Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DALIDA

Czy są tu na forum mężatki z Warszawy?

Polecane posty

Cześć tak pytam:) ponieważ ciekawa jestem jak żyjecie, czy w pośpiechu czy spokojnie, czy szcześliwie, czy nie....?

Gość pospolity nickt
ja jestem, witaj.

Gość pospolity nickt
taki tam, co porabiasz jak się masz i skąd idea tematu?

Gość Warszawianka z Mokotowa
Witam dopiero co wstałam cała noc sie kochałam było cudownie jeszcze nigdy nie miałam takiego mocnego orgazmu

Pomyślałam o takim temacie, ponieważ przed dwoma dniami na podobny topik się wpisałam,ale coś nie wyszło, topik spada na dół :)

Gość Warszawianka z Mokotowa
A ja sie jeszcze raz wyspinam na mojego kochanka bo widze że mu stoi nara

jestem od roku ale nie chciałam tego bo ogromny strach mnie zdjął gdy przekonałam się jak ogromna jest miłośc wysyłana do mnie....nigdy wcześniej nie dostałam takiej dawki... teraz jak o tym myślę to sie śmieję z samej siebie

Gość Matylda z Warszawy
Ja tak sie napaliłam że musze sobie zrobic dobrze paluszkami właśnie zaczęłam

Gość Matylda z Warszawy
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacudooooooooooooooownie dochoooooooooodze

Gość Matylda z Warszawy

Strach ma tylko \"wielkie oczy\" :) Ja jak bym miała teraz wybierać to bardzo bym się bała, a tak szlaki mam już przetarte.

Gość Matylda z Warszawy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaam orgazmmmmmmmmmmmmmm

Gość Matylda z Warszawy
Dalida wybacz ale było mi tak dobrze apropo Ty sie nie masturbujesz sprubuj wiesz jak przyjemnie

Gość Matylda z Warszawy
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo wybaczcie znów mam orgazm

Matylda jak zadajesz takie pytania, to raczej nie przeczytałaś tematu tego topiku :) Jasne, przecież byłaś zajęta:)

Gość Matylda z Warszawy
niemacie pojęcia jak taka zabawa pitka jest podniecajaca bawny sie wszystkie teraz to bedzie cudowne uczucie jak pomyślimy zw właśnie teraz wszystkie sie masturbujemy

Pospolity nikt -jasne, że jest okey, po tylu latach mogę to stwierdzić. A Ty masz wątpliwości??

Gość Matylda z Warszawy
Dalio kochanie chcesz sie ze mna masturbować przez GG juz wchodze na nr.4218345 ściągaj kochanie juz majteczki ide do Ciebie

To krótki staż, więc tak pytam. Ja pierwsze dwa lata to miałam takie troche dziwne.

Gość Matylda z Warszawy
dalio ale teraz juz potrafisz sie dupic bo jak masz z tym problemy chetnie Ci pomogie najważniejsze aby wysoko podnośic nogi

Matylda Ty CZUBIE chyba weszłaś do innego gg, bo jakoś u mnie Cię nie widziałam.