Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarutkie_mydełko

SZARE MYDŁO --- kto użuwa i jakie efekty??

Polecane posty

Gość szarutkie_mydełko

SZARE MYDŁO --- kto używa i jakie efekty??

Gość dor
ja uzywalam, mialam fatalny tradzik, szare mydlo łagodziło zmiany, najbardziej pomaga szare mysdlo rozpuszczone w wodzie tzw mydliny, tzn kroisz mydlo i gotujesz w niewielkiej ilosci wody, nastepnie przez najblizsze pare dni myjesz sie tym

Gość kum kuma kum
ja uzywalam do mycia mojego psa, jak zabraklo mi szamponu dla psow efekt: pies byl czysty i mial ladniejsza siersc

Gość ja uzyłam raz
ale strasznie śmierdziało i już więcej nie robiłam tego:D

Gość nikkaaa
ja uzywam ale takiego z otrebami do ciala floriny - jest super. podobno czesc mydel tylko z teoretycznie jest szara (np. bialy jelen) i one strasznie smierdza. trzeba szukac prawdziwego, chyba w aptece, czasem w kosmetycznym "luksusowe".

Ja mam cerę mieszaną ze skłonnością do wyprysków i używam właśnie szarego mydła (od dwóch tygodni nic mi nie wyskoczyło). Namydlam i zostawiam na minutkę, spłukuję, a następnie używam kremu nawilżającego brązującego Bielendy (ok. 5 zł), ładnie wyrównuje koloryt skóry. A poza tym cera jest matowa cały dzień.

Gość Jeruzalem
Szare mydło doskonale usówa mendy z owłosienia łonowego

Gość kum kuma kum
i powiem wam jak już wykapie mojego pieska tym szarym mydłem to potem pozwalam mu na mnie wskoczyc i może mnie pokryc niemacie pojecia jak on dobrze mnie obsadza zaden facet tak tego nie zrobi

Gość Irmineska
uups to ja dalam sie zlapac uzywam bialego jeleia bo myslalm ze o szare mydlo i ze pomoze na cere

Gość dor
ja tez uzywalam białego jelenia - on wlasnie mi pomogl na cere, to prawda smierdzi - ale rezultaty wspaniale

Gość enriqua
kiedyś wykapałam psa mydłem szarym, bo nie mialam szamponu..pies nie był zadowolony ale przezył :D

A któraś z was próbowała umyć włosy szarym mydłem. Ja probowałam, to było straszne, włosy, matowe, ciężko się rozczesują, wyglądały jak siano.

Gość szare mydło
od dzis zaczynam kuracje :)

Gość do Magdooosia
to prawda szare mydło nie służy włosom ale za to doskonale zmywa wszelkiego rodzaju tłuste maści itp. niestety cierpie na łuszczycę owłosionej skóry głowy. Pani dermatolog przepisała mi maści którymi mam smarować głowę a co za tym idzie i włosy. Zwykłym mydłem czy szamponem nie zmyłabym tego chyba nigdy. Pomogło jedynie mydło szare albo mydło potasowe...a że mydło szare mam zawsze w domu to wole je używać a nie płacić za mała puszeczke mydła potasowego w aptece:p

Gość upppppppppppppp