Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania-Ania

globulki i krem plemnikobójczy

Polecane posty

Chciałabym dodatkowo zabezpieczyc sie globulką lub kremem plemnikobójczym mam pytanko do dziewczyn stosujące tą metode wyczytałam ze mało skuteczna (chcę ją jako doadtkowe zabezpieczenie) i czy naprawde są uciażliwe bo pojawia sie swędzenie i potrafią pienic się?

Gość Pie
odpuść sobie patentex oval bo jest beznadziejny piecze wylewa sie itd. był taki dobry krem delfen,albo kolpotex-polski ale dobry:)

ja uzywam globulek , razem z prezerwatywa oczywiscie, dla mnie ok , nic nie piecze , tylko ten dyskomfort ale mozne sie przyzwyczaic , globulki sa ok!!polecam!!!!pozdrafffiam cieplutko

Moje zdanie jest takie, że szkoda się tym bawić; po pierwsze trzeba odczekać te 20 min. zanim globulka się rozpuści, po drugie, po stosunku nie można sie podmywać glęboko kilka godzin, a globulka WYPŁYWA....naprawdę bardzo niehigieniczne i nieprzyjemne. Jeśli chcesz dodatkowego zabezpieczenia ,proponuję: -prezerwatywę ze srodkiem plemnikobójczym [gdyby doszło do niewidzialnego urazu mechanicznego gumki] + mieć w zanadrzu "pigułkę po" [Postinor, Escapelle, na receptę] gdyby gumka pękła lub zsunęła się. Pozdrawiam! :)