Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika33

CIĄŻA POCZĄTKI JAK SIĘ CZUJECIE?

Polecane posty

Gość monika33

NAPISZCIE DZIEWCZYNY JAK SIĘ CZULIŚCIE W PIERWSZYCH MIESIĄCACH CIĄZY,CZY DALEJ MOGLIŚCIE WYKONYWAĆ SWOJE OBOWIĄZKI TO ZACZY SIĘ PRACOWAĆ, UCZYĆ SIĘ?

Gość Ninka35
do 8 miesiąca ciąży chodziłam do pracy.

Ja od początku jestem na zwolnieniu. Jestem już prawie w 17 tygodniu ciąży a wciąż mam mdłości, strasznie reaguję na różne zapachy i czasami mam bóle brzucha związane z rozciąganiem się macicy.

Gość Ninka35
No mnie tez mdliło, miałam plamienia, skurcze w łydkach, zgagę itp. dolegliwości, ale nie było potrzeby leżenia, więc chodziłam do pracy, na spotkania z przyjaciółmi, do szkoły rodzenia, na zakupy wyprawkowe itp. A poza tym dużo odpoczywałam. Na szczęście czułam się ogólnie dobrze, a psychicznie - rewelacja, wiecznie uśmiechnięta i zadowolona. ;)

Gość monika33
Dziewczyny piszcie, pytam się bo chciałabym będąc w ciąży jakoś pogodzić swoje obowiązki, wiem też że trzeba dużo odpoczywać. Czy to prawda,że ciąża wycisza kobietę?

Gość brygunia
ja niestety mam straszne mdlosci i ciagle wymiotuje. moja ginekolog zapisala mi tabletki przeciwwymiotne, bo inaczej nie bylabym w stanie normalnie funkcjonowac. jestem w 12 tygodniu i mam nadzieje , ze e´niedlugo mi przejdzie.

własnie do 12 tyg wszystkie mdłosci mijają tyle potrzebuje organizm do przyzwyczajenie sie do \"nowej\" sytuacji pozdrawiam przyszłe mamy :) www.psyche-soma.com

Gość iwikiwiwi
na pocieszenie.. ja mialam mdlosci do 7 miesiaca i nie moglam funkcjonowac normalnie..