Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PPPPPIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPP

NIEŚWIEŻY ODECH

Polecane posty

Jeszcze raz Cię przepraszam za mój kolejny błąd MONIKUCHA(teraz dobrze chyba) Nie mam wzdęć , zaprać ani zielonego nalotu na języku. Więc niewiem.

A masz zgagi? M.in. jest to objawa refluksowej choroby zoladka, ktora objawia sie poprzez nieswiezy oddech. Masz jakikolwiek nalot na jezyku? Nie musi byc zielony :P Moj znajomy mial bialy (zblizony do bialego), takze meczyl go oddech, wybral sie do lekarza i okazalo sie, ze ma przewlekle, nawracajace zakazenie/zapalenie(nie pamietam ktore) drog oddechowych.

Zgagi nie mam.... no może czasem... A nalot na języku... Hm... Ciężko powiedzieć.

up

Gość Szukalam i znalazlam
mialam wciaz problem z zapachem z ust to byl koszmar ja bardzo dbam o siebie a to diabelstwo wyprowadzalo mnie zrownowagi...robilam badania odstawilam kawe i nie pomoglo dopiro gastroskopia zolodka i mam ,,,Helickobacter bakterie!Wzielam lekarstwa przez 7 dni i zeraz jakby reka odjelo...i rumien na twarzy tez zginal.Zrob sobie badanie krwi na ta bakterie kub test kup w aptece niemusisz robic gastroskopi bo to okropne!!!

no właśnie się wybieram do lekarza albo dentysty. Nieiwem.

Idz do lekarza pierwszego kontaktu i mu powiedz o swoich objawach. A jezeli masz podejrzenie prochnicy to sama sobie zajrzyj do buzi, stan w lazience przy lustrze, wez male kieszonkowe lusterko, takie, ktore CI sie zmiesci w ustach gdy je szeroko otworzysz i sprawdz gore, a dol normalnie - ja tak robie ;)

zobacze, ale raczej pójde prosto do dentysty. Odrazu na wizyte sprawdzania ząbków:)

up up up upp

Niewiem co to moze być. Kupiłam se nowa szczoteczke i mam troszeczke(czyt.ok. 15 min) dłużej świeższy oddech. Nie że tamtą szczoteczką myłam 2 lata zeby. Tylko wiecie!Wiadomo że nowsze to lepsze.

Gość wycieraczka..
moglas sobie kupic elektryczna ..lepiej czysci..a co do kolezanki wyzej to chyba masz drozdzyce,,,ja wlasbnie postanowilam isc zrobic sobie glodowke,,ponoc leczy jelita :) i nietylko

Gość Mądra_Zuzia
Ciekawa a jak się ma takie białe kulki o nieprzyjemnym zapachu to jaka jest na to rada? Też mam problem z nieświeżym oddechem i byłam u swojego lekarza z tym. Powiedziałam o tych kulkach a ona stwierdziła, że to robak i dałą mi leki od pasożytów. Nic nie pomogły, więc dałą mi coś na lepszą prace jelit. I znowu pudło, bo to nie jest wina żołądka, tylko ajk sie dowiaduje dopiero od Ciebie - złuszczających sie migdałków!

O \'kulkach\' tez juz bylo, niby \'serek\' z migdalow. Jak nie pomoglo to idz jeszcze raz i wez skierowanie do laryngologa.

Mogłam.... ale juz jestem załamna.

Gość Mialam tez ten problem...
i okazalo sie ze mam Helikcobacter bekterie. Wyleczylam i nieswiezy oddech znikl.

UPPP

uuup

Gość Pchełka i Anka
ZAINWESAYUJ W TIC- TAKI BO CI JEDZIE

Pchełk a i Anka to nie bło śmieszne. Popatrzcie w lustro to sie posmiejecie. Ciekawe co wy byście zrobiły.?

zdecydowanie stosuj nic dentystyczna.faktycznie powachaj po zastosowaniu a poczujesz..i przede wszystkim napraw zeby!prochnica strasznie daje po nosie.

Gość taznieswiezymoddechem
zaczelam leczyc zeby - bo tez mam problem z oddechem-najpierw zdjelam kamien nazebny-jest juz lepiej ale wydaje mis ie ze cos nie tak z moimi migdalkami.I jak tu chlopakowi dac buzi?macie jakies cudowne pomyslly?

dopoki nie wyleczysz calkowicie i nie zrobisz porzadku z cala reszta(migdalki itp) to pozostaja ci tic taki i inne cukierki mietowe:-) to chyba najprostrze i najlepsze wyjscie:-)

PPPPIIIIPPPP... jesli nie masz problemow zoladkowych to nie jest to jak ktos napisal zle zamkniecie pomiedzy zoladkiem a przelukiem czyli tzw reflux. Jedna z opcji jest \"niedorozwoj\" przełyki polegajacy na tym ze nie jest on prosta rurka tylko jest pofalowany, sa jakby wypustki i tworza sie zaglebienia w ktorych zbiera sie pokarm. czesto jest to \"dziedziczna\" przypadlosc. trzeba pic duuuuzo plynow zeby to wyplukac. zmianai szczoteczki nic nie da bo to siedzi w gardle. moze tez powodowac choroby migdalkow i to dodatkowo zmienia zapaszek. duzo picia po kazdym posilku. pozdrawiam

ja chyba zdecyduje sie dodatkowo na wyciecie migdalkow. czesto mam zapalenie gardla i bola mnie migdalki. ponoc nie sa potrzebne wiec po co sie meczyc...

Gość ghghlk
dzieki za komy.NIEWIEM CZY TO DOBRY POMYSŁ Z TYMI MIGDAŁKAMI.

Gość bella donna
CIEKAWA JESTEM CZY WYLECZYŁAŚ SWÓJ NIEŚWIERZY ODDECH? JEŻELI TAK TO GRATULUJĘ A JEŚLI NIE TO NAPISZ DO MNIE,PODPOWIEM CI COŚ CZEGO JESZCZE W TYM TEMACIE NA KAFETERII NIE BYŁO.