Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha1234

juz niedlugo zaczynam brac YASMIN!!!!!!!! jupi

Polecane posty

Gość samantha1234

czesc dziewczyny. we wtorek zaczne przyjmowac moje pierwsze opakowanie tabletek. bardzo sie z tego ciesze. gin przepisal mi Yasmin czy ktoras z was tez brale je jakos swoje pierwsze tabletki??? jakie mialyscie po nich odczucia?

Gość zzzzzzzz
idź do YASMIN JUZ JEST,a nie po raz setny ten sam temat...

Gość samantha1234
nie pojde bo chce miec swoj topik:P

Gość olka20000
ile masz latek??

Gość samantha1234
20

Gość k.k.l
nie powinnas sie za wczasu cieszyc tyle razy było to wałkowane kazda kobieta reaguje inaczej na tabletki! skąd wiesz ze na ciebie akurat te beda dobrze działaly?

Gość a moze
ja musialam je odstawic po 3 m-cach.... i juz wiecej nie chce, ale k.k.l. ma racje - na kazdego dzialaja inaczej....

Gość samantha1234
nie ciesze sie dlatego ze akurat biore yasmin ale dlatego ze w ogole zdecydowalam sie na tabletki i w koncu zapomne o gumkach. bossszzze juz nawet cieszyc sie nie mozna!!!!!!!!!!!

Gość żól
to głupia pizda jesteś ze sie musisz martwić o gumki a nie martwi sie o to tylko twój facet

Gość samantha1234
żól szkoda mi ciebie. zreszta gowno cie to obchodzi to w moim zwiazku "martwi" sie o gumki. idz sie leczyc psychopato.....

Gość samantha1234
glupi huju...

Gość nie przejmuj sie..............
ja biorę cillest juz ponad 2,5 roku i chce od pażdziernika przejsc na Yasmin cillest są dla mnei b. dobre bo wszystko jest ok mam nadzieję ze po yasmin tez bedzie a ile one kosztują????

Gość samantha1234
sorry ale bardzo sie wkurzylam na tego żóla, ja u siebie zaplacilam za nie 42zl ale to mala miescina, w wiekszych miastach sa nieco tansze. dzisiaj wzielam 1 tabletke...

Gość dziewczyna z sasiedztwa
ja tez dostalam te tabletki okres zaczyna mi sie mniej wiecej za okolo tydzien, strasznie sie boje jak zaareguje na nie i czy nie bedzie mi sie chcialo wymiotowac bo strasznie tego nie lubie i boje sie, pisz jak sie czujesz.

Gość samantha1234
oki bede pisala. w dniu dzisiejszym nic nie zauwazylam no ale chyba po 1 dniu to nic sie nie dzieje ( zreszta mam nadzieje ze tak juz pozostanie) . sasiadko ty teZ pisz jak tam sie czuje kiedy zaczniec juz brac

Gość dziewczyna z sąsiedzctwa
Ok napisze ale Ty tez pisz mi,strasznie sie boje. Ja zaczne tak mniejwiecej 14-16 nie wiem dokladnie bo mam nieregularny okres,ale bede pisac na pewno.

Gość KASANDRA 321
Ja też wkrótce biorę pierwszą Jasminkę :-) Z utesknieniem czekam na okres ! Jesli pozwolicie to dołącze do Was . OKI ?!?

pewnie zapraszamy pisz na bieżaco!!

Gość Julies
kobitki a czemu nie chcecie wpasc do nas na topic? jest tam juz ponad 1000 wpisow i wiele dziewczyn dzieli sie swoimi spostrzezeniami w sprawie yasmin takze zapraszam: Yasmin juz jest!!!!!Po co zakladac setki takich samych topikow.

przepraszamy ;) ja pisze tu i tu tylko inaczej sie podpisuje bo nie mam stalego nika. Pozdrowka

Gość samantha1234
czesc dziewczyny. dzisiaj 2 tabletka nie czuje zadnych zmian. kurcze po tych tabletkach to nawet moje libido sie podwyzszylo ale na razie nie chce uprawiac sexu bez zabezpieczenia( zreszta nie mam z kim bo moj facet jest daleko:( )

Gość samantha1234
kasandra bardzo milo ze sie do nas przylaczylas. julies dziekujemy za zaproszenie do ciebie na topic. poki co to mi tu dobrze a twoj topic tez czesto odwiedzam pozdrowienia

Smantha napisz jak sie czujesz dzisiaj ja mam strasznego stracha, wczoraj z nerwow az dostalam biegunki a co bedzie jak je zazyje?? A to coraz bliżej!!

Gość samantha1234
witam ja biore tab o godz 16 wiec dzisiaj jeszcze nie wzielam. wczoraj sie troche poschizowalam bo weszlam na post Yasmin juz jest!! i wiele znalazlam tam negatywnych wypowiedzi na temat naszych tabletek. niektore z tym objawow nawet wczoraj zaczelam sobie wmawiac. ale dzisiaj czuje sie bez zadnych zmian( oprocz tego ze non stop mam ochote a ukochanego nie ma i jeszcze ten okres:( ) ale kurcze chyba na jakies objawy to jest jeszcze za wczesnie. musze leciec do pracy bo jak jeszcze tu posiedze 5 min to mnie wyrzuca:P bede wieczorem trzymajcie sie

Zagladam tu i tu bo ten temat mnie bardzo wciaga ;) Zaraz 16.00 wezmiesz nastepna pigułke pisz na bieząco jak sie czujesz. Lekarz powiedzial mi ze dwa cykle trzeba wytrzymac a pozniej juz bedzie wszystko w normie, słaba jestem psychicznie no nic juz za pare dni i ja wezme 1 tabletke. Z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej strrrasznie sie boje ;P Pozdrawiam

a co z KASANDRA 321?? Kobitki piszcie!!

Gość samantha1234
wzielam 3 tabletke i nie czuje nic dziwnego. nic mnie nie boli , humor mam dobry, ochote na sex rozniez. oby tak dalej.....

Gość marla
hejka.ja do tematu Yasmin.ja bralam te tabletki i mialam po nim ataki głodu to było okropne bo zazwyczaj nie potrafiłam nigdy nic zjesc np. na sniadanie a po tych tabletkach zjadałam po 7 kromek chleba.to bylo przerazajace bo strasznie jestem wrazliwa na punkcie figury.odpisz mi na e-maila jakie ty masz odczucia pozdrawiam

Gość Mądra_Zuzia
Jak lekarz przepisuje tabletki? Wypisuje od razu kilka recept czy trzeba chodzic co miesiac?

Gość samantha1234
jezeli bierzesz po raz pierwszy tabletki to powinien przepisac ci jedno opakowanie po ktorym najlepiej isc do gina raz jeszcze i jesli wszytsko bedzie oki to przepisze ci juz kilka recept. tak przynajmniej u mnie w miescie robia ginekolodzy