Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulla.....

krwawienie poza miesiączką

Polecane posty

Gość ulla.....

biore tabletki anty od kilku lat miałam czasem plamienie ale było bardzo małe. Teraz zostało mi do konca opakowania 8 tabletek i od wczoraj krwawie tak jakby to był okres. Jestem przerażona :-(( Czy miał ktoś podobnie?? co to może znaczyć?? Pomóżcie.

Gość jejuuu
jestem w polowie czwartego opakowania JEANINE, na poczatku nie mialam zadnych problemow, moj organizm dobrze znosi te pigulki. W piatek wieczorem odkrylam ze plamie( opakowanie sie jeszcze nie skonczylo) i sie przerazilam. W sobote wygladalo to jak okres, wczoraj przawie zniknelo a dzis rano znow to znalazlam..MASAKRA, ale czytalm w internecie ,ze to normalne, organizm przyzwyczaja sie i tyle.jednak jak za paredni wroce do domu to pojde na kontrole. tak dla spokoju duszy:)

Gość jejuuu
nom a moj okres za 9 dni... nie usmiecha mi sie to:( i zastanawia sie kied skoncze plamic? moze dzien przed okresem a co zabawnie by bylo:( ach ta matka natura...

Gość jejuuu
zyjesz jeszcze;)?mam nadzieje, ze troszke ci to pomoglo... hmmm pocieszylo. ja tez go tu szukalam. wczoraj kiedy jakas koleSzanka (nie pamietam niku) napisala ze dostala lamienie po pol roku troche mi ulzylo. a dzis rozmawialam z mama chlopaka ona tablletki bierze od wieeeeluuu latek i powiedziala ze to normalka, it happens;)

Gość ulla....
dzięki, ja też biore jeanine, przypadek?? :-( biore tabsy pare lat a jeanine od roku i nigdy mi sie nic takiego nie zadarzyło, koszmar, i to już trwa pare dni jak nie przejdzie to jutro ide do gina