Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość króliczekkk

świat się kręci wokół facetów...

Polecane posty

Gość króliczekkk

...no właśnie!!czy ktoś mi może to wytłumaczyć? NIE JESTEM FEMINISTKĄ-od razu mówię! po prostu ubolewam nad tym,że kobiety są postrzegane jak symbole seksu a nie te,które też tego potrzebują.Mój facet czyta CKM-a,ja też czasami go przeglądam,czemu nie ma takich gazet dla kobiet??Z nagimi męskimi ciałkami i tak dalej...jest pełno gazet kobiecych,w których są ciagle te same tematy:kosmetyki,ciuchy i co zrobić,żeby twój facet był z ciebie zadowolony..bleeee....mam już tego szczerze dość!CHCĘ DAMSKIEGO CKM-a!!!!! :))))

Gość Prophet
To kobiety mają się podobać facetom.

Gość króliczekkk
wiem,ale faceci też mają sie podobać kobietom!! chyba!

Gość króliczekkk
NIE CHODZI MI O MĘSKIEGO PENISA! PO PROSTU ....A W SUMIE TO MASZ RACJE...

Gość króliczekkk
DO Kasjopejka____no właśnie! Masz faceta? Ja mam zajebiście go kocham i nie mogę znieść tago,że on zwraca uwagę na inne baby!!Ale z drugiej strony-na mnie też zwracają uwagę różni kolesie czasami wiec niby powinno być sprawiedliwie. A tak w ogóle to pije troszke właśnie,twoje zdrowie!:))

A moj swiat sie kreci wokol mnie :) Chrzanie glupie pisemka i glupich kolesi, bo i fajni tez sa. Czesto sie smuce i doluje ale teraz mam dobry dzien i wszystko jest fajne :) mimo ze wcale sie nie zakochalam

Gość jakub334
kroliczku nie ma takich czasopism , bo widocznie kobiety nie ogladaja i nie kupuja w takich ilosciach by przynoscic zysk . By gazeta przyniosla zyski musialoby kupic ja przynajmniej 50tys a nie 5rys ludzi. Zreszta sa takie czasopisma jak ``playgirl``. Mozesz zamowic przez internet prenumerate jesli nie ma w sklepach . Wiec nie gadaj ze nie ma dla kobiet .

Gość sa takie gazety
tylko że w sprzedaży chyba tylko w dużych miastach koło centr handlowych