Onaaaa 1820 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Get Оut napisał: To chyba zależy od atrakcyjności, bo tylko o ładną bedzie zazdrosna. W drugą stronę też to może działać. Zazwyczaj byli zazdrośni nie o najprzystojniejszego tylko o tego co powiedziałam że go lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 172 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj byli zazdrośni nie o najprzystojniejszego tylko o tego co powiedziałam że go lubię No tak jest jeszcze druga strona wnętrze i widocznie wiedzieli o stronie emocjonalnej która jest istotna dla kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 172 Napisano 8 godzin temu Co działasz ogarnęłaś te ważne sprawy i już na azylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 96 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Get Оut napisał: Co działasz ogarnęłaś te ważne sprawy i już na azylu. Hejka, oglądałeś ten film co Ci pisałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach