Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zzuzza

Piękne kociaki...

Polecane posty

Oddam w dobre ręce, na terenie Wrocławia. Kociaki maja teraz miesiąc, niedługo będą do wzięcia.

Gość */*/
A jakie śa te kociaki i czy jest wsrod nich koteczka?

Gość czaarny
a jest czarny ?????

Tak, jeden jest cały czarny, drugi ma białe skarpetki, krawacik i końcwkę ogonka. 2 są łaciate - czarno białe, a jeden, wyjątkowej urody, mój ulubiony, pręgowany tygrysek (różne odcienie - od ciemnej szarości po czerń). Zainteresowanych proszę o kontakt na maila (michelle20@o2.pl), wyślę zdjęcia, opowiem obszerniej :) Pozdrawiam!

Postaram się je po kolei opisać :) Tygrysek - ma piękne, duże oczy, śliczną buźkę, niczego się nie boi, jest niezastąpiony do przytulania. To chłopiec. Skarpetka - koteczka, czarniutka, z białym krawatem, skarpetkami, końcówką ogona i wąsami. Delikatna, subtelna, \"miaukliwa\" :) Węgielek - kocurek o grafitowej sierści, bez śladu innych kolorów, bardzo drapieżny i hałaśliwy (charakterny kot :)) Ciapek - łaciaty, czarno-biały kocurek, z symetryczną czarną plamką na środku pyszczka. Śmiały, ciekawski, z apetytem. Kreseczka - łaciata koteczka z małą czarna kreską obok oczka, i czarną \"grzywką\". Drobna i delikatna, choć mniej od Skarpetki.

Gość aj daj won
Czy mozna je wziasc od ciebie a potem brutalnie zgwalcic i zjesc jako chinska kaczke 5 smakach? :-)

Wolałabym jednak, by znalazły się w dobrym domu i ciepłych rękach właściciela :)

Gość Dołączam swoje ogłoszenie
mam nadzieję, że autorka wybaczy, to zresztą inny rejon. CZĘSTOCHOWA 1 kocurek, szary pręgowany, śliczny, spokojny 2 kotki, czarne z białymi "skarpetkami" i "krawatami", żywe i energiczne Wszystkie kotki są bardzo, bardzo ładne, oswojone, towarzyskie, szukają kontaktu z ludźmi. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę pisać hester29@interia.pl

up

Gość zuza prześlij mi zdjęcia
kotków na maila jeśli możesz jagienka78@o2.pl dzięki z góry:)

zuzka, wysłałaś? bo nic nie doszło:(

Doszło:) prześliczne kociaczki

Przepraszam, że tak długo trwało wysyłanie, ale musiałam te zdjęcia naprędce zrobić :) Dostałaś najświeższe, jakie tylko mogły być :) Jeżeli któryś Ci się spodoba i zechcesz go przygarnąć - daj proszę znać, będzie wówczas dla Ciebie \"zarezerwowany\" i gdy tylko podszkoli się w sztuce korzystania z kuwety i zostanie odrobaczony, będzie Tobie przekazany (za 1-2 tygodnie :) ).

Gość Miśka323
weź worek kamień i koty do wora i do rzeki topić to gówno

Ehhh... Cóż za błyskotliwość umysłu, a co za elokwencja... Ciekawe dlaczego takiego niewypała nikt się wcześniej nie pozbył, tylko pozwala się panoszyć po forach :| Przykład tej Pani potwierdza tezę, że zwierzęta są bardziej wartościowe od co poniektórych ludzi :|

Gość ja bym bardzo chciała
ale mam w domu alergików... :-( powodzenia...

Pytanie do moderacji: dlaczego nie usuniecie wypowiedzi niejakiej Miśki? Aha, pewnie dlatego,ze nie ma w niej bluzgów, nikogo nie obraża, bo przecież to TYLKO koty :P

Z Częstochowy: piękne kociaki nadal czekają na właścicieli/ właścicielki. Są już odrobaczone. I garną się do ludzi...

Miśkę323 do wora i na dno!!!! Koty to najwspanialsze zwierzątka!!! Mam kocurka cudownegi i gdyby nie był tak zazdrosny to wzięłabym jeszcze jednego kotka Pozdrawiam