Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truuskaffka

TRAGEDIA KOBIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Mememix
A może kobiety tak lubią?

Gość marzenkaatb
Jezus Maria!!!!!!!!

Gość popieram muzłumanie
to ciemnota, z gory przpraszam wszystkich ktorych obarziałam ale to jedyne co na mysl przychodzi

nic gorszego nie ma jak ciemnota i zabobony, to okrutne zadawać taki ból!!!

przeczytałam, w rezultacie wszystko mnie boli, i myslec o tym nie mogę,

Gość wytlumaczcie mi
to jak one rodza dzieci????? bo przeciez chyba rodza...... mnie tez juz wszystko boli! jak dobrze zyc w naszej biednej Polsce!!!

Gość oooooooooo boszeeeeeeeeeeeeeee
nooooooooooo wlasnie jak one rodza dzieci??? cesarskie ciecie czy jak?? moze znow je rozcinaja i tak w kolko bo one jak wiadomo to maja duzo dzieci

Gość -bad girl-
Przy pierwszym stosunku "rozdziewicza" się te zaszyte kobiety nożem albo penisem... Do tych co piszą, że Muzułmanie to ciemnota - gdybyście przeczytali na ten temat więcej niż ten jeden artykuł, to byście wiedzieli, że ten barbarzyński zwyczaj nie jest Muzułmański. Nigdzie w Koranie nie jest napisane, że kobiety powinny być obrzezane. To są zwyczaje plemienne, a Ci z Muzułamanów, którzy to stosują niby ze względów religijnych po prostu nie do końca znają swoją religię. W większości ta makabra występuje wśród prostych ludzi, którzy są pod dużym wpływem obyczajów przekazywanych sobie przez pokolenia, nie zadając przy tym żadnych pytań ani nie zastanawiając się czy to jest dobre czy złe.

Gość wytlumaczcie mi
i kto by pomyslal, ze mamy XXI wiek... historia jak z sredniowiecza, a istnieje w terazniejszym swiecie... mnie to przeraza, i w ogole slow brak :(

No cóż, takie jest życie - skoro nie dopuszcza się kobiet do szkół, efekt ----> nie umieją czytać, nie zostają lekarzami, seksuologami i nie będą mogły same sobie pomóc, a mężczyźni są na te praktyki pozytywnie nastawieni (no bo jeśli kobieta nie czerpie przyjemności z seksu, to go nie zdradzi) to już tak będzie do końca świata. Niestety :-((( Jest tylko jeden sposób, żeby temu zaradzić - przekonać mężczyzn, że kobiety nieokaleczone mogą być mocniej związane ze swoim mężem (no bo wyobraźcie sobie takie \"rozdziewiczanie\" przez faceta - znienawidziłabym go do końca życia). Aha, a wiecie, że jak już kobieta urodzi (oczywiście na rozcięcie nie ma szans, więc często się kończy komplikacjami związanymi z pęknięciem), to zszywa się ją z powrotem, żeby jej mąż miał znowu \"frajdę\"... Polecam lekturę jakiejkolwiek książki autorstwa Waris Dirie.

jakiś czas temu oglądałem film dokumentalny na TVP2 o tych narodach z tamtych stron i tam podczas jakiegos święta w czasie pochodu dorośli i dzieci walili sie w głowy czymć podobnym do brzytwy,kobiety tez,az im ciekło po głowach, małym dzieciom tak 1-2lata tez to robili tylko ze uderzali raz ale krew tez im leciała,mieli niesamowite grymasy bulu na twarzach,co i raz ktos zemdlał,dziwne mają obyczaje jeśli chodzi o zadawanie sobie bulu.

Gość do_łopaty
To było szyickie święto Aszury, na cześć imama Husajna który został męczęnnikiem w walkach z jednym z sunnickich kalifów... Od tamtych czasów niektórzy szyici biczuja się, ranią etc. i właśnie nacinają głowę w to święto...

nie oglądałem od początku ale ostre to było jeszcze jak uderzali tym dzieciakom to juz całkiem :(

Gość do_łopaty
Aszura faktycznie wygląda obłędnie :) jednak nie jest to częścią wierzeń szyickich no i nie wszystkim szyitom takie świętowanie się podoba :) Prawdziwy problem to sunnizm, zwłaszcza w wydaniu wahabickim, któremu marzy się odbudowa Kalifatu i dalsza ekspansja islamu. Co innego kiedy ktoś wprowadza swoje porządki hen-hen daleko na pustyni, a co innego kiedy z butami wpie*** sie do Europy... Jeszcze 2-3 pokolenia i może się okazac, że Europejczycy są w mniejszości, a nowa większość demokratycznie przepycha elementy prawa islamskiego ;)

ja tam sie nie interesuje tym za bardzo tylko dziwi mnie ze w cywilizowanym świecie ludzie sie dobrowolnie okaleczają w imie czegos tam... ale z 2 strony gdzieś tam w afryce ludzie nie wiedzą jak wygląda auto :) poluja na antylopy i mieszkają w szałasach...

Gość taaaaaaaaaaa
nowy trend w afrykanskich plemionach.....ponoc wierza ze kobieta "mokra" czyli kazda z nas bo sluz kazda kobieta wytwarza podczas stosunku jest niewierna czy cos tam....i faceci nie chca tam takich...wiec te biedulki naiwnie wierzace w glosy mezczyzn wkladaja sobie do pochwy ziemie!!!papiery!!!jakies chemikalia zeby byc suchym...dzieki temu zapadaja na rozne choroby infekcje i doprowadzaja sie do nieplodnosci a nawet zakazen i smierci.........ja nie wiem jak to jest ze co powie facet to kobieta robi...u nas jest podobnie jakos dawniej kobiety nie golily nog: lata 40-50 i swoich miejsc intymnych (nie mowie ze tego nie popieram) ale czy to nie przez mezczyzn chwala Panie ze my przynajmniej zyjemy w cywilizowanym swieci i nasi mezczyzni wymagaja od nas tylko tego typu zachowan....

Gość blaaah
W islamie słuz kobiety także jest nieczysty za to sperma jest idealnie czysta ; dlatego każdy kto dotknie śluzu kobiety (np. ona sama lub jej mąż) powinien dokonać ablucji (rytualnego obmycia się) przed modlitwa

Gość taaaaaaaaaaa
aha a co w spermie jest takiego super czego nie ma w kobiecym sluzu ze on jest czysty a sluz kobiety nie??????????buahaha wyglada prawie tak samo kolorem sie moze rozni co swiadczy o tym ze nasz sluz jest czysty bo jest bezbarwny...ach ci mezczyzni czemu oni tak swiat zdominowali???albo kobiety zacofanych krajow sa na tyle glupie ze mozna im wmoic wszystko...

Smutne to wszystko. Kolejne potwierdzenie że całe zło tego świata wywodzi się od mężczyzn. To mężczyźni wywołują wojny, najczęściej zabijają, używają przemocy, naciskają kobiety do swoich jakichś tam głupich (i egoistycznych) wierzeń. Nie dość ze krzywdzą kobiety to jeszcze uważają ze to kobiety są złe a oni święci. Naprawdę świat jest pojebany :/ Mówię szczególnie o tych zasadach które rządzą w krajach w których na kobietach siłą dokonuje się obrzezania. To wszystko jest naprawdę chore. W obliczu tego Polska wydaje mi się niemal rajem.

Gość kobieta_z_wenus
Ciężko jest być kobieta...

Gość haw
widzialem zdjecie po obrzezaniu, cipka przypomina odbytnice i dla zdrowego chlopa jest odrazajaca. Nie moglem oprzec sie mysli; jakiej orietacji seksualnej sa ci wszyscy muzulmanie czy inne masaje ktorych kobiety maja dwie odbytnice. Z czego jedna gownem nie smierdzi. Mysle ze wszyskie geje powinni przeprowadzic do krajow arabskich chlopy: biez mnie z tylu: baby bierz mnie z tylu, biez mnie z przodu. Nie wiem glupi jestem nie potrafie zrozumiec tej chorej kultury i dziekuje opatrznosci ze jestem bialy i europy.

Gość Etna z Somali
"Jak słysze o obrzezaniu to chce mi się płakać" nazywam się Etna i pochodze z somali ale od kilku lat mieszkam w Polsce mam 34 lat i przeżyłam piekło w wieku 18 lat moje dziewidztwo zostało usunięte na zawsze a oto opis który się chce podzielić: na początku szedłam z trzema kobietami (które przeżyły obrzezanie) do szałasu,W szałasie siadam na kamieniu jedna z oprawszyń trzymała mnie mocno za ramiona druga z kobiet rozchlała mi uda a trzecia ta która ma robić ten krwawy obrzęd staneła miedzy moimi nogami pochyliwa się wzieła jakieś parzące zoła i zaczeła mi trzeć nim po całej pochwie ja krzyczłam chciałam się wyrwać ale trzymali tak mocno że krew mi nie docierała do ramion potem wzieła kawałek szkła i bez chwili wachania wbiła mi go prosto w łechtaczkę ja zaś zaczłam tak mocno krzyczeć ale moje krzyki były na marne wycągła z mojego ciała zakrwawiony kaławek szkła i po udach zaczła mi spływać krew kobieta urwawa oburmarwy kawałek ciała i znowu wbiła mi go w ciało i tak wbijała może z 5 razy potem mi "zaszywawa"szczątki skóry kolcami akacji i zostawia mała dziurke no i koniec ale ból zostanie na zawsze po 2 latach przyjechałam do Polski i po tygodniu znalazłam przyjaciółke Anie z którą zamieszkałam pewnego dnia poszlismy do lekarza lekarzem była młoda kobieta poprośiła żebym się rozebrawa i właśnie przpomniało mi się mój koszmar stałam bez ruchu i zaczłam płakać koleżanka opowiedziała cała historie lekarce później zbadawa resztki mojej pochwy gdy tylko dotykała rany ja zaczłam lekko krzyczeć i zaproponowała mi zabieg rekonstrukcji ale teraz w znieczulenu zgodziłam się i teraz jestem po zabiegu i zostałam ginekologiem raczej asystętką Pani doktor Barbary i teraz żyje bez bólu ale w duszy to zostanie

Gość chce to przeczytac
w co trzeba wejsc na tej stronce?