Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z sasiedztwa

Yasmine - bardzo prosze o radę

Polecane posty

Gość dziewczyna z sasiedztwa

Zacznę go brać za mniej więcej tydzień czasu. Troszkę się boję, ponieważ to są moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne. Chciałabym się dowiedzieć jak się czułyście po tych tabletkach, głównie chodzi mi o samopoczucie i o reakcje ze strony przewdou pokarmowego (nudności, wymioty...) Jak często one występują i jak długo mogą potrwać, jeśli są. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Najlepiej będzie, jak wejdziesz na temat \"Yasmin juz jest\" i tam poczytasz sobie - jest mnóstwo informacji i na pewno znajdziesz odpowiedź na dręczące Cię kwestie :) A jeśli chodzi o wymioty i nudności, to z własnego doświadczenia powiem Ci, że ja miałam je przez dwa dni (przy pierwszym opakowaniu) i od tamtej pory jak na razie nic ... :) Badź spokojna - pozdrawiam :)

Gość princessa225
Witam wszystkich drogie Panie mam do sprzedania jedno opakowanie Yasmine cena 28 zł +koszt wysyłki (ja zapłaciłam 42zł )sprzedaję ponieważ planuję zajśc w ciąże i musze odstawić zainteresowanych proszę o kontakt mailowy proncessa22@op.pl pozdrawiam

Gość ja biore
Yasmine od prawie roku. Tylko przez pierwsze 2 dni czulam sie jakos dziwnie-teraz nawet nie pamietam co mi dokuczalo. a pozniej luz bez zadnych skutkow ubocznych:)bardzo dobre tabletki

Gość nikiia
biore od roku około. nie mialam ZADNYCH problemów.