Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daga_25

ból brzucha w dwa tygodnie po zapłodnieniu - pomocy!!!

Polecane posty

próbuję zajśc w ciąże, wczoraj lub dzisiaj powinnam dostac okres. Nie ma go, zrobiłam test wczoraj (Quick View), wyszło ze jestem w ciązy, drugi zrobiłam dzisiaj rano (Bobo test), pokazał sie negatywny wynik :( bolą mnie piersi i brzuch tak jakbym miała dostac okres, co robić???

Czekać. Ja miałam podobnie, brzuch jak na miesiączkę i bolące piersi. Brzuch zresztą bolał mnie dość długo, parę tygodni.

Gość Karolin
hej ! tez tak milam 7 tyg temu okazalo sie ze jestem w ciazy ale zagrozone i niestety poronilam w 5 tyg , dostalam sielnego krwawienia i bóli i stracilam mojego dzidzusia teraz mam dolek psychiczny ale probuje zapomniec starmy sie o dzidzie a 15.10 bierzemy slub;-]

mam zrobic jeszcze jeden test? czy poczekac tak do połowy przyszłego tygodnia. Kurde boje sie troche, bo kilka lat temu tez tak miałm i w sumie lekarz nie wiedział na 100% czy jestem w ciązy bo to było za wcześnie zeby okreslic to tak na bank. No i po kilku dniach dniach dostałam okres. Test mi wtedy wyszedł pozytywnie i to był jedyny dowód na to ze byłam w ciązy. I teraz z czasem wiem ze chyba tak miało byc bo wszystko z tmy facetem mi sie posypało. A teraz jestem z kims innym i oboje chcemy dzidziusia i jak taka sytuacja znowu mi sie powtórzu to sie załamie :o(

Daga możesz jutro rano zrobić jeszcze raz test płytkowy, albo zrobić test z krwi, który w sumie jets pewniejszy. Przy początku ciąży może występować ból brzuch i może być podobnyu do tego na @, pozdrawiam

słyszałam własnie ze brzuch boli i dlatego się pocieszam ze moze to nie jest zły objaw :) dzieki za słowa otuchy, bo ja sie tak martwie :( a tak bardzo chciałabym zeby wszystko było dobrze, nie wybacze sobie jeśli znowu cos sie stanie ;(

Najlepiej zrób sobie test z krwi HCG-beta on daje prawie 1005 pewność lub odczekaj dwa dni i powtórz test ale koniecznie z porannego moczu. Wtedy jest największe stężenie hormonu Hcg świadczącego o ciąży :) Ja jestem w 16 t.c. i też miałam na początku takie bóle brzuch i miewam je jeszcze czasami. Raz były tak silne, że zgłosiłam się do szpitala. Poleżałam kilka dni ale okazało się, że jest wszystko w porządku. Lekarz powiedział mi, że mogą one oznaczać rozciąganie się macicy. No bo w końcu przecież rośnie razem z fasoleczką ;) Na samym początku 3-4 tydzień miałam właśnie takie typowe bóle miesiączkowe ale to też podobno normalne. Pod warunkiem, że nie towarzyszą im żadne plamienia lub krwawienia!

kurde :( zrobiłam test rano i nie pokazał ciąży :( nic nie rozumiem :( brzuch pobolewa mnie nadal i wogóle to czuję się tak jakbym miała w majtusiach \"mokro\" . NIe wiem czy to jest sygnał zbliżającego się okresu czy co?? Dziewczynki, pomocy!!!

Gość asperaq
Daga! Jeśli test jest pozytywny to nie ma się co martwić. Ból brzucha w pierwszych tygodniach (podobny do bólu jakbyś miała dostać okres) jest ponoć normalny - ja też tak miałam. Rośnie macica i i boli. Potem to przejdzie - idź jak najszybciej do lekarza, niech potwierdzi ciążę i możesz zacząć się cieszyć. Na lęki w ciąży najlepiej zaradzi lekarz - jeśli mu ufasz to uspokoi Cię. A ból minie, zobaczysz:-)

Gość asperaq
Daga - test z krwi potwierdzający bardzo wczesną ciążę - nawet 2 tygodniową kosztuje w prywatnych gabinetach 30 zł - będziesz wiedzieć na pewno:-)

Gość smutna 18
siemka mam pewien problem i mam nadziej ze ktoś mi pomoże. dwa tygodnie temu kochałam sie z moim chłopakiem, od tygodnia boli mnie brzuch i piersi. dwa dni temu zrobiłam sobie test (bobo-test) i wyszedł negatywny mój chłopak uważa ze napewno nie jestem w ciąży. czy to jest pewne? okres powinnam dostać za nie całe dwa tyg. co robić?

nienormalne czekaj na okres i zrób dzień po spodziewanej miesiączce Wiem co mówię jestem w ciązy....

Gość zaniepokojoma
już 3 miesiace temu kochałam się ze swoim facetem, na następny dzień około 12 h po stosunku zażyłam tabletkę 72h, za parę dni dostałam okres, teraz tez normalnie dostaje (a to uz 3 miesiace). Po ostatnim okresie ktory skończył się 2 dni temu strasznie boli mnie brzuch trwa to 2 dzień lecz w niedziele kochalam sie ze swoim facetem i moze to jest spowodowane tym :( słyszałam,żę okres może trwać nawet do 6 miesiaca. Czy to prawda? zaczynam się bać czy nie jestem w ciąży :( czasami rano mam nudności. Boje się ze jestem w ciąży. Nie robiłam jeszcze testu ciążowego a moze powinnam :( dziewczyny doradzcie co mam robić :( obawiąć się czy nie :(

Gość zaniepokojona to znowu ty
prowokatorko?!

Gość zaniepokojonaaaa
gratulujemy, jesteś w ciaży! :D

Gość zaniepokojoma
czy to mozliwe ? jezeli bralam tabletke ? nol brzucha mam 1 raz od 3 miesiecy mdlosci wystepuja rzadko :(

Gość malutka225
witam! pisałam już tu wcześniej o moich obawach ciążowych.... jednak dostałam okres, co mnie bardzo cieszy! a raczej cieszyło przez chwilę, bo przecież przez pierwsze miesiące ciązy tez można miesiączkować.. teraz nie wiem już sama mogę zrobić test ciążowy (pre-test już kupiłam) po skończonej miesiączce? pomóżcie...

Gość malutka225
odpowie mi ktoś?

Gość Chce dzidzie
Kobietki ja to mam problem!!! Staramy się z męzem o dziecko no i nadszedł dzień miesiączki i co i niedostałam odczekałam trzy dni zrobiłam sobie test i wyszedł negatywnie ale ja nadal czułam że jednak jestem w ciązy zrobiłam sobie badanie krwi i także wyszło negatywnie teraz jest 12 dzień jak spużnia mi się miesiączka a ja mam dziwne bóle brzucha i wogóle samopoczucie moje jest inne . No i co ja mam zrobić.

Gość dddddooooooooooraaaaaa
Moze ostatnim razem jak tak sie stalo to poronilas, podobno kazda kobieta miala w swoim zyciu poronienie nie wiedzac o tym, sprobuj sie oszczedzac nie dzwigaj niczego ciezkiego, bardzo latwo poronic wlasnie w czasie kiedy mialby wystapic okres.

Gość czarna19-70
chce dzidzie A jaki ja mam problem!!!! Dziewczyny kochane,w listopadzie normalna miesiączka, miałam wkładkę ponad 10 lat. Na początku grudnia ją wyjełam, okresu nie dostałam, w styczniu tez nie. Byłam chyba z 5 razy u lekarzy, w koncu dostałam zastrzyki i okres sie pojawił pod koniec stycznia. Od tygodnia jest mi niedobrze, nie mogę jeść ani wąchać jedzenia, mam wyczulony nos na wszelkie zapachy, dodam że na przełomie stycznia i grudnia wykonałam chyba 4 testy, wszystkie negatywne. Wg moich obliczen mam koncówkę dni płodnych, więc wczoraj zaszaleliśmy:) i przdewczoraj też. Hmmm, jestem w ciąży czy nie? Jesli tak to od kiedy.... bo te mdłości i brak apetytu dziwne są, prawda?Jak na 2 czy 3 dzien od rzekomego zapłodnienia to coś tu nie gra.. Bądź tu mądry!

Gość jesssssssica
mam problem 1 lutego kochalam sie z chlopakiem biore tabletki 8 wzielam ostatnia okres dostalam 13 lutego jesli to mozna w ogole okresem nazwac trwal 2,5 dnia i byl bardzo skapy czyli 15 mialam juz z glowy krwawienie a teraz nadal boli mnie podbrzusze i krzyz zupelnie jak przed okresem piersi mnie nie bola ale czasem mnie swedza sutki.. zdaje mi sie ze mam podwyzszona temp ciala i dzisiaj chodze do lazienki co chwile nie weim czy juz po prsotu sobie wmawaim czy co`.. mozliwe ze to ciaza?? jutro rano zrobie test ..

Gość Karmella
Dziewczyny co mam zrobic żeby dowiedziec się czy jestem w ciązy... Kochałam się dzisiaj ze swoim facetem i w niespodziewanym momecie pekła prezerwatywa. :( On mnie zapewnia że wytrysk nastąpił gdy wyjął członka ale ja mam pewne objawy bo pobolewa mnie brzuch. dziewczyny pomocyyyyyy :(

karmella, proszę Cię, jeśli dzisiaj sie kochałaś to nie możesz od już być w ciąży i od razu mieć objawy!! gdzie Wasza świadomość dziewczyny!

Gość czarna19-70
Dziewczyno jakie w ciązy??? Nie ma tak łatwo:) Ale jesli się tak boisz to istnieje tabletka po, więc może skorzystaj?

Gość ktos mial podobnie
witam, moze ktos mi odpowie, mam okropny bol sutkow od trzech dni, bole podbrzusza i podwyzszona temperature 37,4. no i nie mialam okresu w tym miesiacu, robilam sobie test bobo i wyszedl negatywny, dopiero w czwartek ide do lekarza i nei wiem co o tym mylec czy to mzoe byc to czy jakies zapalenie slyszalam ze sutki tez bola od zapalenia przydatkow ale szukalam w necie to nie ma tam takich objawow, czy ktos mial podobnie?

Gość KasikMa
Ja miałam ból brzucha jak na okres już po tygodniu od zapłodnienia, piersi bolały strasznie. Zrobiłam kilkanaście testów nic. Mąż się ze mnie śmiał, że zwariowałam ale ja czułam, że jestem w ciązy poleciałam na badanie krwi. Wyszło, że nie jestem. Po 4 dniach znowu zrobiłam badanie, bo czułam, ze coś jest nie tak. Beta podskoczyła parę razy. Lekarz powiedział, że jestem w ciąży ale poziom hormonu jest bardzo niski. 4 dni po spodziewanej miesiączce poroniłam :( Podobnież tak kończy się 50% ciąż ale jeżeli macie jakieś podejrzenia biegiem do laboratorium a po tem do lekarza!!

Gość czy ktos mial podobnie
bylam u lekarza najpierw przypuszczal ciaze pozamaciczna, ale jak zrobil usg to stwierdzil e wszystko w porzadku i kazal brac nospe jak boli i tyle. no to nie iwem samo przejdzie czy co jakis dziwny, juz dzien mnei boli. dzis jeszcze doszedl potworny bol glowy, a klucia wbrzuchui nei przechodzam, czy to mozliwe zeby nei zauwazyl jeszcze niczego na usg bo za male czy to po prostu jakies zmiany hormonalne?

Gość czy ktos mial podobnie
mialo tam byc juz 5 dzien mnie boli