Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaśminka23

Którego faceta wybrać ?

Polecane posty

Gość tego który ma większego
:P

Gość heheheh......
ale nedzna prowokacja.....:D

Gość DURNA DUPA- JASMINA
SZKODA ZE FACECI O SOBIE NIE WIEDZA... TAK SIE BAWIA LADNE LASECZKI FACECI= CZYTAJCIE I WYCIAGAJCIE WNIOSKI

Gość wilczyyca
he he...jesteś świetna i na tle umęczonych żon, kochanek i czyichś dziewczyn wypadasz interesująco. Przypatrz się ich charakterom, osobowościom, podejściem do kobiet i życia. Sprawdż na ile powaznie Cię traktują, czy są szczerzy i uczciwi, poznaj ich znajomych zobacz jak zachowują sie po pijaku. itd, itp.... I raczej podczas randki z jednym nie natknij sie na drugiego!

Gość PinkBunny
o mój Boże!!! dziewczyno!!! a ty dalej swoje! Twoj problem to żaden problem, Twoja inteligencja to po prostu kpina, Twoi faceci to slepi głupcy a Twoje odpowiedzi na komentarze to odpowiedzi 13 letniej dziewuszki z małym rozumkiem... mój facet zarabia 1000 zł a do pacy jeżdzi tramwajem...co z tego, że codziennie mi powtarza, że jestem dla niego wszystkim, co z tego, że po 5 latach nadal czuję sie przy nim jak nastolatka zakochana po raz pierwszy, co z tego, ze potrafię nie jeść, nie pić, nie spać i żyć tylko jego miłościa, co z tego że co noc płaczę ze szczęścia, gdy przytula mnie tak mocno jakby nigdy nie chciał mnie wypuścić....co z tego skoro nigdy nie kupi sobie nowego samochodu, prawda?:/ jestem zdegustowana...

Gość do Jaśminki 23
a którego kochasz ???

Nie czepiajcie się ludzie, że nędzna itp. Przynajmniej ktoś tu się stara rozbawić towarzystwo ;)

Gość Jaśminka23
A cha i pierwszy ma kutasa 19cm a drugi 13cm , podaałam bo to pewnie tez ma znaczenie.

Gość Jaśminka23
aha i jesszzce jest taka sprawa że ten co ma 19 cm to ma bardzo chudego a ten drugi ma krótkiego(13 cm) ale bardzo grubego.I teraz juz nie wiem który lepszy:(

Gość Robi .....
Jestes wyjatkowo głupią i pustą dziewuchą. Myślę, że każdy facet, który się połapie jakie z ciebie puste pudło kopnie ciebie w tyłek

Gość to faktycznie dylemat bo
skoro jeden ma większego ale chudszego, a drugi mniejszego a grubszego, trudny orzech do zgryzienia

Gość do Jaśminki
Ty naprawde jesteś jebnięta bo normalna dziewczyna nie ma dwóch chłopaków w tym samym czasie i nie sypia z dwoma naraz. I do tego porównujesz ich penisy.TY SIE WOGÓLE ZASTANÓW CZY TY KTÓREGOŚ KOCHASZ, CZY LECISZ TYLKO NA KASE?????

Gość Daiek
jestes glupia na ich miejscu wyruchal bym cie i zostawil najelpeij jakiegos syfa zeby ci zostawili tepa dziewczyno

Gość Daiek
ale boshe ty sie powinnas leczyc jestes pierdol.....nieta powaznie jak wy jej mozecie odpowiadac ona jest chora jakas ktorrego mam wybrac oni sa pierdolnieci chcialbym zeby zobaczyli te forum razem przyszli do cieibe nasrali dali ci 1000 zl jak tak kochasz kase i powiedieli ci umyj sie bo smierdzisz !!!!!! glupia pusta baba

Gość wez obydwu i zyj na maxa
Wez obydwu i sie nie ograniczaj!