Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figo fago man

Zauważyłem że żonę swą traktuję przedmiotowo

Polecane posty

Gość figo fago man

Trochę się tym zmatywiłem nie lada. Przychodze do domu, rutyna, obiad ugotowany, później gazetę czytam, oglądam TV, przychodzi noc, wskakuje (sorry za określenie) na żonę, wykonuje te swoje ruchy frykcyjne, schodzę z żony, i tak w kółko. Martwi mnie właśnie to, że tak mechanicznie kocham się z żoną, jak robot, więc może ją traktuje przedmiotowo zatem? Sam już nie wiem. NIe skarży się na życie seksualne.

Gość tylko pozazdrosćić
takiej żony ja bym tak długo nie pociągnęła

Gość Ale z ciebie......
Drań!!!!!!

Gość Sa facecie ktorzy
nie wiedza co to milość, nie potrafia kochać ... Ale nie martw sie, jak sie zakochasz, ona tez będzie ciebie traktowac przedmiotowo, wtenczas zobaczysz jak to jest :-D Miła

Gość Nie wiesz facet ....
że nic nie trwa wiecznie, o każdr związek trzeba dbać i pielegnować... A ty co robisz .... . Gorzej jak ona sie toba znudzi i poszuka sobie kogoś ... :-D Robi

Gość a ja myślę....
że tak jest w wielu zwiazkach "ze stażem"... Tylko czy we wszystkich ??? oto jest pytanie ???

Gość Szare koszmary
Szarzy ludzie... szare komórki... szare myśli, szare twarze, szara rasa, szara masa, monotonne szare życie, beznadziejna szara trasa!! szary błękit nieba... szara beznadzieja, szaro, szaro, szaro tak, mijaja szare dni, kolory bledna, szarym, szarym ludziom jest juz wszystko jedno!

Gość Juliet55555
Jestes pewien ze nie masz "innej" na oku???Moze spodobala ci sie jakas kobieta np kolezanka z pracy.Jesli nie to moze to rutyna???

Gość gość
Pewnie twojej zonie to obojetne bo ma kochanka co jej dobrze robi :D

Gość gość
za to tobie julita nikt dobrze nie robi dlatego siedzisz nocami na kafe i gnijesz z rozpaczy :D:D

Gość gość
jesteś mało spostrzegawczy - to żona traktuje ciebie jak przedmiot karta + wibrator 💤

Gość Juliet55555
Nie powiedzialam ze nikt mi nie robi dobrze i ze gnije z rozpaczy...Aktualnie jestem w bardzo szczesliwym zwiazku tak dla twojej informacji. A odpowiedz na pytanie napisalam tylko dlatego ze sama bylam w podobnej sytuacji i wiem czym takie cos sie moze skonczyc...

Gość gość
julitka w dopie byłaś i gowno widziałaś :D a ten twój nowy szczęśliwy związek to tylko w twej chorej wyobraźni. szczęśliwi ludzie nie siedzą nocami na kafe żałosny kłamczuchu.

To może żony zapytaj a nie na forum. Faceci to głąby, czy mi się wyadaje?