Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daga_25

ból brzucha w dwa tygodnie po zapłodnieniu - pomocy!!!

Polecane posty

aga ja jestem w dokladnie takiej samej sytuacji ;) tez termin @ za 3 dni, i kłucia w podbrzuszu ;) to czekamy razem ;) powodzenia zycze ;)

Gość Aga19922
Właśnie dostałam miesiączki coś za szybko i jest bardzo mało obfita hmmm co teraz ?? 16 maja znów będę się musiała starać ale dłużej hmm :( słyszałam ze podczas ciąży też można miesiączki dostać ale nie obfitej hmmm niewiem sama

Gość madalena240
pomóżcie! Staramy się z mężem o dziecko, 3 dni temu powinnam dostać @ ale nie dostałam a mam takie bóle jak na okres, nie cały czas ale kilka razy dziennie momentami silne i wydaje mi się zawsze że dostanę okres a nawet plamki nie ma! Piersi zaczęły mnie boleć parę dni temu i z każdym dniem coraz bardziej i są ciężkie powiększone. Innych objawów nie mam, testu jeszcze nie robiłam, mam zamiar jutro zrobić. Czy to ciąża? Jeśli tak czy te bóle są normalne?

Gość justa24
witam 50 dni temu miałam ostatni okres i nie mam do dziś.pobolewa mnie brzuch,tak jak przy okresie i czasami w lewym boku,leci mi czasami przeźroczysta wydzielina. nie wiem co robić.wcześniej miałam podobne problemy ale jakoś tak bagatelizowałam sprawe.pomóżcie

Gość fdffr
poprostu zrobi test.. to nie jest trudne!

Dziewczyny pomocy!miesiac temu kochalam sie z chlopakiem a dwa tygodnie temu powinnam miec okres i nic po prostu troche mnie boli brzuch i wogle jakos sie dziwnie czuje..Czy to normalne?Czy tak długo moge nie miec okresu?Co jest?Ja juz nie wiem co myslec wiec dlatego te pytania kieruje do Was kochane.

blagam o rade... od mniej wiecej2 tyg boli mnie brzuch i przy tym mam mdlosci a na jedzenie moge popatrzec przez gruba sciane, jedynie moj organizm przyjmuje owoce i suchy chleb. piersi mnie bola i rosna od tego samego czasu.. kochalam sie z narzeczonym w dni plodne ale lecze sie na jajniki tzn torbiele i moje p.ginekolog twierdzi ze mam 2% na zajscie w ciaze... kazala mi zmienic klimat zeby miesiaczki nie byly takie bolesne-pojechalam wiec na Corsyke, pozniej Paryz, teraz tez jaestem poza granicami Polski- w Norwegi... klimat jest wspanialy jak dla mnie ale czuje sie zmeczona, senna, a do lekarza moge pojsc dopiero w polsce... doradzcie mi co to moze byc... bede sie cieszyc z kazdej rady i pomocy ;D

Gość buzka25
witam was dziewczynki;) mam taki problem kochalam sie z facetem 3tygodnie temu bez zabezpieczenia tylko zdazyl wyjsc ze mnie puzniej kochalam sie tydzien puzniej dwa razy pod zad i od 3tygodni mnie mdli mam bole brzucha tak jak na miesiaczke sprawdzalam test i wykazal negatywnie i strasznie duzo jem gdzie tak nie mialam;)) pomozcie dziewczynki czy moge byc w ciazy pozdrawiam;))

Witam wszystkich. jestem w 5 tygodniu ciąży. od pewnego czasu odczuwam bóle w podbrzuszu. czasami się nasilają. dziś w nocy skurcz byl tak mocny że obudziłam sie ze łzami w oczach. cztery dni temu wystąpiło plamienie. ginekolog jest na urlopie także nie wiem co mam robić. czy ktoś mi może pomóc???????

Gość ewelcik
Witam, a powiedzcie mi czy dwa, trzy dni po stosunku mozna odczuwać myslec ze sie jest w ciazy?? mam bole brzucha i co chwile mi sie odbija?? sa to jakies objawy czy poprostu to sobie wmówiłam??

Gość mauzik
Hej Dziewczyny! mam taki problem od 4 dni mam bardzo silne bóle brzucha jestem zmęczona i senna a na dodatek meczy mnie zgaga. Kochałam sie z męzem 6 dni temu myślicie że to mogą być objawy ciąży? robiłam dziś test i wyszedł negatywny. aha dodam że bolą mnie zewnętrzne części piersi co nigdy mi sie nie zdarza i mam nieregularne cylke. prosze napiszcie co o tym sądzicie

Gość krysia89
czesc dziewczyny pomocy ! mam dosc niepokojace obawy i moze to swirnite bo kumpela tez sie ze mnie smiala... na koloniach wkladałam 3 razy tampona... boje sie ze przebilam blone a podczas peetingu doszlo do styczności spermy mojego chlopaka... mialam okres 2 razy w miesiacu 6 i 27. A teraz boli mnie brzuch wszystkie objawy sie zgadzaja lecz okresu nie ma :(

Gość krysia89
dodamm iż 6 miałam okres w HIszpani... przez zmiane klimatu

Gość angela89
witam od kilku dni boli mnie brzuch pod ponizej piersi i mam takie dziwne uczucie podczas oddawania moczu a rano mam mdłosci czy to moga byc jakies objawy ciazy?? nigdy wczesniej tak nie miałam prosze o pomoc

Przez 4 miesiące moje cykle były 16 dniowe w 5 miesiącu 20 dniowy, i delikatne krwawienie miesiączkowe. Okres (delikatne krwawienie) miałam 5 października, dziś jest 26.10 i nie mam okresu + objawy wskazujące na ciąże od 4 dni mierzę temp. w pochwie mam 36,9-37'C (normalna tempka zawsze była 36,4-36,6), od 2 tygodni bolą mnie sutki, od kilku dni całe piersi, poza tym są większe, z rana mam mdłości, pochwe mam rozpulchnioną i mam skurcze w brzuchu. Muszę dodać że nigdy przed okresem nie miałam zadnych dolegliwości, czasem lekkie bóle brzucha ale to innego rodzaju niż te teraz. Dzisiaj czyli 22 dnia cyklu zrobiłam test i wyszedł negatywny, rano piwerszy mocz, ale jednak wydaje mi się że to może być jeszcze za wcześnie, czy badanie laboratoryjne HCG określi już czy jestem w ciąży? Czy ciąża pozamaciczna daje podobne objawy? Albo torbiel jajnika? Kidyś miałam torbiel, jednak tylko i wyłącznie bolał mnie jajnik poza tym miałam plamienie. EHHH martwie się... Pozdrawiam i czekam na odp

Gość Marza27
nie wiem co się ze mną dzieje. mój organizm szaleje. od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dziecko. W tym miesiącu spóźnia mi się okres prawie tydzień a do tego czuję bóle brzucha jak na @ na przemian z silnym kłuciem w lewym boku jak gdyby jajnik. Robiłam test dwukrotnie i za każdym razem negatywny a @ jak nie było tak nie ma a do tego doszło plamienie ciemno brunatne. innych objaw nie mam. czy to może być ciąża. do lekarza idę dopiero w styczniu. nie wiem jak zniosę to oczekiwanie.

Gość no ro to
możesz pójść do lab. i zrobić beta hcg z krwi. nie trzeba skierowania a dowiesz się czy to ciąża czy nie.

Gość sikora2000
testy są do kitu, ja dwa razy byłam w ciąży i za każdym razem test był negatywny teraz bolą mnie piersi, raczej tylko sutki i jajniki jestem cały czas zmęczona i myślę że jestem w ciąży i chyba tak jest dowiem się 11.01 od lekarza. Dziewczyny jak uważacie że jesteście w ciąży to do ginekologa się udajcie a nie testy róbcie bo to kicha jest test nie daje rzeczywiście 100-tu procentowej pewności, nigdy.

Gość malinkidziewczynki
Zrób 3. Mnie bolał brzuch i piersi tak, że balsamu nie mogłam wsmarować. 6 tydzień.

Gość sylwia12
hej Mam pytanie kochałam sie z chłopakiem w dni płodne (stosunek przerywany) no i troszke wytrysku sie znalazło we mnie.Od stosunku mineło 12 dni a okres miałam 04.01 i brzucho mnie pobolewa juz dwa dni piersi mam szywniejsze i mam podwyzszona temp 37.1 mierzona rano przed wstaniem z łozka. Test robiłam i negatywny moze za wczesnie robiony. A do okresu jeszcze 9 dni. Mozliwa ciaza? pomocy

Gość podczerniczek
zrób sobie test to się przekonasz, albo bete mam pco, ostatni rok mialam cykle regularne po 31 dni, ostatnio jednak trwal on 50 dni, kochalismy sie do konca w srode, odrazu po tym dostalam plamien i na nastepny dzien okres, czy mozliwe jest zajscie w ciaze w ten sam dzien co okres sie dostalo? nie panikuje, ani nic, tylko pytam z ciekawosci :)

Gość pineska88
Witajcie Dopiero dowiedziałam się że jestem w ciąży. jakiś 3 tydz. ale właśnie boli mnie w krzyżu i też brzuch tak jakbym miała dostać @ i czuję jakby mi się ten brzuch napinał. Do ginekologa dopiero umówiona jestem 6.03...Jak myślicie mam sie martwić?

Gość niedoświadczona27
Hej dziewczyny Mam do was pytanie jak wygląda ból brzucha na początku ciąży? Mam powiększone piersi, takie nabrzmiałe, i bolą mnie sutki, w brzuchu czuję takie rozpieranie i napinanie. Poroniłam biochemicznie bez łyżeczkowania jakieś 6-7 tygodni temu okresu nie mam do teraz... Zrobiłam test oby dwa wyszły pozytywne, ale kreski były nie za bardzo widoczne. I do tego jeszcze te upławy i temperatura w pochwie 37,4. Jak myślicie czy to ciąża?

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbb
/

Gość gość
Prosze o rade 10maja mialam ostatni okres , pozniej z facetem wspolzylam tak od 18-29majaczesto i bezzabezpieczenia od 3dni odczuwam bol piersi , pojawil sie raz bialy sluz a do tego kuje mnie podbrzusze , moj cykl trwa 35dni takze okres dopiero 14czerwca..

Gość Bogusiamaja
Hej wszystkie Mamusie i starające się. Staramy się z mężem o dzidziusia już kilka miesięcy ;( Od kilku dni mocno pobolewa mnie dół brzucha, mam podwyższoną temperaturę i bolą mnie trochę piersi. Jestem na dole jakby napuchnięta albo wzdęta nie wiem sama jak to określić. Robiłam test niby tydzień po owulacji i wyszedł negatywny, dziś po południu zrobiłam kolejny i też negatyw. Dodam jeszcze ze nigdy nie bolały mnie piersi przed okresem ani w trakcie...może to jednak bobas....