Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja5

listy do przyjaciółki

Polecane posty

Witam Cię Harry Potter A co takiego tak Cię niepokoii , czemu masz takie trudne decyzję do podjęcia. Ale trzymam za Ciebie kciuki , wierząc że wszystko się uda. I sprawa będzie zakończona pomyślnie .

Cześć Bożenko Zyczę Ci samych przyjemności na urlopie, pogody i wypoczynku. {kwiat} {:)}

Tusieńko, Harry Potter - całuski - odezwę się po powrocie. 🌻🌻🌻🌻🌻

Pozdrawiam, nie wiem czy jutro będę miała czas. Więc życzę przyjemności na cały tydzień .

Witam Cię Justynko po urlopie! Wczoraj próbowałam wejść na gg, ale zawiesza mi komputer jak je włączam nie wiem dlaczego. U mnie wszystko ok. a u Ciebie? Spróbuję dzisiaj wieczorem znowu włączyć gg. Całuski, pa

Witan Cię serdecznie . No u mnie troszkę zmian nastąpiło. Ale to może porozmawiamy, na gg jak będziesz miała czas. Ale poza tym to wszystko w porządku. Pozdrawiam

Justynko Witam Cię dzisiaj 🌻 na dobry dzień. Może dzisiaj będzie lepiej na gg Włącz zaraz jak przyjdziesz z pracy. pa

Gość Wdowiec 82
Ja jestem smutny bo jeszcze dzis nic nie miałem na lulaku

Wdowiec 82 - a to tylko o TO w Twoim życiu chodzi? To rzeczywiście smutne.

Witaj Maju Nie mam czasu wejśc troszkę pracy jest ,. Wiesz nie wiem cio jest z tym moim gg? Ciągle się zawiesza , nie można normalnie pisać . A dziś mam wyjście o 17 nie wiem czy do tego czasu bedziesz na gg, jak nie to wieczorkiem się postaram . Pozdrawiam i do zaklikania papapa

Cześć Justynko! Wiesz, zastanawiam się czy to nie przez tą nową wersję tak się zawiesza to gg - bo u mnie to samo! Wczoraj Sebastian siedział do północy - robił jakąś stronę internetową na zamówienie i nie mogłam wejść sprawdzić czy jesteś. Może dzisiaj się nam uda. Pa.

Witaj Bożenko !! Pozdrawiam Cię bardzo , u mnie wszystko już jest w miarę dobrze wylogowałam nowe gg . Mam stare i jest już lepiej. Niech Sebastian spróbuje , tak samo wróc do starej wersji moze będzie lepiej . Przepraszam że nie piszę ale nie mam czsu , mnóstwo pracy. Jeszcze raz pozdrawiam i trzymaj sie :-))

Justynko🌻 na dobry dzień! Dzieje się, och się dzieje! Chciałabym, aby z tego wyniknęło dla Ciebie coś dobrego! Do wieczorka mam nadzieję. Pa A w pracy fajnie, że się nie nudzisz - czas przeleci nie wiadomo kiedy i frruu do domku. 🌻

Gość TO WYGLADA
JKBY JEDNA OSOBA UDAWALA DWIE I DO SIEBIE GADALA HA HA HA

Cześć Bożenko !!Chciałabym aby Twoje dobreżyczenia się spełniły , ale ogarnia mnie oraz większa bezradnośc. Ale co tam zobaczymy co to będzię. Pozdrawiam Cię serdecznie i do wieczorka Justyna :-)) :-))

Dzisiaj Justynko - tylko syneczek wyjdzie - bo teraz ma swoje gg włączone. Pa

DIETA KOPENHASKA zaleca się pić 2 litry wody dziennie. UWAGA: Lunch i obiad można zamieniać miejscami jeżeli będzie to miało miejsce tego samego dnia. Dieta zmierza do zmiany przemiany materii co sprawia że po dniach można jeść normalnie bez efektu tycia, przez pierwsze dwa lata. Nie jest to więc żadna dieta odchudzająca lecz dieta zwiększająca przemianę materii dlatego spokojnie działa nawet po zakończeniu kuracji. Jeżeli kurację przeprowadza się niewolniczo zgubisz nadmiar tłuszczu 7-20 kg. Kurację przeprowadza się przez 13 dni ani 1 dzień mniej ani więcej. Jeżeli podczas kuracji wypijesz lampkę wina, piwo, zjesz słodycz, albo żujesz gumę jesz dodatkowe jedzenie to od razu przerywasz kurację i w związku z tym ginie efekt. Jeżeli kurację przerwiesz przed upływem 6 dni można ją powtórzyć od nowa po 3 miesiącach. Małe uwagi: owoce świeże czyli jabłko, gruszka, kiwi, arbuz - tylko nie banan. Befsztyk wołowy mozna zastapić mięsem drobiowym, chudym. Szpinak można zastapić brokułami. Szpionak może byż mrożony albo ze słoiczka. Kawa naturalna , może być z ekspresu DZIEŃ 1, 8 - 480 kcal Śniadanie:1 kubek czarnej kawy (naturalnej np. ASTRA), 1 kostka cukru Lunch:2 jajka na twardo, szklanka gotowanego szpinaku , 1 pomidor Obiad: befsztyk wolowy (200g), 5 liści sałaty z łyżka oliwy z oliwek i sokiem z cytryny DZIEŃ 2, 9 - 480 kcal Śniadanie: kubek czarnej kawy,1 kostka cukru Lunch : befsztyk wołowy (200g), 5 lisci sałaty z łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny Obiad:5 plastrów chudej szynki (np. drobiowej) , 2/3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3, 10 - 410 kcal Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka Lunch:szklanka gotowanego szpinaku,1 świeży owoc, np. kiwi, 1 pomidor Obiad:5 plasttrów chudej szynki, 2 gotowane jajka, 5 lisci sałaty z oliwką z oliwek i sokiem z cytryny DZIEŃ 4, 11 - 515 kcal Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, Lunch:1-2 srednie tarte marchewki, 2 jajko na twardo, twarożek naturalny (100g) Obiadół szklanki kompotu z owoców (ugotowanego bez cukru, owoce zjadamy), 2/3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5, 12 - 490 kcal Śniadanie:duża tarta marchew z sokiem z cytryny Lunch:duża porcja (300g) chudej ryby (najlepiej dorsz albo pstrąg) gotowanej lub smazonej bez tłuszczu Obiad: befsztyk wołowy (200g) , 5 liści sałaty, 9 różyczek gotowanych brokułów DZIEŃ 6, 13 - 900 kcal Śniadanie:kubek czarnej kawy, kostka cukru , grzanka Lunch:gotowany mały kurczak bez skóry (700g), 5 liści sałaty z łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny Obiad:2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 - 190 kcal Śniadanie:kubek czarnej nieosłodzonej kawy Lunch:kawałek chudego gotowanego lub grilowanego mięsa (100g), świeży owoc np. średnia gruszka Obiad:NIC

Bożenko , podziwiam Cię za odwagę .Tak dieta , nie wiem czy wtrzymałabym . Ale skoro chcesz spróbować , to do dzieła . Trzymam kciuki .

Gość maja55
obciągam z połykiem Bożence, która nie jest prawdziwa Bożenką tylko Bogdankiem z cycami.

Cześć Justynko! (nie zwracaj uwagi na niemądre wpisy). Dzisiaj u mnie zimno brrr, niestety już jesień! Na cały dzinek, aby nam się udał 🌻🌻🌻

Witam Cię Pozdrawiam , i życzę samych przyjemnośći na cały dzionek. Niestety u mnie tak samo zimno , ale cóż począc już powoli zbliża się jesień. Ale bądzmy dobrej myśli, jeszcze bedzie ciepełko .

Cześć Bożenko !!! :-)) Pozdrawiam z samego ranka, samych przyjemności Tobie życzę na cały dzień. Cóz tam u Ciebie, nowego? Jak wytrwałość w dążeniu do upragnionego celu? U mnie wszystko w porządku, tylko niestety skończyła się swoboda :-(( ale cóż tak musi być . Pozdrawiam raz jeszcze, trzymaj się pa pa Justyna :-)) :-)) :-))

Justynko! Nic dobrego Ci nie powiem! Kurcze, wczoraj pokłóciłam się z Sebastianem, i on się obraził i wyobraź sobie wyprowadził się (chciałam Ci wysłać sms`a ale nie mam już pieniędzy na koncie - muszę kupić kartę). Zabrał ze sobą dysk z komputera, więc jesteśmy z Tomkiem \"uziemieni\". Wiesz, mam nadzieję, ze jak dzisiaj wróci - to spokojnie porozmawiamy (wziął tylko książko do szkoły na dzisiaj, więc myślę, ze dzisiaj przyjedzie). Podejrzewam, że od maja ma jakąś starszą dziewczynę z mieszkaniem, nic nie chciał powiedzieć, ale tak czuję. No nic, jakoś musimy sobie radzić na razie Justynko, aż sprawa się wyjaśni. Z dietką ok. - trochę słaba jestem, ale od dzisiaj odliczam już \"do tyłu\" 10, 9..., zawzięłam się! Reszta ok. Napisz czy masz już jakąś wiadomość od T. Pozdrawiam, pa

Przykro mi to słyszeć :-(( czy tak jest żle ? Ale pewnie przemyśli i wróci, ciągle kłopoty . Ale musisz się trzymać, nie masz innego wyjścia. A co tyczy \"T\' jak na razie wieśći brak, cały czas jest obecny \"L\" i nie tylko , ale to nie jest rozmowa na forum. Ale cóz mam Ci więcej powiedzieć , przykro mi bardzo że tak wyszło z Sebastianem . Może jednak coś w tym jest, jak piszesz . Szalony wiek niestety . Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymaj się . Jestem myślami z Tobą Trzymam kciuki , za pogodzenie i za Twoją dietkę(wytrwałośc) :-)))))

Cześć Bożenko !!! Jak tam dziś samopoczucie ? A jak sytuacja w domu, chyba nadal jest coś nie tak . U mnie wszystko dobrze, ale martwię się Twoją sytuacją . Przykro mi że tak się stało . Napisz jak będziesz miała czas , jak nie na kafeterii to może mailla ? Ja postaram się odpisać . Pozdrawiam Cię serdecznie i miło trzymaj się Justyna :-) :-) :-)

Justynko! Wczoraj wrócił - pogadaliśmy, popłakaliśmy. Nie jest dobrze, ale został w domu - chciał mi wmówić, ze on tak zrozumiał po naszej kłótni, że ma sie wyprowadzić, lecz ja myślę, ze chciał sprawdzić czy mu pozwolę to zrobić. Odciął się uczuciowo. Muszę z nim rozmawiać, może będzie lepiej. Z dietką ok. chociaż ciągle jestm słaba, nic mi się nie chce robić i jest mi stale zimno (nieducukrzenie), ale już niedługo! Bądź cierpliwa. Zobaczymy, może się odezwie w końcu. Myślę, że dzisiaj już Sebastian zamontuje dysk i wieczorem się odezwę. Całuję Cię. pa.

Dzieki za wiadomść, miło mi to słyszeć że jest w miarę dobrze . Pewnie tak potrzeba szczerej rozmowy, ale niestety ten wiek ma swoje prawa może ma akurat okres buntu? Ale będzie dobrze, musisz tak myśleć. Myślami jestem z Tobą, i rozumiem że nie jest łatwo . Z jednej strony takie wyrzeczenia , a tu jeszcze tak wielkie problemy. Powiesz co ja mogę o tym wiedzieć? ja także mam \"za uszami\" niemało problemów mieli ze mną rodzice . Ale wydoroślałam i zrozumiałam . Trzymaj sie , pozdrawiam papajki

Justynko! Dzięki. Całuski. Dysk już na miejscu, ale wczoraj byłam \"padnięta\" zpotkanie w szkole w sprawie matur. Może dzisiaj? Całuski. pa

Pozdrawiam Cię serdecznie, miło mi to słyszeć że wszystko jest w porządku. Pewnie że jak nie masz czasu , nie możesz klikać rozumiem Cię . Pierwsze należy załatwić obowiązki domowe, a potem przyjemnośći . Ale cieszę się że u Ciebie jest wszystko dobrze. Zaklikasz jak będziesz miała czas,nie ma sprawy . Musisz sobie wszystko poukładać w domciu. Pozdrawiam pa pa