Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agula

Krem do twarzy brazujacy z Ziaji.Dobry?Wasze opinie

Polecane posty

Mam wlasnie zamiar sobie kupic krem do twarzy brazujacy z zIaji.Czy on naprawde brazuje twarz?

tak pytam bo moja kolezanka smaruje nim twarz codziennie rano i wieczorem a ona nie robi pelingu.

Będziesz żółta jak cytryna po tym balsamie :) To najbardziej tandetny krem brązujący jaki w życiu stosowałam.

dziwne bo moja kolezanka go uzywa i normalnie wyglada.A mi nie chodzi o balsam tylko o krem do twarzy!

Jesli masz wrażliwe oczy , to szczerze odradzam , bardzo podraznia . Sam kolor ,który daje - rzecz gustu .

Nie polecam tego kremiku osobom z mieszaną lub tłustą cerą ... :( Ja jestem posiadaczką właśnie cery mieszanej i po 2 zastosowaniach tego kremu pojawiły mi się duże niespodzianki na twarzy :( ... a do tego nawet jak na dzień użyłam kremu matującego to twarz strasznie mi się świeciła ... i niestety nie zauważyłam żadnego brązowienia :(

Gość strasznie ciężki
nawet na noc się nie nadaje ja osobiście nie polecam natomiast balsam z tej serii jak najbardziej, bo jest świetny

Gość majt
Raz go uzyłam za namowa kolezanki że taki super a do tego tani, no to sobie kupiłam ten specyfik a w jakąś godzinę po pojawiły mi sie plamy ogromne plamy wygladałam jak poparzona a jak szczypało. Więc jeśli juz chcecie próbowac zróbcie przedtem mały teścik gdzies na szyjce.

jeżeli nie występują u Ciebie z reguły żadne uczulenia na kosmetyki, to spróbuj, ale jak już wcześniej dziewczyny pisały z tym kremem bywa różnie, wszystko zależy od skóry.... i tylko nie próbuj eksperymentować z nim na gdzieś na szyjce, brodzie, czy gdziekolwiek indziej w widocznym miejscu, on potrafi szybko brązowieć, i możesz mieć na twarzy czy jej widocznych okolicach jakąś ciemniejszą plamę :o ja używałam, nie miałam z nim problemów, ale zaczął mnie nurzyć jego zapach, ale moim psiapsiółom niestety zaszkodził