Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne

kolejna ciaza

Polecane posty

Gość pilne

prosze was o szczere wypowiedzi. mam 3 mies. corke i jestem w ciazy, lekarz powiedzial ze przez 2 lata nie moge miec dzieci , conajmniej przez dwa bo jestem po cesarce i bylam ostro pozszywana. co mam robic , pomozcie, jestem zalamana!! czy bede mogla miec cesarke bo bol i pamiec po 15 godz cierpieniach z poprzedniego porodu jeszcze nie minął.chce miec znow cc czy to mozliwe i bezpieczne???

Porozmawiaj z lekarzem na ten temat...ale uważam,że powinnaś mieć cc. 15 godzin cierpienia piszesz ...tzn ,że zacynałaś naturalny poród a potem Ci zrobili cc????Jak możesz to napisz co było przyczyną takiej decyzji lekarzy? Pozdrawiam...

Gość pilne
porod byl wywolywany kroplowka wiec skurcze byly co pol min od samego poczatku, decyzja glownie byla taka bo nie mialam rozwarcia i dzieki Bogu ze nie czekali bo wody juz byly zielonkawe. a ja z bolu tracilam doslownie przytomnosc, teraz sie boje ze nie masz pojecia dzieki za szybki odzew

Gość Położna
Będziesz mieć cięcie cesarskie bo po tak krotkim czasie nie wolno rodzić silami natury, za duże ryzyko pęknięcia macicy podczas akcji skurczowej, nie bój się, będzie dobrze, pozdrawiam

dziwie sie ze jestes tak bezmyslna i znow zaszłaś w ciąze ... ech te baby