Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

Rewelacja na czarne wągry!!!!

Polecane posty

Gość monikaaab
tez mam problemy z wagrami.. coraz wiecej ich mam ... i jak tylko zbiore fundusze to kupie sobie tubke. 11 czy 12 zł to nie majatek, wiec nie bede sie bawic w saszetki :)

Gość rycynuska
JA TEZ KUPIE SOBIE TE MASECZKE:dALE GDZIES OK SOBOTY:(:(

Gość rycynuska
dziewczyny weszlam na strone sorayi i bylo tam 8 maseczek,zadna nie miala nazwy tylko"matujaca" najbardziej zblizona do niej byla wlasnie witaminowa terapia matujaca,wiec to chyba o nia chodzi http://www.soraya.pl/products.php?group=face

Gość rycynuska
:)

Gość może być 1
Rycynuska maseczka o którą chodzi to ta :) http://www.soraya.pl/product.php?group=face&id=172 a tak przy okazji, kupiłam niedawno krem firmy Soraya i jestem z niego bardzo zadowolona ( pierwszy raz mam mazidło, które nie obciąża skóry i faktycznie działa :) ) Polecam. O tym kremie mówię: http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?session=33a57673a1f8d507&p_pid=28219

Gość a co sadzicie
o eris oczyszczajaca i zwążająca pory? ta zielona?bo jak dla mnie oczyszcza i wygładza ale nie zauwazyłam zeby wągry mi znikały... tej z sorai nie uzywałam

Gość iskaa
kurde cale miasto wczoraj zlecialam i nie nigdzie jej nie bylo ani w rossmanie ani w naturze nie mowiac juz o jakis drogeriach malych ale szlam jeszcze po poludniu do apteki i mi sie przypomnialo ze niedalkeo jest drogeriaa i tam znalazalm ta maseczke ale jestem zla bo mnie eksepedientka wprowadzila w blad bo powiedzila ze w saszetakch to jie to samo co w tubce a teraz patrze na str soraya i pisze ze maseczka wystepuja w tubce i w saszetkach... no i tak kupilam 2 saszetki za 6 zl a dolozylambym 5 zl i mialabym cala tubke no ale trudno.. w;asnie siedze z nia na twaryz zobaczymy jakie beda efekty !!

ja tez spróbuję...jutro sobie kupię bo z wągrami mam spory problem (głównie na brodzie)...poradźccie mi tylko - czy można ją stosować gdy ma się cerę suchą?boję się, że mi jeszcze bardziej wysuszy cerę... miłego:)

Gość o_l_g_a
a ja nigdzie nie moge dostać tej maseczki:/

Też jej nie znalazłam...ale jeszcze poszukam:) Teraz kupiłam maseczkę Lemontime głęboko oczyszczającą z Erisa. Jak nie pomoże to kolejno chce spróbować z Loreala z wyciągiem z ogórka... :)

dzis udało mi się ją zakupić.. w saszetce (2 złote z groszami), ale jeszcze nie uzywałam... po kilki stosowaniach dam Wam znać:)

Na wągry czy to czarne czy takie kaszowate polecam krem neostrata z kwasami owocowymi. Ja dostałam z Niemiec, nie wiem czy u nas jest, ale rewelacyjnie wyleczył mi wszystkie wągry, szczególnie te kaszowate.

Ta maseczka jest po prostu beznadziejna!!! Twarz po niej mam zaczerwienioną a wągry wcale nie znikają...NIE POLECAM. U mnie własnie wylądowała w koszu!!!

Gość mały kot
Kupilam, zastosowałam, uśmiecham sie :) Polecam !

Gość aaalinaaaa
ja ja szukaam wszedzie i nie moge znalesc!!gdzie ja kupujecie????

Gość endi
w piątek udało mi sie kupić ta maseczke w saszetce w tubce tez sa jest całkiem fajna i rzeczywiscie jaśniejsza

Gość kupiłam dzisiaj
ta maseczke-bede dzialac wieczorem;) dam znac czy sie sprawdziła:)

Gość siedze z maseczka na twarzy
i ..RANY to na serio maseczka-mam tak sciagnieta skore jakby byla w masce! Ciekawe czy pomoze bo mam dosyc wagrow:(

Gość siedze z maseczka na twarzy
no coz... na nosie sa widoczne( moze mniej ale sa) na brodzie nie sa widoczne faktycznie buzia matowa mila w dotyku skora

znam inna metodę.maseczki swoja drogą. i dobry peeling. ale ja po prostu chodze raz w tygodniu na saunę.REWELACJA!!! skóra jest jedrna, wszystkie te czarne syfy znikają!! nie bledną, ale po prostu pory sie otwierają i ten cały syf wylatuje.potem jeszcze peeling i jest bosko.polecam.sama byłam w szoku za pierwszym razem.poszlam na saune zrelaksowac sie,na drugi dzien mialam umowioną kosmetyczke na oczyszczanie.oczywiscie dalam sobie spokój.sauna zrobiła swoje.ja chodze na saune na podczerwien,ale pewnie kazda inna tak zadziała

Gość sillanka
no tak ale u mnie sauna nie przejdzie bo mam cerę naczyniową :/ Na nosie mam zarówno popękane naczynka i jak i czarne wstrętne wągry. To chyba najgorsze połączenie. Jak zadziałam na wągry to jednocześnie pogłębiam pękanie naczynek.

Gość KToska
boze ja tez mam z nimi problem i nie moge sie bozbyc KOSMETYCZKA JEST DO dupyyyyyyyy oczyscila i co z tego na nastepny dzien byly jescze bardziej widoczne i bylo ich wiecej nic przedem TAAA MASECKA MUSI byc supeeeeeer jutro jej sproboje bo ide na zakupy (POLECAM TEZ KREM NAWILZAJACO MATUJACY)Z GARNIERA

ja uzywam samych drogich kosmetykow i jak mi pani polecila soraye to sie skrzywilam ale ze tania to wzielam zeby pani przykrosci nie zrobic i rzeczywiscie rewelacyjna. sprobujcie dziewczyny :)

Gość KTosska
ej a jak juz ja posmaruje to co nie bedzie moze po nie ich wieciej bop ja mam cere TłUSTA no i nie wiem doradcie czy ja wyprobowac!!!!!!!!!plisssss