Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eva24

Dlaczego byłe żony marnują życie swoim ex mężom!!!!!???

Polecane posty

Gość rada xxx
Powiem ci dlaczego tak jest bo ona żałuje że nie jest z nim i zazdrość nie daje jej spokoju uwierz mi ona ma gorzej wypali się jak dalej będzie was nienawidziła

Gość Nastepny twój topik
:O

Gość gość
mam podobny problem jak autorka tylko ja jestem facetem i nie mam nowej partnerki tak się ułozyło . jestem po rozwodzie kilka ładnych lat wygrałem rozwód z orzeczeniem całkowitej jej winy zostałem z 2 dzieci (nastoletnich)była poszła w długa . przez pierwszych 2-4 lata po rozw widziała sie z nimi moze z trzy razy na miescie po godz moze 2 i to ja musiałem dzieci namawiać by się z nia spotkały . 0 pomocy od niej 0 świat 0 alimentów (tych akurat nie załatwiałem )chodz deklarowała w sądzie że bedzie sama płacić na deklaracjach sie skonczło. tak mijały lata syn dorósł pełnoletni zjawia sie mamusia super mamuska poznała spoko faceta normalnego i zaczyna sie koszmar . jaka to ona dobra mamusia zawsze dbała o rodzinę dzieci nigdy ich nie zostawił tylko odeszła odemnie bo sie znecałem psychicznie chciała nawet powiedzieć że i fizycznie ale postraszyłęm że oddam sprawe do sadu za oczernianie i się wystraszyła . ale i tak robi nam piekło wmawiajac wszystkim w około ze ona była zawsze dobrą mamą . az mnie korci by wyciagnąc z sądu orzeczenie i na jakiej podstawie przegrała sprawę i podesłać jej facetowi . ale to cios poniżej pasa . niektóre mamusie myślą ze się wybielą i pokazą że one są i były zawsze dobrymi mamusiami ale to tylko na pokaz by w oczach innego faceta coś znaczyć . może i ty tak masz autorko

Gość gość
przestancie generalizowac. bywa roznie tutaj jednak autorka napisala wprost co i jak. niektorzy sa wredni bo im nie wyszlo, bo sa zazdrosni itd itd... znam to z doświadczenia w rodzinie. byla żona mojego brata [maja syna] go zdradziła po czym moj brat wniosl o rozwod ale bez orzekania o winie, wszystko zaplacil itd... ona z nowym facetem ulozyla sobie zycie maja coreczke. kilka lat po rozwodzie mój brat poznał kobiete i urodziła im się córeczka. jego była zona dostała jakiegoś szału. mimo posiadania wlasnej rodziny zaczela do niego wydzwaniac, oczywiscie ciagle zaslaniajac sie synem i z nim zwiazanymi sprawami, odmawiac mu widzenia dziecka, awanturowac sie itd... normalnie cyrk. niektóre kobiety to pies ogrodnika. serio....

Gość gość
gościu powyżej skądś to znam ale w innym kontekście. moja teściowa to alkoholiczka, oddała swoich dwóch synów pod opiekę obcym ludziom [jeden do domu dziecka drugi pogotowie opiekuncze a potem bijacy i znecajacy sie nad nim ojciec] , ciagle miala nowych gachów tylko wódka i imprezy a teraz jak jej obaj synowie wyjechali za granicę to jest supermamą. moj mąż zaprosił ją raz [więcej nie zniosę] na święta i po prostu takie miał nerwy że musiałam go uspokajać, najlepsze jest to że ona sama zaczęła. teraz jest kryształowa. wszystko to wina ludzi wrednych wina ojca jego wina wladz i kij wi kogo jeszcze. ona nigdy nie leżała zażygana i pojszczana [niestety takie obrazki moj maz z dziecinstwa kojarzy] takie gadala bzdury ze moj to nie mial nerwow i kazal sie jej zamknac - ze stala w kolejkach zeby mu kupic mleczko, ze kupowala mu w peweksie pampersy, masakra klamstwo za klamstwem. ale nigdy sie nie przyzna, jest swieta, a jak sie poklocili powiedziala mu zeby nie podskakiwal bo go o alimenty zasadzi. ucielismy z nia kontakty.

Gość gość
No popatrz a u mnie jest zupełnie na odwrót. Zwróciłam wolnoć pierwszemu mężowi dość szybko po ślubie, bo bardzo tego chciał zarówno on jak i jego rąbnięta rodzinka i ułożyłam sobie życie. Eks za wiele nie interesował się własnym dzieckiem, choć mu nie broniłam, nie ograniczałam. Dziecko wychowałam ja i ojczym - mój drugi mąż. Minęło 18 lat i nagle biologiczny tatuńcio przypomniał sobie o istnieniu własnego dziecka i zaczął udawać kochanego tatusia. Mało tego, zaczął robić bałagan w mojej rodzinie, złośliwy stary cap. Najwyraźniej mu się nie wiedzie z wywłoka z którą się ostatnio związał, bo jakby był szczęśliwy tak jak ja, to zająłby się swoim życiem, a nie wpieprzał w cudze.

Gość gość
Jest rok 2018 i temat na czasie albo i jest hitem. Ja też jestem ta druga bo pierwsza chciała rozwodu żeby ułożyć życie bez męża .Ale kiedy coś nie wyszło i cała złość przelała na byłego ,który jak sama zeznała miał mieszkać sam po rozwodzie a nie układać życie z inną bez jej pozwolenia .I zgotowała takie piekło ,że świat nie widział .Coś w stylu czyścicieli kamienic .Boimy się o życie