Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie_niepewna

czy iść z kumplem, w którym się kocham na wesele w jego rodzinie?

Polecane posty

Gość strasznie_niepewna

błagam doradźcie ja nie wiem co robić, nie wiem o co mu chodzi, a wszelkie pytania w tym temacie omija. chce ze mną pójść ale nie argumentuje tego!!!!

Gość xcieo
no to zależy jak długo się znacie i czy on dawał ci jakieś no wiesz "znaki"

Gość idź
nie masz nic do stracenia

Gość Rozowa stokrotka.
idz moze sie na obciag zalapiesz i moze ci pozwoli polknac nawet ???

Gość kto
nie ryzykuje ten nie jedzie

Gość Judy_tka
A moze tak sie bardziej poznacie. Jak jets wolny i taki "przychylny" Tobie;) to idz:) Nie dowiesz sie jak nie dowiesz sie sama:)

Gość Judy_tka
ja na ten przyklad chodze po roznych imprezach z kolegami i czochram i dżordża na troche wodki i tatara i jest gites tobie tez radze kilka imprez w miesiacu i jestem najebana i pojedzona . zycie jest piekne !!!

Gość strasznie_niepewna
dzięki za wszystkie pozytywne uwagi... najebywac się nie zamierzam. a jego znam trzeci rok, w zasadzie jesteśmy nieodłączną parą kumpli - może przyjaciół, ale jego tak trudno wyczuć, nie chcę stracić tego co jest. jeszcze żeby to był ślub znajomych, to może nie miałabym takiego cykora, ale ten jest w rodzinie - JEGO RODZINIE - ze wszystkimi ciociami, babciami i RODZICAMI !!!!!!!!!!!!!!! wiem, że jeśli nie pójdę to się nie przekonam, ale z drugiej strony cholernie się boję tego co może być później

Gość podszywaczka_
później to dopiero będzie się działo

Gość strasznie_niepewna
no własnie może być różnie - albo pięknie albo tragicznie. zawsze myślałam że jestem ryzykantką, ale okazuje sie że w poważnych sprawach jest zupełnie inaczej

Gość neav
No wiesz! Ty szczęściaro! Gdybym ja miała taką okazję, leciałabym jak na skrzydłach!

Gość strasznie_niepewna
neav--> tak ja wiem, że to wszystko jest takie z pozoru fajne i bajkowe, ale to jest naprawdę trudna sprawa, tym bardziej, że on często robi takie zrywy pozornego "głębszego" zainteresowania, a potem okazuje się ,że nagle się wycofuje - tak naprawdę to nie wiem czy on wciąż ze mn.ą w coś nie gra. oczywiście cieszę się, że to akurat ze mną chce iść, ale to deprymujące uczucie

Gość nie zastanawiaj sie
tylko idż, ślicznie wyglądaj i baw się dobrze. Chłopacy raczej nie są tacy chętni do afiszowania się przed rodziną z kimś, kto dla nich nic nie znaczy. Więc może teraz zacznie się coś konkretniej rozwijać. Czego oczywiście Ci życzę. :)

Gość Lawstorant
No i oczywiscie daj znac jak bylo. Tak w ogole to kiedy to weselicho?? :]

Gość strasznie_niepewna
w ostatnią sobotę września, a wiem o tym od wczoraj. kurde, to jest trudna sprawa, bo on nigdy nie był zbyt wylewny, a tu nagle takie zaproszenie. istna masakra, ja boje się, chyba najbardziej tego, że to zaproszenie tak naprawdę niewiele znaczy i potem będzie jak zwykle - czyli wielka kupa i nadal nie sprecyzowany układ - kumpel - przyjaciel

Gość gość
strasznie niepewna!!! Na wszelki wypadek zabezpiecz sie dobrze, zebys po tym weselu nie przytyla jak mu pozwolisz zeby sie sposcil w pcipci