Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SuperTusz

Super tusz -bardzo proszę o odp.-pilne!

Polecane posty

Gość SuperTusz

Dziewczyny, mam pytanie! Słyszałam o super tuszu, którego używają modelki na wybiegach. Chodzi mi o tusz Diorshow. Ponieważ jest bardzo drogi (ok.100zł.), a wiem, że można go również zamówić na Allegro po niższej cenie, mam do Was prośbę. Jeśli któraś z Was zamawia go na Allegro, powiedzcie mi proszę, czy będzie on w 100% oryginalny?? Problem w tym, że chcę go dać jako prezent, więc zależy mi, żeby nie była to podróba! Może Wy też zamawiacie go na Allegro, to podajcie mi proszę pewnego sprzedawcę, żebym miała pewność, że to oryginał. Bo jest ich wielu i nie wiem, który jest sprawdzony. Aha, i jeszcze poproszę o Wasze opinie na temat tej mascary. Czy rzeczywiście daje takie spektakularne efekty?? :) Z góry bardzo dziękuję za odp. i pozdrawiam 🌻

Gość SuperTusz
upup :)

Gość SuperTusz
bardzo Was proszę o odpowiedź :(

Gość zamawialam ten tusz na allegro
placilam 15 zl (sic!) i o dziwo nabylam oryginal :) sprzedawca to aniagrzybko w porownaniu z innymi tuszami jest na prawde bardzo dobry, tylko nie licz oczywiscie ze zrobi cos z niczego przy pierwszej warstwie masz nauralny efekt, po jakis 3 masz rzesy jak firanki(no ja mam te firanki prawie proste, ale i tak lekko mi podkrecil rzesy, co sie nie zdarzylo przy zadnym innym tuszu) co do wygurowanej ceny to jest spora butelka(11,5 ml) tylko nameczysz sie na poczatku ze szczoteczka(tez jest duza;) )

Gość nie_ma
takiego uzytkownika na allegro, sprawdzalam. Co za bezsens. Poza tym dobry jest z Diora Ultimeyes tez dostepny na allegro za 19 zl