Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa_22

na co poleci facet?

Polecane posty

Gość problemowa_22

na co poleci facet na charakter czy cialo bo mmusze wiedziec o co bardziej dbac o wnetrze czy cialo :P

Gość czikulinka
pamietaj, najważniejsza jest rownowaga:)

Gość problemowa_22
ale slodkie idiotki chyba najlepiej sie "sprzedaja" :P

Gość muchozol
cialo!!

Gość Irmineska
Cialo-dokaldnie tak jak wyzej napisala kolezanka.sama mam takie przyklad facet napala sie na moje cialo i najlepsze jest to ze wprost powiedzial mi ze ma na mnie ochote...wiec cialo ale to nie jest ogolna regula zalezy od faceta w sumie...ale facet to wzrokowiec wiec wychodzi na jedno;)

czyli jesli moj osbisty facet mowi mi ze ma na mnie ochote tzn patrzac na moje cialo to mam to odebrac jako komplement czy tak :P

Gość no jak na ciało to marnie
bo za 10 lat będziesz już zwiędłą babą i co wtedy zrobisz? :P

Gość no jak na ciało to marnie
a po następnych następną? :P

Gość składaj już teraz forsę
bo tych operacji będziesz musiała zrobić kilka, żeby przebić młodszą od siebie :P

Gość prędzej na młodszą
z pięknym ciałem? przecież to wzrokowcy, sama mówiłaś. nie ma się co oszukiwać :D

Gość facet od charakteru
woli nową dupę.wszystko co zdobyte bez wysiłku jest lepsze od starej baby :P

ja jeszcze jestem mloda wiec sie nie martwie :P operacje plastyczne to bardzo bardzo daleka przyslosc o ile wogole bedzie....jutro kupie skarbonke bede zbierac na wszelki wypadek :P

Gość poleci na INTELEKT
Ktorego chyba tobie brakuje skoro facetow oceniasz tylko w takich kategoriach...zalosne

Gość poleci na INTELEKT
PROBLEMOWA_22 JAK BEDZIESZ STARA TO NIE POLECI NA INTELEKTO BO ON JUZ NIESTETY NIE BEDZIE MOGL LATAC:P POGODZ SIE Z TYM...latac to bedzie jego ptaszek bo juz nie stanie:P:P

Gość poleci na INTELEKT
przepraszam, mialo byc: NIE POLECI NA CHARAKTER

Gość poleci na INTELEKT
nie mow do mnie KOTKU bo i ty mnie nie znasz:) a wyobraz sobie ze bede oceniac, bo to forum od tego jest a skoro piszesz tak denny topik to chyba trzeba ci cos udowodnic:) widzisz? chyba sie odwazylam...a ty na co sie odwazylas? poleciec na kase czy na charakter?:P

Gość poleci na INTELEKT
wyobraz sobie ze jestem DZIEWCZYNA....i gustuje tylko w mezczyznach.

Gość poleci na INTELEKT
To najpierw zadbaj zeby mozg ci sie dobrze ROZWINAL a pozniej dbaj o charakter i cialo....bo ksiazek to widze unikalas i unikasz...

jestem pod wrazeniem w tak krotkim czasie ocenilas moja wiedze i intelekt...nie obraz sie ale zaliczam cie do grupy tych slodkich idotek ktore robia duzo szumu i nic wiecej...a co do \"mojego\" tematu to nie pomyslalas ze moze to byc prowokaka ktora ty jako jedna z niewielu podchwycilac GRATULUJE

Gość poleci na INTELEKT
No moja droga:D:D rozsmieszylas mnie jak nikt!!!!! naprawde...zabawna jestes:P:P powiedzialas dokladnie to, co ja mysle o tobie, bo takie puste, slodkie idiotki zakldaja tylko takie durne tamty, pytajac opinie publiczna NA CO POLECI FACET!! wez sie stuknij w leb kretynko!! jezeli najpierw sie pytasz a pozniej szukasz!! wspolczuje wszystkim ktorzy mieli z toba doczynienia, pewnie do teraz tego zaluja o ile sie kapneli Z KIM maja do czynienia..... i tak, bardzo szybko ocenilam twoj intelekt, bo wyobraz sobie, ze czasem nie trzeba poznawac ludzi zeby cos w nich oceniach, niestety ty wlasnie jestes na to przykladem:) jestes prosta do rozgryzienia i plytka jak brodzik dla niemowlakow....

Gość 100
na rozłozone nogi napewno poleci :-)