Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalkaa

Odstawilam Cilest pare dni temu i juz widze kolosalne zmiany...

Polecane posty

Gość gość
Miesiączkę dostałam normalnie, ale cieszę się że odstawiłam tabletki, bo miałam okropne migreny. teraz przestawiłam się na kapturek femcap. W końcu dobrze się czuję

Gość gość
Jakie masz doświadczenie z tym kapturkiem,kto ci go polecił.Gdzie jest dostepny i za ile?

Gość antykoncepcja
Krwawienie musi nastąpić do 7 dni. Nie martwcie się brakiem Cilestu, jest on dostępny w W. Brytanii, można go zamówić klikając z banery na moim blogu, zamówienie nawet na pół roku Jeżeli ktoś potrzebuje zakupu antykoncepcji i chce to zrobić bez, np: wiedzy rodziców, czy potrzebuje antykoncepcję awaryjną na wyjazd, ale nie ma ochoty na przeprawy z lekarzami o katolickim sumieniu zapraszam na bloga. Znajdziecie banery przenoszące do odpowiednich stron. Dostawa w ciągu 48 godzin. izakrzyczkowska@blogspot.com Na blogu wiele informacji o antykoncepcji i nie tylko.

Gość antykoncepcja
Skąd brać antykoncepcję - z apteki. Prezerwatywy i wkładki można zakupić w sieci na portalach zakupowych i w sieciowych aptekach, na nie nie trzeba posiadać recepty. Tabletki hormonalne, krążki, plastry i zastrzyki również można kupić w sieci, za receptą lub skorzystać z baneru do brytyjskiej apteki, które udostępniam na blogu izakrzyczkowska@blogspot.com

Gość gość
Kupujcie w sieci podróbki.To dla zdrowia.O czym ty piszesz.

Gość kaczucha40
Ja nigdy w życiu nie brałam hormonów do czasu kiedy moja Pani doktor nie wypatrzyła u mnie cysty na jajniku i wtedy 3 m-ce brałam Cilest. Po tymm czasie lekarz kazał mi odstawic tabletki. I sie zaczęło- chudnięcie ,okropne wypadanie włosów, przerwy w mięsiączkach a jak juz były to obite ze skrzepami ,plamienia przedmiesiączkowe, depresja i senność. Mineło 2 lata i koszmar trwa nadal. Najgorzej żal mi włosów ,mam ich bardzo mało i są kruche i cieniutkie .Ratuje sie czym sie da i nic .Może ktoś miał taki problem?

Gość gość
Mam ten sam problem juz trzy misiace wlos garsciami wychodza bole glowy sa nadal koszmar i jeszcze juz dwa x mialam zap pecherza ale my sie meczymy

Gość gość
Mam wrazenie ze kompletnie wszystko zrzucacie na te tabletki. Ja rozumiem ze nie sa obojetne dka organizmu, ale zapalenie pecherza naprawde nie ma nic wspolnego z braniem hormonow. Proponuje podmyc sie po kazdym stosunku, a jak nie masz mozliwosci w danej chwili to ZAWSZE zrobic siku juz po. Uwierz pomaga na nawracajace zapalenia pecherza. Ja bralam tabletki 5 lat, zmienialam kilka razy, z roznych powodow, w koncu zdecydowalam sie odstawic mimo iz w danej chwili nie planowalam jeszcze dzieci, zdecydowalismy sie na gumki, uzywalismy najpierw tych nielateksowych, a potem tych najcienszych - wpadki 2 lata nie bylo. Po odstawieniu tabletek naczytalam sie o skutkach ubocznych i myslalam ze na okres bede czekac miesiacami... i co? Po 28 dniach dostalam normalny okres, potem kolejny, itd. Zadnych skutkow odstawienia, poza lepszymi wynikami prob watrobowych, bo co jak wyzej wspomnialam zadne srodki medyczne nie sa obojetne dla organizmu. A teraz jestem pod koniec ciazy, zaszlam bez zadnych problemow i srednio wierze ze to tylko tabletki powoduja pozniejsze problemy z zajsciem w ciaze. Bo wiekszosc dziewczyn ktora ma problemy miala je jeszczs przed tabletkami tylko o nich nie wiedziala, bo i skad?skoro sie wczesniej o dzieci nie starala. Takze nie demonizujcie tych tabletek, nie namawiam nikogo, to jest decyzja kazdej z nas, a straszenie bezplodnoscia czy skutkami ubocznymi uwazam za bezsensowne, bo te naprawde nie wystapia u kazdej.