Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaa

dziwny sms od chlopaka..

Polecane posty

Gość jaaaaa

moj chlopak wlasnie napisal mi smsa, ze pije sobie drinka i czy jestem o to zla (on wyjechal i nie ma go ze mna).... Troche nie rozumiem po co on mi to napisal..... Potem napisal ze chcial mi tylko powiedziec, zebym wiedziala co robi.. Hm... w sumie fajnie, ze napisal co robi, ale po co cos takiego.....

Gość podszyvvaczacz
i po chuj ten topik

Gość hej hej
jak wszystkie kobiety zadajesz głupie pytania, poprostu jest tak jak napisał, chciał ci powiedziec co aktualnie robi

Gość jaaaaa
z kolegami

Gość podszyvvaczacz
no właśnie bo równie dobrze ktoś mu może obciągać podczas picia tegoż drinka pozdrawiam

Gość uhm
zadal ci glupie pytanie

Gość pozdrawiam koleżankę
heheheh nie chce cię straszyć ale albo pije z jakąś dziewczyną tego"drinka"albo po prostu wali vodę z kolegami chciał to delikatnie tylko napisać

Gość jaaaaa
po pierwsze napewno nie pije z rzadną kolezanką, bo nie ma nawet takiej mozliwosci a po drugie, juz nie pije, bo skonczyli mi tylko chodzilo o to, ze niepotrzebnie napisal czy jestem zla, bo niby o co

przesadzasz, facet ci napisał ze pije drinka, zapytał czy sie nie gniewasz o to i w czym widzisz problem ? W tym ze nie chce zrobic nic co by sie Tobie nie spodobało i woli wczesniej zapytać? Odpisz mu ze cieszysz sie ze sie dobrze bawi i ewentualnie by nie przesadził z tymi drinkami i tyle.

Gość jaaaaa
juz odpisalam i wszystko dobrze on zadzwonil, pogadalismy chwilke i spoko ale on mnie czasem zadziwia.. kiedys pil i nie zwracal uwagi na moje uczucia.. a teraz...... Czy facet naprawde moze sie zmienic dla swojej kobiety??

Gość podszyvvaczacz
nie może ja pierdole przestańcie zadawać takie idiotyczne pytania bo tutaj się robi jakoś dziwnie na tym forum :o

Gość jaaaaa
Papierowe_Nozyczki --> dzieki za to co napisalas :) wiem ze nie pije z zadnymi laskami, ani nic zlego nie robi.. Ja po prostu sie troche zdziwilam po co on mi to pisze, i ze zalezy mu na tym co mysle, a kiedys taki nie byl...

Gość jaaaaa
podszyvvaczacz --> to czy facet moze sie zmienic dla swojej kobiety, to bylo raczej pytanie retoryczne.... nie oczekiwalam na nie odpowiedzi.. zadalam je ze zdziwiniem, a nie dlatego, zeby uzyskac na nie konkretna odpowiedz, bo takiej nie ma....

Gość pozdrawimkoleżanke
skoro wiesz ze nic zlego nie robi już skończył itd to po jaką chiolerę ten durny temat

Gość jaaaaa
pozdrawimkoleżanke --> bo napisalam ten temat, to jego pierwszym smsie, i nie wiedzialam ze tak szybko sie to rozwiąze

Gość gość
Ja nie bylabym zla , dal znac co robi wiec nie masz o co sie martwic? a ile on ma lat?

Gość gość
jestes tu ?