Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SPINKA

Powiedziałam mamie,że byłam molestowana

Polecane posty

Powiedziałam i mam wyrzuty sumienia,bo jej jest teraz przykro. Byłam molestowana , gdy miałam 3 latka (przez 3 lata do momentu pójścia do \"0\" ). Mama chodziła do pracy a mnie zostawiała ze starym sąsiadem . Dobiło mnie pytanie \"Dlaczego nie powiedziałaś\" , tak jak by to była MOJA wina , no i trochę mnie poniosło....... Mam 31 lat , do tej pory jakoś z tym żyłam , długo jej tego nie mówiłam i mogłam nadal siedzieć cicho. Rozmowa zaczęła się właściwie głupio , przy alkoholu , mama się ze mnie zaczęła śmiać bo się moczyłam do 5 roku życia...... nie wytrzymałam . Potem ona zaczęła płakać , zadawać pytania , dzisiaj rano nie mogła spjrzeć mi w oczy. Mam straszne wyrzuty sumienia , że jej powiedziałam. Mogłam nadal siedzieć cicho. No i teraz nie wiem jak zamkknąć ten temat , jej żal niczego nie zmieni.......

Gość bardzo mi
przykro . A czy teraz masz swoją rodzinę czy nadal mieszkasz z matką ?

Mam swoją rodzinę , z domu w yprowadziłam się gdy miałam 20 lat , mieszkam 300 km od domu. Nie często widuję mamę , nie chciałam jej zrobić przykrości.... zawsze była dla mnie dobra .

Gość ++++++++++++++++++++
ja tez bylam molestowana ale jako nastolatka. nie mam z mama dobrych kontaktow wiec jej nic nie powiedzialam. kiedys podczas awantury - wykrzyczalam jej to - a ona krzyczala na mnie dalej:( ojciec stanal w mojej obronie, ale po chwili powiedzialam ze to klamstwo i ona uwierzyla... nie chce zeby wiedzieli, bo to taka glupia sytuacja. moj pierwszy chlopak wiedzial. moj obecny nie wie i nie chcialabym mu mowic (po co ma o tym myslec) - ale nie wiem czy sie nie wygadam.. a molestowana bylam we wlasnym domu, pod obecnosc rodzicow! chyba to prawda ze takie rzeczy zdarzaja sie ze znajomymi osobami:( az sie boje o wlasne dziecko!

Gość Kasia.bebe
Witam, poszukuję osób, które były molestowane przez kobiety. Jeżeli znacie takie osoby, to bardzo proszę o kontakt. kasia.beb@poczta.onet.pl Z góry dziękuję za pomoc!:) Pozdrawiam serdecznie, Kasia