Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

Rewelacja na czarne wągry!!!!

Polecane posty

Gość slotkaaaaaaaaa
sprobuje :D

Gość upek
up up :)

Gość do ktosssssia
kupiłam w tubce w leclercu, a widzialam tez w rossmanie, no i w naturze ale tam była duzo drozsza

Gość sc
Ja też wypróbowałam tą maseczkę i jestem b.zadowolona. Cera fajna odżywiona, pory mniej widoczne, chociaż wplałabym żeby ich wogóle nie było.Polecajcie jeszcze jakieś maseczki w rozsądnej cenie. Soraya- jestem zadowolona

Gość agappo
laseczki powiedzcie jeszce raz jak ta maseczka ma wyglądać? bo kupie ta i bedzie buuuu:(

Gość ktosssss
to ja autorka tematu :)- to maseczka Soraya- z serii terapia witaminowa- maseczka MATUJĄCA. opakowanie biale, z zielonym czyms tam i chyba srebrnym napisem. Są w jednorazowych saszetkach i tubkach :)

Gość anka 27
no i jakie efekty???

Gość Nimofelonka
do Anki 27 sama musisz sobie przeczyatc powyzsze wypowiedzi ale ogolnie jest na TAK tzn ze jest OK

wypróbowałam, nic rewelacyjnego ale warto spróbować, pory mniej widoczne! dziękuję autorce topicu że nie zachowała swojego odkrycia tylko dla siebie.

Gość a co byscie powiedziały
o maseczce Ziaji oczyszczajacej czy tez tej matującej?????????

Dwa razy juz uzyłam tej maseczki. Jest naprawde super!!! Twarz jest bardzo gładka i w ogóle ma jednolity ładny kolorek:) POLECAM Wielkie dzieki za ten topik:)

Gość Pysiaaa
Skarbie, dzięki za info!:* A nie wiesz moja Droga, czy znikają po niej też takie białe grudki? Zyć mi one nie dają:(

wlasnie sobie kupilam ta maseczke:) zaraz lece do lazienki nalozyc papke na buzke hehe:)zobaczymy czy taka dobra;)

Gość może być
Ta perfecta, która proponuja powyżej jest też niezła, ale zawiera alkohol. Nie każdy to lubi. Poza tym mi rwie włoski na twarz, bo tak cięzko ją zdjąć i od tego rośnie mi broda i baki gesciejsze niz miałam.

Gość może być2
Przepraszam nie zauważyłam, że poprzedniczka ma taki nick!!!!!! Sorry, to powyżej to "może być2". Jeszcze raz sorry!!!!!!

Gość może być
może być 2 - :) rzeczywiście maseczka Perfekta przy nakładaniu nieprzyjemnie szczypie i w ogóle ma dziwną :o konsystencję, ale z efektów jestem zadowolona. A że przy okazji zdejmowania depiluje :D twarz to akurat mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie

Gość ktosssss
hej Dziewczyny :) moze wyrpóbuje tez ta Perfecte, choc nie jestem jakos przekonana, generalnie boje sie eksperymentowac z buzią :) Dziekuje za mile slowa i cieszę się jeśli komuś pomoglam. Maseczka oczywiście nie dla każdego moze byc tak "rewelacyjna" jak dla niektorych z nas, co jest oczywiste. Wszystko tez zalezy od stopnia zanieczyszczenia skóry. Pozdrowienia :)

Gość uuuu
ja tez dzisiaj lece do sklepu po ta maseczke Soraya:)

Gość i ja tez lece
:classic_cool: a jutro bede piekna :D

Gość pomarańczka1234
ja kupilam i nastepna tez kupie jest dobra jak na te cene polecam

Gość a ja caly
mokotów zlazlam i nie ma tej maseczki :( gdzie w wawie moge ja zdobyć??????

Gość ktosssss
a ja caly ---> moze sprawdz w markecie jakims- tesco lub carrefourre.. ja ja wlasnie w tesco na dziale z kosmetykami kupilam. W rossmanie z tego co pamietam nie moglam jej znalezc..

Gość celtisa
maseczka Garniera z serii czytsa skora -tez w saszetce,tez na dwa razy tylko nieco drozsza [ 5 zł ] ale tez jestem z niej bardzo zadowolona:) [tez gleboko oczyszcza pory,widac golym okiem,ze sa duzo mniej widoczne i jest mniej wągrów]A tak w ogóle to ja też walczę już od dawna z wągrami:) Za ta tą firmy soraya nie znam,ale z pewnoscia kupie!!bardzo dziekeuje ze podzielilas sie z nami ta rewelacja :)

Gość może być 1
No dobrze, po kilku użyciach przyznaję, że ta maseczka jest rzeczywiście dobra :) SzafowaP.P.----> maseczka jest przeznaczona do cery mieszanej i tłustej, o wieku nic na opakowaniu nie jest napisane

Gość totylkoja.
nie wiecie gdzie we wrocławiu mozna kupic ta maseczke? nigdzie jej znalezc nie moge :(:(:(