Inna_Ona 0 Napisano Wrzesień 1, 2005 Czy ktoś go brał? Jak się po nim czujecie? Ja brałam do tej pory Logest i wszystko było w porządku. Byłam ostatnio u innego lekarza i poprosiłam o trochę tańsze tabletki i dał mi Regulan. Ale nagadał mi, że im tańsze proszki, tym więcej mogą spowodować skutków ubocznych. No i nie wiem czy wykupić ten Regulan, czy jednak pójść do swojego starego lekarza po receptę i dalej brać Logest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to stare tabletki Napisano Wrzesień 1, 2005 nafaszerowane hormonami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fruttella 0 Napisano Wrzesień 1, 2005 chyba regulon a nie regulan to po primo, a p secundo, ja go biore gdzieś od pół roku i nie widze u siebie skutków ubocznych, mało tego - mama lepszacerę i lepiej się cxuję niż przy logeście. ale to sprawa indywidualna, no a poza tym nie zakładam ze tak bedzie zawsze, bo dopiero po roku może się coś stać... ale to charakterystyzne dla wszelkich tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inna_Ona 0 Napisano Wrzesień 1, 2005 No tak Regulon. Ja chyba jednak zostanę przy Logeście... A ile kosztuje Regulon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimisss Napisano Wrzesień 1, 2005 ja brala regulon i to wcale nie sa stare tabletki wrecz przeciwnie.Zawieraja one o 10 mg wiece estrogenu. JA czulam sie po mich dobrze ale po ponad roku musiala je zmienic ze wzgledu na bole glowy teraz buiiorwe tez z tej firmy novynette place za nie 25.50 za regulon placilam 22.30.DOdam ze moimi pierwszymi tabletkami byl wlasnie novynette za ktore ponad rok temu placilam 35 zl teraz stanialy chodz w wiekszych miastach placi sie za nie nadal 35 zl.hehe ponoc zmiekaszaja lipido u niekturych kobiet:P i niby ze piersi sie powiekszaja:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach