BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Poproś o palcy. Pewnie mocny ma chwyt huehuehue jestem okrutna ahahaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: A co cię tak bolą moje nudesy. Poproś szynszyle czy inna elzbiete w twoim typie to może też rzuć cìpom. No ja ci nie będę onanizowac atrakcji z kobietami Z Szynszylą się widziałem na żywo, a tutaj piszę dla rozrywki nie szukania kobiety jak Ty sama twierdzisz. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: A Ty Policjantko wysyłaj nudesy Prawiczkowi, może go czegoś nauczysz hejterko Zejdż mi z oczu Nie siedzę ci na oczach. Fantazje cie ponoszą już za mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Z Szysznyszlą się widziałem na żywo, a tutaj piszę dla rozrywki nie szukania kobiety jak Ty sama twierdzisz. Ja też pisze dla rozrywki i se szukasz bo tak se wymyśliłam w wyobraźni i mnie guwno obchodzi rzeczywistośc smutna jak odbyt slonia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ja też pisze dla rozrywki i se szukasz bo tak se wymyśliłam w wyobraźni i mnie guwno obchodzi rzeczywistośc smutna jak odbyt slonia Ok, więc życzę Ci byś znalazła swojego wymarzonego faceta jeśli o to Ci chodzi i daj mi spokój. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Polecam czytanie ze zrozumieniem i mniej prochu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu No nara idz już w pìzdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Polecam czytanie ze zrozumieniem i mniej prochu. Ja Tobie tym bardziej, bo głupia nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ok, więc życzę Ci byś znalazła swojego wymarzonego faceta jeśli o to Ci chodzi i daj mi spokój. Dobranoc. a ty znajdź w końcu babe a nie do transwestytów spermisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ja Tobie tym bardziej, bo głupia nie jesteś. No czytam cały czas i rozumiem wszystko. Nie musi mi jakiś makaron pisać że nie jestem głupia. Bo nie jestem głupia. Proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: No nara idz już w pìzdu Pierwsza mnie zaczepiłaś i obrażasz od najgorszych więc się nie dziw że oddaje. Nie pisz już w ten sposób do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: No czytam cały czas i rozumiem wszystko. Nie musi mi jakiś makaron pisać że nie jestem głupia. Bo nie jestem głupia. Proste Więc mnie też za głupka i ćpuna nie musisz mieć skoro Cię tak nie traktuje. Zaczynasz dostajesz proste. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Pierwsza mnie zaczepiłaś i obrażasz od najgorszych więc się nie dziw że oddaje. Nie pisz już w ten sposób do mnie Ty zacząłeś pjerdolic o jakichś nudesach i szlafrokach. Może ciebie to jara na priw jak ci wieśniary wysyłają zyebane zdjęcia w stanikach ale ode mnie się odyeb bo jestem normalna. Nie zamierzam odpowiadać za urojenia chorych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ty zacząłeś pjerdolic o jakichś nudesach i szlafrokach. Może ciebie to jara na priw jak ci wieśniary wysyłają zyebane zdjęcia w stanikach ale ode mnie się odyeb bo jestem normalna. Nie zamierzam odpowiadać za urojenia chorych ludzi Bo wysłałaś taką fotkę i teraz mnie próbujesz obwiniać za swoje grzechy Kumasz, czy mam inaczej rozyebać to forum ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Bo wysłałaś taką fotkę i teraz mnie próbujesz obwiniać za swoje grzechy No nie mamy o czym rozmawiać dalej jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: No nie mamy o czym rozmawiać dalej jednak. Widzisz? Jak chcesz potrafisz być grzeczna. Skończ więc już i żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: No nie mamy o czym rozmawiać dalej jednak. Wieczorna chciałaś żeby makaron oślepł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cynamon napisał: Wieczorna chciałaś żeby makaron oślepł Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Cynamon napisał: Wieczorna chciałaś żeby makaron oślepł A jednak przejrzałem na oczy i widziałem figurę której się Policjantka wypiera Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: A jednak przejrzałem na oczy i widziałem figurę której się Policjantka wypiera współczuję ja bym się porzygał chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Tak Udało Ci się, więc dość kłamstw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Cynamon napisał: współczuję ja bym się porzygał chyba Gdybyś widział nie byłoby o tym mowy. Znikam stąd najwyższy czas Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Gdybyś widział nie byłoby o tym mowy. Znikam stąd najwyższy czas Ja też ide. Tylko zwale se pod cycki Szynszyli i spać Edytowano 1 godzinę temu przez Cynamon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Cynamon napisał: Ja też ide. Tylko zwale se pod cycki Szynszyli i spać Mózg sobie "zwal" de..b.i l.u i nie pisz tu więcej Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Mózg sobie "zwal" de..b.i l.u i nie pisz tu więcej A tobie chyba kut,as już nie staje że taki wku.rwiony jesteś kudłaczu Edytowano 1 godzinę temu przez Cynamon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach