murb 729 Napisano 7 Kwiecień 26 minut temu, Koralgor napisał: Zrobilam se kanapkie Interesujące. Napiszesz coś więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 19 Napisano 7 Kwiecień 23 minuty temu, Koralgor napisał: A project hail mary ktos zamierza obejrzec? Gosling nie wroci na ziemie Juz dawno na tym bylem w kinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: Kupiłam go żeby mieć. Tak na wszelki wypadek. Na basen nie chodzę. Na plażę bardzo rzadko. Ale jakby co, to mam. To gdzie robisz polowanie na chlopow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: Interesujące. Napiszesz coś więcej? Potem zjadlam chałwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie gadam z tobą. Moze jej powiedz ze miales wypadek jak jechales na rowerze i ci kawalek urwalo 2 minuty temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: Juz dawno na tym bylem w kinie A co chcesz obejrzec? Poszukam zaraz spoilerow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, Koralgor napisał: To gdzie robisz polowanie na chlopow? Zwabiał ich swym intelektem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 19 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Koralgor napisał: Moze jej powiedz ze miales wypadek jak jechales na rowerze i ci kawalek urwalo A co chcesz obejrzec? Poszukam zaraz spoilerow no wlasnie juz sam nie wiem co obejrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, Koralgor napisał: Potem zjadlam chałwe. Mam szarlotkę i nawet ja może zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 147 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, Koralgor napisał: Moze jej powiedz ze miales wypadek jak jechales na rowerze i ci kawalek urwalo A co chcesz obejrzec? Poszukam zaraz spoilerow Ona go akceptuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Ona go akceptuje. Ja tez akceptuje ze mi podpie/rdalaja wiekszosc wyplaty zlodzieje z us ale nie nazwalabym tego fajnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień (edytowany) 6 minut temu, Koralgor napisał: O prosze. Szarlotke. Tak pogrywasz ze mna. Moze jeszcze z lodami waniliowymi z polewa karmelowa grycan? Zwykła szarlotka, zero dodatków. Lody chałwowe Braci Koral mi się zamarzyły. Jak się pisze: h czy ch? Nie mogę się zdecydować. Edytowano 7 Kwiecień przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień To muzeum niewinnosci tez zobacze. Ostatnio ogladam tylko polecajki z kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: A na moje płetwy i tak nie zaslugujecie Znam swoje miejsce w szeregu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Zwykła szarlotka, zero dodatków. Lody hałwowe Braci Koral mi się zamarzyły. Fuck to byly takie lody? Ale bym zjadla lody chalwowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: Znam swoje miejsce w szeregu. Trzeba mierzyc do gwiazd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1456 Napisano 7 Kwiecień Smakowicie się tutaj zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień Caly dzien spedzony na forum i tylko jedna osoba mnie obrazila. Co za postep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Smakowicie się tutaj zrobiło Smakowitosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Będziesz ostatnim elementem przewodu pokarmowego stonogi. Za smigolem Będzie ktoś za mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Koralgor napisał: Caly dzien spedzony na forum i tylko jedna osoba mnie obrazila. Co za postep Podejrzane. Coś duzego się szykuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1456 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Koralgor napisał: Caly dzien spedzony na forum i tylko jedna osoba mnie obrazila. Co za postep Na mnie nie licz. Ja Cię nie obrażę, bo od tego tutaj są inni ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Na mnie nie licz. Ja Cię nie obrażę, bo od tego tutaj są inni ludzie Potem spojrzalam kto wrocil na forum i mi przeszlo 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, murb napisał: Będzie ktoś za mną? Moge Cie trzymac za wiesz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Koralgor napisał: Moge Cie trzymac za wiesz co Nie mogę się zdecydować co wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Nie mogę się zdecydować co wybrać. A jaki masz wybor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 187 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Nie mogę się zdecydować co wybrać. Za gucz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: Czytac umiesz? To już się upewnić nawet nie można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Za gucz. Do tego to majtki trzeba zdjąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień (edytowany) 3 minuty temu, Koralgor napisał: A jaki masz wybor? Ręka lewa, ręka prawa. Edytowano 7 Kwiecień przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: To już się upewnić nawet nie można? Brum przylacz sie do zespolu R. Jestesmy tymi zlymi, ale zapewniamy mila atmosfere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach