Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaR

KTO TAK JAK JA NIE CHCE MIEC JESZCZE DZIECI?

Polecane posty

Gość smutnaR

bo tyle lasek chce zostac mamami, a ja jeszcze nie kiedys tak ale nie terazm mam 25 lat nie uwazam ze juz powinnam, chociaz moje koleznki juz sa niektore mami 3 latkow 4 latkow i co z tego ja mam inne plany,chce zrobic cos dla siebie? zeby pozniej nie miec niespełnionych ambicji jak sie dziecko urodzi...nie zeby była taka sytuacja ze bede mowic "dziecko idz na studia, medycyna" bo sama nie miałabym okazji studiowac własnie koncze studia, chce czuc sie zrealizowana, zeby dziecko miało zrealizowana i szczesliwa, dumna z siebie mame

Gość smutnaR
nie mowcie ze wszytskie chcecie juz miec dzieciaczki? nikt nie podziela mojej wypowiedzi?

Gość Judy_tka
Ja mysle, ze jak bedziesz z TA osoba to wtedy zadaj sobie to pytnie:) I nic na siłe:) Po to mamy wole i rozum i serce:)

no ja mam 25 lat i jeszcze zdecydowanie nie myśle o zakładaniu rodziny, uważam że na wszystko przyjdzie pora a jak narazie to jest jeszcze zdecydowanie zawcześnie

Gość wycieraczka
ja mam 28 i mysle podobnie jak poprzedniczka a kolezanki coz...najwidoczniej albo musialy sie pogodzic z sytuacja albo chcialy co nie oznacza ,ze ty tez musisz

Gość ZIutuchna
ja mam 27 i poki co dorpbilam sie ex meza na koncie. A do dzieci mi nie sspieszno, to dla mnie takie obce...

Ja nie chce.Mam 28 lat.Ale w tym roku przelamalam sie - wzielam dzidzie kolezanki w ramiona i okazalo sie,ze jest naprawde fajnie.Wczesniej bym nie tknela niemowlaka.Samo przyszlo!Nie martw sie!To kwestia natury:)

Gość a ja skonczyłam 29
i powiem wam ze pare lat temu chciałam ale teraz kategorycznie nie, ostatnio nawet chyba przestałam myslec o ślubie, mam chłopaka i czasem jak posłucham jego i jego głupich mysli, że ludzie nie powinni hamowac swoich instynktów i jak chce sie zdradzic to powinno sie to zrobic to w tym momencie chyba nie pasuje do tego swiata i mam ochote zostawic swojego faceta , zreszta juz sie przymierzam do tego a juz napewno nie chce sie wiazac na stałe ani slubem ani dziećmi

Gość mam 33 lata
i podjęłam juz decyzję, że dzieci miec nie będe.

Gość MYDEŁKO FA...
25 lat . mam faceta, ale nie chce dziecka!!!! mam kilka w rodzinie i nie wyobrazam sobie jak mogłabym z nimi dłuzej wytrzymac! owszem, fajnie jest je wziasc na chwilke w ramiona , jak nie płacza, nie pluja ale potem co??? zajmowałam sie juz takimi diebełkami przez kilka miesiecy jak moja kuzynka wyjechała za granice- w zyciu sie wiec nie zgodze na dziecko~!

Gość gość
temat sprzed 10 lat :-) ale aktualny nadal ;-) mam 32 lata, w tym roku skończę 33 lata I nie zamierzam mieć dzieci NIGDY

Gość gość
ja mam 29 i babki z pracy nie daja zyc, ze juz czas ze bedzie za pozno. nie wiem co by bylo gdybym powiedziala, ze nie chce miec wcale

Gość gość
15:37 ja kiedyś się kryłam, ale teraz mówię wprost że nienawidzę bachorów. podłe, ale przynajmniej mam spokój. po za tym współczuje. co tym babsztylom do tego?