Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudalala

Moda na kobiece kształty

Polecane posty

Gość 168/52
Mój jest też jak najbardziej ok, ale gdyby był trochę większy to na pewno nie straciłabym na proporcjonalności (o to mi chodziło, gdy napisałam, że mógłby być większy)

Gość o maj gad
moi koledzy zawsze mowi ze nie mozna ufac ze ubrana dziewczyna ma taki biust bo teraz sa takie staniki ze sama gabka:P:P:P fakt baby tez mydla facetom oczka:P:P:P

Gość 168/52
Fakt:)

Wzrost 165 cm waga 47,5 kg biust : pod 72 w 89 - z tego co wiem to 75 C, w niektórych tabelach 70 D :O hmm z tego co mówią tu niektórzy już nie powinnam mieć kręgosłupa:D Aha - nie jestem wieszakiem, mam super kształtny tyłek :P

Gość upupupup
up - push up

Gość uppppppppppppp

Gość o fajnie że topik podskoczył
:)

Gość Surrender
nie rozumiem jak moze byc moda na jakas sylwetke. raz kobieca raz anorektyczki. nie no dajcie spokoj, z tego wynika ze kobieta ma sie dostosowywac do mody i raz poscic a nastepnym razem tuczyc sie? nie no to sa straszne bzdury! jedna kobieta jest piekna jak jest chuda inna jest sliczna z bioderkami i kobiecym biustem.

no właśnie, sami się segrgujemy a potem tragedia! czasem myślę, zamaist przy kompie powinno się iść skorygować do ludzi a nie do cyferek, a jakby ich nie było...? uzależniamy się od wszystkiego. jak sobie przypomnę czasy, kiedy byłam młodsza i troszke bardziej zaokrąglona, nie było takich problemów, dziewczyny po prostu żyły, bawiły się, uczyły...a nie siedziały z nosem w dietach, forach i owleczonych w centymetr z tyłkami na wadze..;) Jakie to ma znaczenie jak wyglądamy skoro nie ma znaczenia jak myślimy? 🌻 każdemu do twarzy w jego skórze, gdy ją akceptuje...:)

Gość Ola_24
Super!! Kobiece ksztalty wcale nie oznaczaja fald tluszczu! Chodzi o to,ze kobieta ma czym oddychac i na czym usiasc, a nie jest plaska jak deska i nie mozna odroznic gdzie sie konczy tylek, a zaczynaja uda...Ja mam 161 i waze 56 - jestem normalna, kobieca :)

Gość fast car
kurwa mac co za pustostractwo tu!!!! wlazły jakies szmaty i napierdalają o cycorach!!!! nie widzicie tematu??? nie rozumiecie po polsku? to do podstawówki spowrotem tępoki!!!! temat brzmi " MODA NA KOBIECE KSZTAŁTY " a nie jaki masz rozmiar cycków :o

Gość hehehhheeeee
do nudyyy a nie masz faceta ktory mogłby ci o tym powiedziec? faceci widzą wszystko

Gość Ola_24
Jak ktos ma problemy z okresleniem co to sa kobiecie kształty, to moge pokazać moje foto:)

Gość maniaaaaa
a ja mam 160 cm wzrostu, waże 55kg mam biust 75D i mam powodzenie u facetów.. hehehhe:D

Gość Ola_24
Juz wysylam

Gość 168/52
fast car----> uspokój się i nie rób scen przeczytaj sobie kto zaczął watek z cyckami, a potem miej pretensje do kogo trzeba (koneser czy jak mu tam)

Gość wirus grypy
Kobiece kształty to chyba mam ja. I wcale nie jestem z nich zadowolona. Wolalabym być wiotką i dziewczęca :(

Gość o maj gad
hehehe ja tam wole miec moje ksztalty a nie byc wiotka:P ja sie sobie podobam i to jest najwaniejsze:P mam podobno dobra sylwetke bo stosunek mojej talii do bioder mam 0,7 i z tego wynika ze jestem kobieca:P:P:P:P

a ja chyba taka posrodku jestem - ani wieszak, ani kobiecy ksztalt - tak mi sie wydaje, ale - jak to mawia pewien znany nam osobnik - oczywiscie moge sie mylic :-)

Gość jakas.
Moda na kobiece kaształty... jestem ZA:) Chociaż kilka chwil temu na jednym z topików okrzyknęly mnie chórem GRUBASKA (165/55)

Gość o maj gad
nawet wiem na ktorym topicu:P tam sa same jakies sfrustrowane baby co sie chca dowartosciowac-dlatego naskakuja na dode ps. doda ma kobiece ksztalty:P

Gość jakas.
hahaha... dokładnie na tym topiku;)

Gość o maj gad
:D tu Ci nikt krzywdy nie zrobi:P:P:P

Gość Ola_24
jakas. ja mam 4 cm mniej i 1kg wiecej, a nie jestem grubaska, wiec Ty na pewno tez.

Moda modą, a figurę mam taką jak mi Bozia i mamusia z tatusiem dali. Nie jestem ani chuda, ani kobieca. Nie chcę ani tyć, ani chudnąć, bo nie stać mnie na nowe ciuchy :D