Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana___

czy Wy tez czujecie milosc w całej sobie?

Polecane posty

Gość zakochana___

Ja jestem z moim chlopakiem prawie póltora roku... i wciąż zakochuje sie w nim na nowo... Całą sobą, całym moim serce, duszą i ciałem czuje, ze go bardzo kocham i jestem tak strasznie szczęsliwa, ze jestem z nim i ze go poznalam... Pewnie Wy tez tak macie, ze czujecie tą milosc w całej sobie... To cudowne uczucie, prawda?? Takie wszechograniające szczęscie i milosc... 2 najwspanialsze uczucia.. Mojego chlopaka nie ma, bo wyjechal, ale mimo to ja jestem szczęsliwa, że jestem z nim, mimo iz teraz nie fizycznie.. ale duchowo zawsze jestesmy razem :)

Gość zakochana___
to ja tez sie wypowiem po 5 latach :) super :) ja mam nadzieje, ze my po takim czasie tez bedziemy nadal bardzo sie kochac :) Moglabym powiedziec, ze Ci zazdrosze, ale nie powiem, bo nie wymienilabym mojego chlopaka na zadnego innego, a moj związek mimo wad podoba mi sie :) pozdrawiam

Gość allozaur
hmmm rok temu jeszcze tez to czulem a trwalo to 3 lata :( a od roku nic tylko pustka a teraz zycie z dnia na dzien ... praca-dom-praca-dom jakis wypad -praca-dom-praca i tak non-stop. pozbierac sie od roku nie potrafie ... a bylo tak samo jak u Was

Gość zakochana___
to ja tez sie wypowiem masz racje, nikt nie jest doskonaly i nie zawsze jest pięknie ani cudownie, ale zawsze trzeba sie starac zeby tak bylo :) "zazdrosc to poczatek destrukcji wlasnej"... spodobalo mi sie to zdanie... i masz racje... niezaleznie od tego jaka to jest zazdrosc.. czy zazdroscimy innym, czy jestesmy zazdrosci o cos, to zawsze nie jest nic dobrego.. Ja sie ciesze z tego co mam :) i zawsze bede sie starac zeby bylo jaknajlepiej :)

Gość zakochana___
allozaur Bardzo mi przykro z powodu tego, co Cie spotkalo... Nie wiem co Ci mam powiedziec, bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji.. Pierwszy raz kocham calym sercem i tak samo jestem kochana i mam nadzieje, ze to bedzie trwac wiecznie... Przykro mi.... :(:(

Gość gość
nie ma zazdrosci bez milosci

Gość gość
nie mi już chyba przeszło

Gość gość
To i tak długo jak na 9 lat po wpisie