Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z depilacją

depilacja , prosze o pomoc

Polecane posty

Gość problem z depilacją

hej mam nadzijee ze dacie mi pare wskazówkej jak sie ładnie wydebilowac w okolicach bikini, Wiem ze dziewczyny robia sobie paseczki a ile ma miec szerokosc tego paseczka zeby było estetycznie i na jaka długosc pozostawic włosy?? mam jeszcze taki problem wiadomo włosy sa sprzodu , ale ja mam tez na wargach i to mnie denerwuje a niewiem jak to wygolic , poniewaz jak gole ma krosty i strasznie szcypia i swedza,. napiszcie dziewczyny czym najlepiej goic zeby było bez krostek, dziekuje za odpowiedzi pozdarwiam

agula? ty chyba masz jakis problem ze soba,,,ja rozumiem ,ze niektore topiki sa dretwe i sie powtarzaja, ale twoja wscieklosc to chyba przesada

NO ALE JAK MOZNA ZADAWAC PYTANIE JAK ONA MA SOBIE WYDEPILOWAC BROSZKE ILE CM W TA STRONE A ILE W TAMTA!!!!!!!

Gość problem z depilacją
bo kurde jestem zacofana szara mysza i niemam na ten temat pojecia!! rozumiesz!!!!!! i mam tego dosc niemam pojecia co to seks jak sie wygolic i wiele wiele innych rzeczy niewiem myslałam ze na forum , jako anonimowa osoba moge sie zapytac o tak krepujace mnie rzeczy!!!

Gość krem veety duo bikini

Gość pamparampa
no ale co mamy ci powiedziec? moze tak: aby zlagodzic objaway po depilacji uzywaj pianki do golenia i dobrej maszynki.nigdy jakis tam tanich produktow,,, po goleniu odczekaj troszke nie wiem.moze pol godziny i posmaruj sie kremem jakims delikatnym np Johnson;s baby.9chodzi o kosmetyki o odpowiednim ph dla skory tych miejscach) i tyle a co do wlosow na wargach.niestety tez musiz jej usunac...ale to juz kwestia wprawy.ukladasz tak maszynke aby tylko jednym bokiem dotykala warge.i tyle

Gość kremem dodewpilacji
albo woskiem wpisz w wyszukiwarkę kafeterii "depilacja" a potem czytaj

Gość problem z depilacją
dzieki bardzo za odpowiedzi , wiem ze głupie to wszystko ...no ale uwierzcie ze istnieja jeszcze zacofane dziewczyny pod tym wzgledem :-(

Gość Jeruzalem
Ja ostatnio zrobiłam sobie strzałkie i zafarbowałam na zielono super to wyglada

Gość myha
jeruzalem-->a czym zafarbowalas na zielono?

Gość pamparampa
nie uwazam ,ze jestes glupia....glupi udaje ,ze wie i nie pyta a ty sie odwazylas i zapytalas...to jest wazne, :)

Gość Jeruzalem
Można kupic w drogieriach kremy koloryzujace zielone czerwone niebieskie i rózowe

Gość Panna klasztorna
Jak mozecie o takich zeczach pisac wstydzcie sie

Gość hilil
bikini najlepiej potraktować laserem ... nie odrasta, nie ma kropek, nie ma problmów z uczuleniem na pianki i inne takie, przeciez wargi sromowe posmarowac czyms takim to koszmar. polecam depilacje laserowa. wcale nie jest drogo jeśli popatrzysz na dlugi rezultat na wiele lat. polecam medestetica w gliwicahc. a poza slaskiem to nieestety nie wiem :( tutaj robi lekarka zabiegi wiec nie krepujesz sie wystawic swojej intymnej czesci na fotelu ... :)

Gość oko
cześć ja do dziewczyny z problemami depilacji,ja tez niewiem co z tym zrobić~!mam 17 lat i tak mi obrosło!!!!!!!!!!!!!!!!!rATUNKU LUDZIE.CO ROBIC,CAŁE WARY MAM OWŁOSIONE,CZY GOLIC TO MASZYNKA CZY JAKIMS TAM WOSKIEM???NIGDY NIE MIALAM Z TYM DOCZYNIENIA A WSTYDZE SIE ZAPYTAĆ KOLEZANEK W SZKOLE.

Gość jurand41
witam wszystkie zatroskane swoim meszkiem tu i tam... chętnie polecę coś na wasze problemy , mam kilka produktów dostępnych u mnie w sprzedaży z firmy "LR" o nazwie BODY VITAL między innymi ; krem do depilacji, balsam hamujący porost włosów oraz dezodorant hamujący porost wszystkie produkty są hypoalergiczne i przetestowane klinicznie , dostępny jest u mnie katalog wysyłam @ oraz wystawione mam te produkty na aukcje24 , ten sam nick co tutaj