Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DALIDA

Czy są tu na forum mężatki z Warszawy?

Polecane posty

Gość Matylda z Warszawy
Dalida moja kochana ja bym chciała wejśc moim języczkiem w Twoją wilgotna cipeczkie zgudz sie prosze Cie zrobie Ci dobrze

a no i twój komentarz że to krótki staż - kojarzy mi się z tą reklamą a propos siedzenia w sieci: \" nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie\"

Gość Matylda z Warszawy
DALIDO ja jestem po tej stronie i bardzo chce ssać Twoje jedrne duze piersi wiem nosisz miseczki DD jak ja lubie ssac takie cycuszki a na deserek włoże w Twoja szparkie muj długi jezyczek i bede nim szybciutko ruszac tak az bedziesz miała orgazm a na koniec wylize Twoja cudowna dupkie oczywiście wszystkiemu bedzie przygladał się twuj małżonek bedziesz jeszcze bardziej podniecona a on bedzie mial twardego kutaska i może nam go wkładać na przemian raz do Twojej szparki raz do mojej zgadamy sie co do terminu tak jak mi napisałas na GG całuje Cie mocno

Dalida o co chodzi? Czy ja też zaczynam obrywać za tą durną matyldę? myslałam że jesteś rozsądna, prześledź początek naszej rozmowy. pozdr

znasz takie przysłowie gdzie 2 się bije tam 3 korzysta? zauważ że ta durna koza rozbiła ciekawie zapowiadającą się rozmowę, ale szkoda bo ja się nie dałam sprowokować, jest taka metoda że jak ktoś ci wchodzi między wiersze - nie komentujesz - po jakimś czasie sam rezygnuje... to tyle do ciebie Dalido

Gość hhshsh
odkop :D