Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viki......

CO ZE MNĄ NIE TAK ?? PISZCIE PROSZE

Polecane posty

Gość viki......

Znajomi mówia, ze jestem śliczna i zajebista dziewczyna...Ja jednak chiałabym duzo w swoim wygladzie zmienić... Ale z drugiej strony widzę jak mezczyżni sie za mną oglądają...Mój problem polega na tym, że jestem strasznie wybredna...Ci faceci, którzy sa bardziej mna zainteresowani mi kompletnie nie pasują pod wzgledem wyglądu...A facet, zeby z nim byc musi sie choc troche podobac.Nie wiem czy moze rzadko trafiam na tych którzy mi pasuja, alebo jestem jakas inna i strasznie wybredna..Da sie to jakos zmienic ?? :(Piszcie!

Gość glupia jestes dziewczyno
i prozna,to twoj jajwiekszy problem z ktorego pewnie nie zdajesz sobie sprawy.

Gość viki.....
w sumie nie pisałam tego byscie mnie obrazali, ale jesli takie wasze zdani... to nie jest móje zmartwienie moze zle to ujełam... poprostu nie umiem tego zrozumieć i uwierz mam duzo problemó i to nie takich błachych jak ci sie wydaje...

Gość radiant
zmienic sie nie da. jestes wybredna i tyle. musisz aktywniej szukac.

Gość Ola_24
Mi też wiele osób mówi, że jestem inteligentna i ładna, ale nie mam faceta, bo zawsze jest tak, że ten, któremu sie spodobam nie podoba mi się z wyglądu, a tez uważam, że facet musi mi się podobać także fizycznie, bo patrzenie na niego powinno mi sprawiać przyjemność. Nie wiem już co robić.

Zaakceptuj siebie taką, jaką jesteś. Musisz czuć, że do ciebie też uśmiechnie się szczęście. Daj mu szansę. Nie staraj się widzieć siebie tylko jako ciała - jesteś też wrażliwą, delikatną, inteligentną osobą. Postaw na tę kartę. Serdecznie pozdrawiam. DO KSIĄŻEK!!!!

Gość viki.....
Ola_24 dokładnie tak jest w moim przypadku :/

Gość dzieci do nauki
a nie wypisujecie tu takie brednie. Jak dorośniesz będziesz postrzegać nie wygląd, a samego człowieka i to co jest w nim wartościowe.

Gość Lusiek
Jesli nie iskrzy w obojgu t znak ze to nie ta osoba. Takze nie mart sie, jets ten ktos. Chyba, ze zrobił bład i jets zkims, ale nie iskrzy w obojgu:( Ale trzeba wierzyc, ze nie jest:) Ze tez postawiał na miłosc a nie na jej namiastke:0 Kazda nieodwzajemniona milosc to znak, ze to nie ta osoba. Inaczje iskryzłoby w obojgu:):):)

Słuchajcie a jak iskrzy juz od np. dwuch lat a teraz coraz bardziej to znak ,ze to to???Chociaż sygnały są jednoznaczne..czyli wzrok itp..tyle ,ze otwarcie sie o tym nie mówi??jak to jest dziewczyny?? kurka mam problem jak cholera

piszesz tylko o wyglądzie...z ta tylko róznicą ze raz o swoim,a raz o czyimś....

Gość Ola_24
Wypraszam sobie! Nie jestem dzieckiem, a uczyłam sie przez ostatnie 19 lat, więc bez takich...

Gość jagger
hehe ja bym powiwdział ze to raczej pożądanie:)

Gość chyba
jedyne wyjscie napisac do mandaryny i dzielic z nia swoj zal pozdrowienia

Gość Pan Marian
Poprostu zmieniasz sie w faceta moja droga...juz tu na forum czuje swąd piwska dobiegający z japy i słysze przepity głos....eh...coraz więcej kobiet z jajami Pozdrawiam!

Gość no więc tak
J a mam bardzo podobnie praktycznie zadnego chlopaka niemoge soie wyobrazic w jakiejs bardziej intymnej sytuacjii. Mysle jednak ze nie dlatego ze jestem prużna i wybrzydzam tylko dlatego ze musze sie naprawde zakochac a o to prawdziwe uczucie trudno. Wiec jestem sama bo żeby z kims byc musze cos poczuc głupie związki mnie nienteresuja. A niepotrafie poczuc nic do kogos kto mi fizycznie nieopowiada..to chyba normalne/

Gość Domostwo
No więc tak -----> To już wiem dlaczego - może dlatego, że walisz błędy ortograficzne jak sam sk....yn. Jak sądzisz?

Gość trudno
a ja czesem wchodze w rozne glupie zwiazki,( moze zwiazek to za duze slowo...)spotykam sie z facetami, bo potrzebuje tego, ale czesto wplatuje sie w dziwne uklady z malo inteligentnymi, specyficznymi w moim mniemaniu mezczyznami i trudno mi, bez zranienia tej osoby, sie z tego wyplatac.

Gość thema
ja mam podobnie...ponoć śliczna, zajebista, inteligentna...a pierwszego chłopaka miałam w wieku 24 lat...ehhh może oni sie boją takich wyzwań?