Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrokToJa-BlackRose

Mrok, pesymizm ale i racjonalizm!

Polecane posty

Gość no..to jestem
;)

Gość no..to jestem
:[

Gość no..to jestem
;[ :p ;p

Gość do łóżka
jutro szkoła się zaczyna!!!

Do łóżka>>>> nie może być?! ;) W piątek? I na nów idzie, oj niedobrze się zaczyna...

Odpowiadając na pytanie w temacie topiku - intetresują mnie klimaty racjonalizmu.... a z tym mrokiem i pesymizmem to lekka przesada, (szczególnie z mrokiem). :P Racjonalizm to nie pesymizm. To realizm. :)

Gość oj iwosia
racjonalizm to racjonalizm, realizm to realizm :) A jesli nie wierzysz, że cos moze mieć znamiona mroku, pesymizmu i racjonalizmu to jeszcze wiele musisz sie nauczyć. Świat nie jest czarno-biały :)

Ja nie napisalam ze cos nie może mieć znamion mroku, pesymizmu i racjonalizmu!! Ja tylko podkreslilam, ze nie mozna wrzucac do jednego worka tych trzech pojęć!! A Ty to tak wlasnie zrobilas - przynajmniej ja to tak odebralam. A to ze racjonalizm to nie to samo co realizm, to wiem, nie musisz być cyniczna. Mialam na mysli tylko to, że czesto ludzie racjonalnie myslący, jednczesnie są realnie myślący, podchodzą do zycia zdroworozsądkowo, wiec jedno z drugim idzie w parze. Ja jestem taką osoba, ale nie odnajduje w moim zyciu ani mroku, ani pesymizmu.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci