Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna blond

Co robic? włosy

Polecane posty

Gość Czarna blond

Witam! Pisze juz drugi raz bo wczesniej zniknał mi ten topic :/ Otorz mam pewnien problem z włosami. Moje naturalne włosy to ciemny blond, od kilku miesiecy przyciemnam je, aktulanie mam czarne włosy malowane farba " Joanna Naturals" Czarny bez ( malowałam je nia moze 4 razy) niedawno wpadłam na "genialny pomysł" zeby zrobic sobie blond włoski, sprawdziłam jak bede wygladac programem komputerowym i dzisiaj pochodziłam po fryzjerkach, co sie okazało, ze zadna nie chce sie podjac zrobienia u mnie blond-u :/ ( byłam u 3 ) Chciałam je ze 2 razy rozjasnic jakims dobrym rozjasniaczem, a pozniej nałozyc farbe, tylko w krotkim odestepie czasu , bo niedługo wyjezdzam za granice i chciałam wyjechac blond. Co wy na ten temat myslicie? to jest mozliwe?

nie ma szans zeby ci zlapalo!!!!!!!!!!!!!!!!Wyjda ci zolte jak sraczka!!!!!!!!!!!!!!!!!Musisz pojsc do fryzjera zeby ci zrobil dekoloryzacje.Ja tez raz tak mialam.Zrobilam sobie rude wlosy i wygladalalm w nich fatalni wiec postanowilam ze musze szybko pojsc do dobrego fryzjera i on mi sciagnal kolor wlosow!Bylam siwa!!!!I wtedy nalozyl farbke blond.A Tobie nie chcieli sie podjac bo podobno fryzjerzy juz nie robia takich zabiegow bo to wlosy nawet moga wylezc.Naprawde nie rob tego sama w domu wyobraz sobie jak ty bedziesz wygladac.Przeciez z czarnych wlosow nie da rady sie wyjsc tak latwo!

Gość Czarna -blondi
wiem, nawet nie chciałam probowac robic tego sama. Poprostu chciałam rozjasnic je ze dwa razy u fryzjerki i nałozyc farbe, a jaki mi wyjada takie zołte , to czy moge ponownie je rozjasnic na jasniejsze? tylko tak po gora dniu? co o tym myslisz?

Gość Czarna -blondi
Moja przyjaciołka była u jednej frzyjerki miała wtedy brazowe włosy, bardzo zniszczone , czetso malowane końcowki popalone. i ta nałozyła jej na to rozjasniacz, dosyc długo trzymala, troche ja piekło, ale włosy wyszły prawie białe

jak chcesz zeby ci wlosy wyszly to rob>Moja kolezanka miala czerwone wloski i chciala zostac blondynka wiec zaczela sobie rozjasniac wloski ale ona to zrobila z duzymi odstepami.Wiec po pierwszym rozjasnieniu odczekala 2 tyg potem musiala ten zabieg powtorzyc jeszcze 4 razy i dopiero doszla do blondu.wiec to jest twoja decyzja ale nie radze ci dobrze to przemysl!

ale miala farbowane?czy swoje?Ale ty masz czarne a czarna farbe jest najtrudniej sciagnac!

Gość Czarna -blondi
Kolezanka miała farbowane, a ja tez farbowane czarna farba :/ a co myslisz o pasemkach blond?

Gość llllaaaas
Ja nie bym nie probowała bo wypadna

a pasemka to tak samo Ci nie wyjda na blond.przynajmniej za pierwszym razem ale nawet jakbys chciala powtorzyc zabieg to nie jestes w stanie wyciagnac znow tych samych pasemek.

Gość Czarna blond
to co mi radzisz?

Jezeli juz tak bardzo chcesz zrobic wloski blond to popytaj fryzjerow o dekoloryzacje wlosow na pewno ktos Ci to zrobi.Nie wieze zeby zaden z fryzjerow nie chcialby ci tego zrobic.To bylby najlepszy pomysl bo naprawde nie radze ci robic tego sama!ale dlaczego chcesz akurat blond?

Gość Czarna blond
wiesz sama niewiem , tak mnie jakos naszło.. wszyscy miradza rozjasnic bo w tym starzej wygladam. a ile kosztuje ta dekolaryzacja? jakies specjalne przyzady trzeba miec do niej? i co pozniej z włosami? beda mi odrastały moje naturalne?

Gość jkfdjft
A jakim programem komputerowym sprawdzilas ten kolor blond? Podaj nazwe, blagam. Ja tez chc emiec taki program!

Gość Czarna blond
wiesz robiłam to u kumpeli napisze jutro co to był za program

Gość hmm24
to nie jestes w stanie wyciagnac znow tych samych pasemek.-ALE BZDURA!MI KOL.ROBI I JAKOS ZAWSZE WYCIAGA ROZJASNIONE JUZ PASEMKA! JAK CHCESZ ODZYSKAC KOLOR BLĄD NAJLEPIEJ WYCHODZ PASEMKAMI-STOPNIOWO BY ICH NIE POPALIC

do kolezanki wyzej>wiem ze mozna wyciagnac tez te same pasemka ale w jej przypadku jakby wiciagnela drugi raz to pierwsze byly by blon a te drugie zolte. Ateraz do Ciebie kolezanko z czarnymi wlosami za dekoloryzacje placilam okolo 100zl

Gość Czarna blond
a czym jest robiona ta dekolaryzacja? chemicznie ?

kobieta naklada ci jakies swinstwo na wlosy tak jak farbe i trzymasz okolo godziny na wlosach.i masz doslownie biale wlosy bo to sciaga farbe i Twoj kolor wlosow.A potem nalozy Ci farbe blond w odcieniu jakim ci bedzie odpowiadal.A skad jestes?

Gość Czarna blond
O to super!Ja jestem spod Lublina,a Ty skad jesteś??

a ja z Rzeszowa.myslalam ze moze tez jestes z Rzeszowa to bym Ci napisala gdzie robilam wlosy.

tylko potem po tym zabiegu dekoloryzacji zaopatrz sie w jakas super dobra maseczke do wlosow i nakladaj na wytarte recznikiem wlosy i zawin folia aluminiowa i trzymaj nawet do 20 min

ja tez przechodzilam swego czasu dekoloryzacje i to niestety nie wyjdzie od razu,potrzeba conajmniej 2-3 zabiegi ,kazdy o 2-3 tygodnie od poprzedniego.najpierw bedziesz nosila czerwone,potem zolte,a i tak przy koncu beda znacznie zniszczone.na pewno nie da sie tego zrobic szybko.gdy moja byly takie wlasnie czerwone po peirwszej dekoloryzacji,nie chcialam sluchac fryzjerki i czekac taka brzydka tyle czasu i nalozylam po tygodniu rozjasniacz.mialam zolto-rude wlosy,ktore zostawaly mi w reku podczas mycia,bo tak byly spalone.musialam sciac na jeza. z czarnego na blond-przynajmniej 2 miesiace:-(

to chyba nie robilas dekoloryzacji bo mi wyszly od razu siwe a nastepnie nalozylam farbke blon i bylo ok!!!!!!!

Gość Czarna blond
to ja to wreszcie jest?

Gość _Zapytajnik_
Tez tak mialam, ale trafilam na fryzjerke ktora sie podjela wyzwania i wyszly (tzn. blond wyszedl, nie wlosy ;)) Powiem Ci szczerze, ze przezylam szok, jak poszlam do niej z miesiecznym odrostem, (naturalne tez mam ciemny blond), a ona mi kazala zafarbowac odrost na czarno (na jeden dzien przed rozjasnianiem), zeby kolory nie wyszly rózne. Zaczynalam od pasemek, a potem stopniowo przechodzilam w coraz jasniejsze odcienie blondu. Mialam juz taka faze, ze bylam az za jasna na mój gust i to mi sie nie podobalo. Teraz jestm znów znacznie ciemniejsza niz jasniejsza, ale nadal blond. I wierz mi, powrót do czarnego nie wchodzi w rachube. Nie bylo osoby, któraby nie powiedziala ze w blondzie wygladam o niebo lepiej.