Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kateriinna

Od jakiego wieku zaczełyście sie malować?

Polecane posty

Gość Kateriinna

Gość SAFFI
15 lat miałam...........dawno temu.........

Gość gadugadu
ja tez 15, jak dla mnie za wcześnie, ale ja musiałam. Chodzi mi o podkład do twarzy bo miałam straszny trądzik

Ja już w przedszkolu , a potem różnie bywało . Teraz już na stałe od ok.25 lat . :)

A wiecie co Wam dziewczyny powiem, tradzik zatuszowany podkladem wyglada duzo gorzej niz same czerwone krosty. CHodze do liceum i widze nieraz takie dziewczyny, wiec wiem co mowie. Lepiej chyba isc do dermatologa.

ja zaczelam gdy mialam 15 lat a teraz mam 22 i tuszuje tylko rzesy!

ja jakieś 2-3 lata temu używałam fluidu, podkładu bo byłaam strasznie blada, (teraz tesh jestem) ale to źle wyglądało jednak i teraz używam tylko kremu nawilżającego :) no i pomadki ochronnej :) czasem wytuszuje rzesy :)

Hehe, to ja chyba starej daty jestem, bo zaczęłam w 2. czy 3. klasie ogólniaka ;)

lat 15 na stałe i tak zostało, minęły 4 lata i bez zmian, juz nigdy tego nie zmienie bo kocham makijaz! ostry, na lato zime rano czy wieczór, wyraża mnie i bede sie malowac chocby ktos na mój wygląd rzygał! :)

Gość karolinakarolina
lat 15 na stałe i tak zostało, minęły 4 lata i bez zmian, juz nigdy tego nie zmienie bo kocham makijaz! ostry, na lato zime rano czy wieczór, wyraża mnie i bede sie malowac chocby ktos na mój wygląd rzygał! :)

Mialma chyba z 16 lat..jak nie wiecej..zaczelam od tuszu, potem przyszly pomadki, cienie, kredki.. W zasadzie to podkreslam tylko oczy i usta, czasami uzywam korektora i/lub pudru. Nie lubie tapety na twarzy :/