Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna mojego chłopaka

Straszliwy BÓL podczas pierwszego razu POMÓZCIE!!!

Polecane posty

Gość dziewczyna mojego chłopaka

Hej. Mam problem. Ponad 2 miesiace temu zdecydowalam sie z moim chlopczykiem na wspolzycie. Bylam u ginekologa. Ten stwierdzil ze mam dośc cieżka do przebicia blone...ale zyczyl powodzenia i powiedzial ze wszytsko bedzie ok. Zastrzegl bym jedynie w zadnym wypadku nie pila alkoholu, bo latwiej o krwotok czy jakies tam krwawe rozdarcie 9 nioepamietam dokladnie).. Biore od 2 miesiace Cilest. Dobrze go toleruje. Mielsimy kilka sytuacji z moim Skarbem w ktorych chcialam wraz z Nim stracic dziewictwo. Jednak to straszliwie BOLI. BARDZO BOLI. To zlaosne ale lykam to swinstwo od 2 miesiecy i nadal jestem...DZIEWICA! Tu nie chodzi o to ze za wszelka cene stracic chce je, aczkolwiek chce jak kazda normalna dziewczyna cieszyc sie milymi chwilami z ukochanym. Dodam ze jestesmy z soba 1,5 roku, mamy do siebie zaufanie. Jesli chodzi o moja budowe to jestem drobna i szzcupla. Co moze mi pomoc, macie jakis pomysl? Ja chce tylko by to tak bardzie nie bolalo. Jak Wy przezylyscie swoj 1szy raz? Pozdrawiam cieplutko i licze na odpowiedz.

Gość idz do ginekologa niech
ci przetnie blone dziewicza - tak sie robi czasem..a nie pytaj sie na forum, bo to nie od tego:P

Gość tra-la-la
Nam to zajelo pol roku, bo bol byl nie do wytrzymania. Tez bralam tabletki. W koncu sie udalo, w najmniej spodziewanym momencie. Bol byl naprawde wielki i krwawilam potem jeszcze caly kolejny dzien. A niby wg lekarza wszystko mialo pojsc gladko. Sprobujcie zelu nawilzajacego i nie spieszcie sie, niech to sie stanie powoli i stopniowo. A na bol niestety nie ma lekarstwa, trzeba zacisnac zeby i wytrzymac - to chwila, potem juz bedzie coraz lepiej. Pozdrawiam i zycze powodzenia!:)

A spróbuj tak: Baw się paluszkiem, starając się masować okolice wejścia do myszki. Może od takiej zabawy stanie się bardziej elastyczna czy coś... Powodzenia!

Dziekuje za rady? A jaki żel nawilzający dokladnie? Jesli chodzi o tego paluszka to warto sproobowac, ale we dwoje mysloe ze bedzie fajniej...tyle ze mnie boli nawet jak tampon sobie probuje wlozyc... Ja przezyje ten ból. Tyle że mam takie cos, że nagle pekam, wycofuje się, mimo postanowien, Prosze by pzestał... I potem kolejna proba...boli bardzo, boli jeszcze bardziej i gdyu mogloby byc juz po wszystkim...nie ma nic...to znaczy jest....w ciągu dalszym moja BLONA! Eh...

Gość radna
Albo sprobuj w innej pozycji. Usiadz chlopakowi na kolanach albo jakos tak..poszukaj dokladniej na necie...bo nie wiem co mam Ci poradzic dokladniej, ale wydaj mi sie ze to kwestia pozycji.

Gość Alan 46
Kiedy "pierwszy raz" mnie postrzelili w 92 r. w Jugosławi tez cholernie bolało piekło i krwawiło...może poproś swojego chłopaka gdy cię tak będzie balało niedowytrzymania zeby cię dobił bagnetem? zawsze możesz odejsc z honorem .... Pozdrawiam!

Gość tra-la-la
Ja polecam zel Durexa - Top Gel Play.

Gość własny punkt widzenia
A gdzie go mozna kupic ( ten zel)

Gość tra-la-la
Jest do zamowienia na stronie www Durexa, a ostatnio nawet go w Tesco widzialam i w Rossmanie. Kosztuje okolo 15 zl.

Gość Najlepsza pozycja
na "pierwszy raz" to wlozyc pod tyleczek jakas poduszke :)