Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zzuzza

Piękne kociaki...

Polecane posty

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrr
dlaczego kotkę dopuścilaś? teraz masz problem z małymi... proponuję sterylizację u dobrego weta, jeżeli nie potrafisz dopilnować...

Tak, sterylizacja już postanowiona. No nic, po fakcie już, liczę że ostatni miot mojej królewny znajdzie dobrych właścicieli... :)

Gość zuza prześlij mi zdjęcia
U mnie Skarpecia będzie miała jak w raju, zapewniam:) no i mam nadzieję, że pozostałe kociaczki niedługo znajdą właścicieli:):):)

Gość zuza prześlij mi zdjęcia
Zuzka, jak sterylizacja? czy wszystko ok z Kitą? nie spytałam o to w mailu, bo już zupełnie straciłam rachubę czasu, a przeciez 12 września był wczoraj?:):):) daj znać co z nią

Na razie dajemy tabletki antykoncepcyjne, mamy umowiony termin sterylizacji u znajomego weterynarza, ktory ma do nas do domu przyjechac ze sprzetem i to zrobic... Oj jakie wszyscy w domu opory maja - ale to koniecznosc... Do oddania jest jeszcze Czaruś, który po drodze dorobil sie nowego imienia: Dadan :) Straszny łobuz z niego, żywe sreberko, ale mądry kocurek, nawet aportować potrafi :) Jeżeli ktoś chciałby przygarnąć ślicznego, czarnego 3-miesiecznego kociaka, niech da znac :)

a ja juz ze 3 m-ce szukam domowego kociaka dla siebie, ale ze wschodu jeste,... czyli Lublin albo Nałęczów wchodzi w grę

Niestety, Dadan jest do wzięcia na terenie Wrocławia i okolic, dalej nie jestem w stanie dowieźć... Miłego dnia!

Gość AAAAGGA
Chciałabym przygarnąć kotka, najchętniej z Łodzi.