SzloraWieczorna 60 Napisano 1 godzinę temu Dambo zobacz sarejszon olejszon xD rozyebalo mję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 1 godzinę temu Te dzieci są coraz głupsze xD ale to akurat bekowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 15 Napisano 1 godzinę temu Nie interesuj się, wypad się rodzina zajmować polaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 1 godzinę temu Było się gorszym dziedzkiem, to były czasyzbanowaliby za twarzowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 1 godzinę temu Czemu praca jutro eh chociaż se dłużej posiedzimy żeby poczuć christmas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 15 Napisano 1 godzinę temu A ja gram w gierkę właśnie ale mi zajeebiscie idzie xD Kosze przeciwników jak kozak 5/1 staty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 15 Napisano 1 godzinę temu Ja nigdy nie pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 1 godzinę temu tez analizujecie sobie moze wyniki badan z ai, tylko nazwisko zamazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 15 Napisano 1 godzinę temu Godlike 8/1 XDD Ale czad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 15 Napisano 1 godzinę temu Kuurwa i mnie zajeebali A tak fajnie było Ja ai nie używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 1 godzinę temu ja analizuje sobie i raz kotu jak mial badania krwi, do tego jest calkiem niezle chyba bo tam tylko fakty nie jakies gadki o dópie maryni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 15 Napisano 1 godzinę temu A ja właśnie sobie gierkę zagrałem i zajeebiste efekty widać, kocham te kolory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 15 Napisano 1 godzinę temu A jak to się analizuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) nom np. co to znaczy ze mam obnizony poziom monocyty ogolem troche anemiczna jezdem, sraka ale nie jest zle Edytowano 1 godzinę temu przez uśpionaZzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 15 Napisano 1 godzinę temu Aaa Ja dawno badań nie robiłem, ale ostatnio było że mam lekko podwyższony cholesterol jakiś, ale tylko lekko. A odkąd nie pale fajek to się lepiej czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 15 Napisano 1 godzinę temu Dobrze że ja nie mam sraaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach