Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisalam to ja

to jestem ja

Polecane posty

Gość napisalam to ja

Nie jestem brzydka. Nie powalam teższczególnie swoja uroda, ale jak się ładnie ubiore [niekoniecznie wyzywająco] to widze na każdym kroku spojrzenia mężczyzn i czasem kobiet. Jestem szczupła, mam ładna cerę [nie idealną, ale niewielkie neidoskonałości czasem maskuję, chociaż na codzień się nie maluję]. Uprawiam dużo sportu - biegam [około godzine dziennie] , jeżdzę na rowerze [dystanse ok 100km w dniu, kiedy mam czas], tańczę [w klubie tanca towarzyskiego]. Studiuje oblegany kierunek i mam niezłe wyniki, a moja ambicja nie pozwala mi staćw miejscu, tylko wciąż wymyślam coś więcej iwięcej [praca, dyplom za granicą itp...]. Mam świetnego chłopala, który mnie kocha i ja go kocham. Niedlugo się pobierzemy. A mimo to mam całą masę kompleksów... Sama się dziwię, że to wyżej napisałam. Czekam teraz na dopowiednie zjechanie mojej osoby i zmieszanie z błotem... inaczej na Kafeterii sie nie da...

Gość a to napisałam ja
witam :) Nie jestem brzydka ale też nie piękna :) mam chłopaka ktory mi czasami że jestem ładna i takie tam ale ja go i tak nie slucham. To przez te kompleksy :( Próbuje się ich pozbyć ale się nie da.

Gość podla i zla
no co Wy, chłopakom nie wierzycie?

Gość napisałaś to Ty
Napisałaś to po to żebyśmyh Ci napisali, że nie masz powodu żeby mieć kompleksy- bo są ludzie którym gorzej jest:O tego Ci nie napiszę- bo ja też mam komleksy - chociaż figure mam swietną i bez ćwiczeń- przemiana materii po prostu :) Każdemu z nas coś sie podoba w sobie coś nie . to zycie po prostu

Gość napisalam to ja
o cwiczeniach nie pisalam wcale dlatego, zeby potwierdzic swoja figure... tylko fajnosc... ;-)

Gość ja wogole nie rozumiem
o co tu chodzi, o co chodzi autorce tego topiku? to jakies bzdury... wogóle co ty tu chcesz?? 💤

Gość mleko
Jaraosław.. aleś sie zbuwersował... o żesz ty... :P

Gość usausausausa
tylko w polsce tak jest :P w usa ludzie by sie usmiechneli i opowiedzieli o sobie :P

Gość do russia
brzydka jesteś hmm

Gość a po 40 nadwaga
twarz ładna, dość jak sie dobrze ubiore to tez widze spojrzenia meżczyzn w róznym wieku, zastanawiam sie o czym mysla...."stara ale jara, ale gruba, .....porażka?"

Gość a po 40 nadwaga
a Ty inicjatorko topicu, wyluzuj, znajdziesz swojego amatora:)