Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrokToJa-BlackRose

Mrok, pesymizm ale i racjonalizm!

Polecane posty

Gość mrokToJa-BlackRose

Kogoś interesują te klimaty??

Gość zjem cięęę
Wynurzam się z mrokuuuuuuuu... By rzucić ci się do krokuuuuuuu.... :D Rany boskie, zmień nicka. Jesteś może z gothic.pl?

Gość mrokToJa-BlackRose
mój nick moja sprawa, widzę , ze was to nie interesuje :/ a to była prowokacja cóź nie przeszliscie jej pomyslnie...

Gość koleżanka została już zjedzona
przez wielkiego Cthulhu

Gość zjem cięęęęę
Mrok to ty... hehehe. :D Żadna prowokacja, po prostu gówno ci z niej wyszło i teraz nogi za pas i chodu :D nie za szybko?

Gość mrokToJa-BlackRose
Spadaj cieciu.

Nader racjonalny topic, aczkolwiek z pesymizmem patrzę w jego mroczną przyszłość...

Gość mrokToJa-BlackRose
szkoda, ze poprzednia wypowiedz nie była napisana przeze mnie olewam to widze, że to nie miało sense...piszcie sobnie co chcecie aha domyslam się, ze bardzo łatwo siedzieć za ekranem i obrazac innych.Domyślam się , bo ja tego nie robie.pozdrawiam

Znam takich jak ty. Przychodzą na koncerty poobwieszani krzyżami i pentagramami (oczywiście w koszulkach najbardziej popularnych zespolów metalowych) i wszem i wobec obwieszczają że SOM MROCZNI! Weź dziecko nie rób wiochy. pogadamy jak dorośniesz. Dobranoc Morgaine, czyżby ten mrok Cię nie zalal dostatecznie??? :D

Hm. Faktycznie, mroczno tu okrutnie. Szkoda, że autorka się zmyła, bo chętnie podyskutowałabym.

Gość mrokToJa-BlackRose
mylicie sie!:) to, ze lubie te klimaty nie znaczy , ze jestem satanistką!nie jestem i nie chciałabym yć... słucham Depeche Mode i jestem zwykła dziewczyna.nie jestem dzieckiem ani dorosłą, przykro mi , ze tak mnie odebraliscie.Pewnie lepiej by było gdybym opowiadała o tym jak powiedziec mojemu facetowi, ze go zdradziłam.Nigdty nie dodała bym takiego tematu!miedzy innymi dlatego, ze nie zdradzam:) a pesymizm??to zwykłe odczucie...poprostu , gdy jade na wakacje jedni mówią pewnie będzie ładnie ja mówię raczej bedzie padać poprostu..żal mi tych którzy wyjeżdzaja z głupimi tekstami :)

Na tę okoliczność idę na mroczny spacer z moim mrocznym facetem, bo skończyla nam się mroczna flaszka :D Tak wogóle to my slucham TRU BLACK METALu! :) Dobranoc! P.S: Mrocznych snów!

ŻAŁOSNI SĄ LUDZIE KTÓRZY PISZĄ TU TAKIE KOMENTARZE;/ PRZECIEŻ JEST NAPISANE \"KOGOŚ INTERESUJĄ TE KLIMATY\" A NIE WEJDŹ I SIĘ WYŻYJ BO CI NIE DAŁ(A). MROK I PESYMIZM TO PIĘKNA SFERA ŻYCIA TYLKO NIE KAŻY MA DANE JĄ ODKRYĆ, DLATEGO SĄDZĘ, ŻE TAK WIELE TEGO NIE ROZUMIE. NOC JEST PIĘKNEM. NIE SĄDZE ZE TA MA COKOLWIEK WSPÓLNEGO Z SATANIZMEM. SATANIŚCI CI PRAWDZIWI WOLĄ PISAĆ O KWIATKACH. A NIE NA POKAZ WYJEŻDŻAJĄ Z TAKIM TEMATEM. JEŚLI KTOŚ CHCE PISAC NA TEMTA PENTAGRAMÓW TO NIECH SIE DOKSZTAŁCI W TYM TEMACIE. MOIM ZDANIEM TEN TEMAT JEST ZA INTELIGENTNY NA TO FORUM BO NIE PISZE NIC O DUPACH, DZIEWICACH I SEKSIE. WIEDZIAŁAM ŻE LUDZIE SĄ PŁYTCY ALE ŻE AŻ TAK;/ NA SZCZĘŚCIE SĄ WYJĄTKI I TO Z NIMI ŁĄCZĘ SIĘ W MROKU!

Gość mrokToJa-BlackRose
DM to moja filozofia na zycie i ich słucham lubię również Brytyjski zespół Fire Fly Eurythmics... trochę A-ha Iron Hill... wydaję mi sie, ze pisałas na moim innym temacie własnie o DM :)

Bo DM jest świetne. :) Choć muszę przyznać, że temat topiku kojarzy mi się raczej z nastoletnimi mhrokami, ale miło mnie rozczarowałaś. ;)

Gość też lubie DM
Jedziesz na koncert? podobno bilety wyprzedane. W internecie jedynie mozna cos jeszcze znaleźc. :)

Gość mrokToJa-BlackRose
Bilecik:) grubo od ponad miesiaca bezpieczny obok Płyt DM

Gość też lubie DM
To swietnie. Ja nawet nie wiem, czy jadę. Nie moge sie zdecydować. Chcę wyciagnac brata, bo to dzieki niemu poznałam ten zespół juz jakieś 15 lat temu "kiedyś był "depechem"). Darze ich sentymentem i fajne koncerty maja. Ja raczej z utesknieniem czekam na Interpol i Sigur Ros w Polsce. Daja jakieś koncerty w Europie, ale do Polski nie docieraja. Hmm To fajnego koncertu zycze! :)

Gość mrokToJa-BlackRose
dziękuję bardzo i gorąco pozdrawiam