Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja5

listy do przyjaciółki

Polecane posty

tutaj będą wpisywane wiadomości do mojej przyjaciółi Justynki

Gość ale my jej nie znamy
:P

Gość tuska34
Witaj Maja 5 bardzo fajny pseudonim,pozdrawiam Cię z tej drugiej strony .

Cześć kochana! Już raniutko wstało słoneczko i ja zaraz po nim. Ale fajna u mnie pogoda - moze taka będzie na urlopie- mam nadzieję. Miłego dnia Ci życzę! 🌻

Acha! jak ktoś samotny, czy smutny lub po prostu chce pogadać - to zapraszamy!

Witaj w ten poniedziałkowy ranek!! Wiesz u mnie tak samo ładna pogoda. Pracy dużo , czasu niestety brak ale momencik znalazłam aby zaklikąc do Ciebie . Oj życzę z całego serca aby dopisała pogoda. Trzymam kciuki za to, ale może i ja z niej skorzystam. Spokojnego i miłego dnia Tobie życzę i samych przyjemnośći, w pracy i w domku. Pozdrawiam

Gość W Y P I E R D A L A J
🖐️:classic_cool:

Gość W P O D S K O K A C H
{czesc]:classic_cool:🖐️

Gość M I L C Z
SUKO🖐️:classic_cool:

Będziemy ignorować TAKICH podludzi - bo, aby nazwać ich Człowiek - przez dużą literę - nie zasługują.

Hej hej.... U mnie też śliczna pogoda za okiekiem...i mam nadzieję,że taka utrzyma się przez kilka dni ...może chociaż to poprawi mi humorek...ehhhh czy mogę tu czasem wpaść i skrobnąć co nieco

Witam Cię Harry Potter!! Nie ma sprawy chętnie poznamy Cię , możesz pisać co ci leży na sercu. Pozdrawiam

Gość Harry portier
czesc bracie🖐️

Witaj !! Pozdrawiam , co tam dziś nowego u Ciebie. U mnie wszystko dobrze, prace posuwają się swoim tempem powoli do przodu. Bałagan nie z tej ziemi, ale cóż począc. Ale pociesza mnie fakt, że jeszcze dwa dni i wyjazd. Odskocznia od rzeczywistości .A Ty już pewnie myślami już daleko. Zakładam że miło i przyjemnie spędzisz urlop. Pozdrawiam i samych przyjemności na cały dzień życzę. Trzymaj się ciepło.

Witaj !! Pozdrawiam , co tam dziś nowego u Ciebie. U mnie wszystko dobrze, prace posuwają się swoim tempem powoli do przodu. Bałagan nie z tej ziemi, ale cóż począc. Ale pociesza mnie fakt, że jeszcze dwa dni i wyjazd. Odskocznia od rzeczywistości .A Ty już pewnie myślami już daleko. Zakładam że miło i przyjemnie spędzisz urlop. Pozdrawiam i samych przyjemności na cały dzień życzę. Trzymaj się ciepło.

Witam cieplutko! Pozdrowienia harry potter 🌻 Tusieńko trzymaj się z tym remontem. Tak, ja już na łączce.😘

Wążewski, a Ty jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, to się nie odzywaj. Nie znam Cię i oceniała Cię nie będę, i Ty nie oceniaj również.

Oj dzięki wielkie. Oby ta łaczka okazała się być cała w kwiatkach. Tego Ci z całego serducha mojego życzę . Majka, a powiedz mi jak ty robisz te fajne emotionki . Ja nie umiem niestety.

Witam Was Moje Drogie Okropny dzień.....i nadodatek się jeszcze nie skończył....ehhhh....i co ja mam zrobić,jakie podjąć decyzje, Cieszę się,żę tryskacie humorkiem.....oby tak dalej

harry pitter - pociesz się, że nawet najokropniejszy dzień kiedyś się skończy - życzę Ci trafnych decyzji.

Wiem,że się skończy...a decyzje mam nadzieję,że będą trafne.Nie gniewam się nic a nic za literowkę,mam nadzieję,że pogoda ci dopisuje.