Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heela

konto mojego mezczyzny na portalu randkowym ............

Polecane posty

Gość heela

wiem ze podobny temat juz byl , ale w moim przypadku jest troszke inaczej. Raz zdarzylo mu sie sprawdzic skrzynke na tym portalu internetowym przy mojej obecnosci (a wiec o wie ze ja wiem ze ma on takie konto) pozniej sprawdzilam co ma tam napisane o sobie , bylo wlasciwe niewiele- wygladalo to w miare normalnie , nie szukal niczego itd. myslicie ze powinnam sie tym przejac czy po prostu to olac bo to jest normalne ze dzis kazdy ma konto na portalu randkowym, nawet jezeli ktos jest w stalym zwiazku?

Gość Ola_24
Kiedys, gdy poznalam fajnego faceta przez randki na necie i wszystko szlow dobrym kierunku poprosilam go, by skasowal konto, bo po co mu ono, skoro juz znalazl to, czgeo szukal. Odpowiedzial mi, ze moja prosba jest bez sensu, bo jesli bedzie chcial " robic na boki", to zalozy drugi profil i nigdy go nie znajde. A to,ze kazdy ma profil, choc jest zajety to ciekawa sprawa. Nie wiedzialam, ze tak jest!

Gość heela
wlasciwe chyba nie powinnam sie martwic skoro otwieral to przy mnie i wiedzial ze sie moge patrzec, ale jakis taki wewnetrzny niepokuj (zazdrosc) zawsze jest, czasami jak go pytam czy ma kogos oprucz mnie;) to odpowiada ze nawet niemialby czasu aby sie z ta druga spotykac

Gość badz ostrozna
to nie jest normalne ze osoby zajete maja konta na portalach randkowych. Wychodzac nawet od rozumienia nazwy "randkowe" , ktora juz sama cos niecos swiadczy.Zakochany mezczyzna nie ma ochoty i czasu na gadanie z innymi panienkami z internetu. KONIEC KROPKA. PS moj byly wlasnie przez takie "niewinne" konto mnie zostawil, uwazaj wiem co mowie!!

Gość malwina2345
uwazam że to żałosne tak dawać swoje fotki w necie jakby reklamowac się ,zwłaszcza jak sie jest z kims związany ten facet to jakiś dzieciak ja bym swojemu na to nie pozwoliła

hm, nie chcę zastraszać, ale mój były chłopak też zaczął bawić sie tak w necie, a to jakaś fotka, a potem ilove.Odkryłam, zzapytałam.Nawet nie uzyskałam odpowiedzi, po co to było mu potrzebne. Uważaj

Moim zdaniem... Konto może sobie mieć z napisem, że nie szuka nikogo. Jednak uważam, że będąc z Tobą nie powiniem tam w ogóle wchodzić i sprawdzać, czy ktoś mu czegoś przypadkiem nie wysłał. Konto może sobie być, ale on powinien zachowywać się, jakbo go w ogóle nie miał.

Moim zdaniem nie powinien mieć tego konta na profilu RANDKA - bo ma dziewczynę. A jeżeli już nawet ma tam konto, to powinno być tam WYRAŹNIE napisane, że ma już dziewczynę! Trzeba być w porządku wobec najbliższych, szanować ich, bo tylko wtedy sami też będziemy szanowani. :)

Gość chłopak.26
Nie powinien mieć tego konta. Mnie dziwią tacy ludzie a jest ich masa... i kobiety i mężczyźni... niby zajęci, zakochani a nie szukają nikogo, a często wstawiają takie zdjęcia, że wskazują na chęć jednego...