Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

Czesc dziewczyny 🖐️ Anik77, bardzo mi przykro w zwiazku z tym kolejnym rozczarowaniem !!! Na pewno za malo slow, aby cie pocieszyc, ale jak i dziewczyny w czesniej, tak i ja sklonna jestem powiedziec, ze wszystko sie ulozy, ze to co jest ci pisane, to cie nie ominie i w twoim zyciu pojawi sie juz nie dlugo twoj drugi skarbek, ale byc moze to nie czas teraz, dlatego tez nie mozesz tak strasznie sie na tym koncentrowac, mysle nonstop !!! To wykonczy twoja psychike, a na pewno nie pomoze w starankach !!! wszyscy dookola mowia, z lekarzami na czele, ze psychika ludzka mawielak moc, wiec musisz myslec pozytywnie i tym samym zapewne sprowadzisz na siebie dobra energie, a poza tym taka udreka moze wstrzymywac owulacje, wiec im bardziej myslisz, tym mniejsze szanse na zajscie w ciaze, wyluzuj !!! ;) To jedyna rzecz ktora na pewno ci pomoze i pozwoli zaczerpnac dobrych fluidkow !!! Powodzenia, glowa do gory !!! U mnie ostatnie minuty oczekiwania, za jakies 2-3 dni mam dostac @, bardzo w tym miesiacu sie staralam i musze sie przyznac, ze dobrze mi szlo, naprawde dalam na luz, zero myslenia, skupiania sie i wyczekiwania. Cale dnie zawsze bylam czyms zajeta, duzo razy wieczorami umawialam sie ze znajomymi, bywalam na malych imprezkach, w odwiedzinach u rodziny i tak zlecial szybciutko ten cykl !!! Tak pozytywnie sie nastawilam, ze nawet jezeli jestem w ciazy, to sadze, ze tak nie jest, nie przysluchuje sie swoim objawa i zadnych tez nie zauwazam, sadze, ze jak nie wyjdzie to stwierdze, ze to nie ten czas i pora !!!, a jak sie udalo, to bedzie to dla mnie wielkie i cudowne zaskoczenie !!! I tej wersji bede sie trzymac i takie nastawienei polecam wszystkim !!! Buziaki, moc dobrej energii i przyjemnego wekkendu !!! 🌼

Gość miki25
JANA okres powinnen byc 20 najdalej 21 listopada przy czym nic mnie nie boli co dziwne a moje cykle sa bardzo regularne.... czekam do poniedziałku najdalej i robie test trzymajcie kciuki dziewczyny pozdrowionka :-)

Przyszła ta wredna @ :( dziewczyny, jestem tak załamana, że już mi się nic nie chce... :( co jest ze mną nie tak???????

Anik77 wszystko z Tobą w porządku. Wiem, że to ciężkie, ale spróbuj o tym nie myśleć. Już niedługo się uda! Miki25 i jak? Teścik? PZDR!

No a ja wczoraj zaczęłam 5 cykl, małpiszon jest, dobrze, że utrzymuje się ten 1 dzień dłużej, czyli cykl już nie 24 dniowy a 25 dniowy. Jak wspominałam - choć już wiary brak, to dalej walczę. Kolejne 2 cykle w plecy będą z pewnością, więc wówczas zaczę badania. Do tego czasu - daję sobie na luz. Pozdrawiam.

Gość miki25
witajcie, @ nie ma i podejrzewam ze przez 9 miechów nie bedzie.. mam takie przeczucie i jutro zrobie teścik choc sie boje.. na pewno ten cykl byl inny pod wzgledem objawów... brzuch mnie generalnie nie boli. jajniki nic nie ciagna. tylko czasem posrodku na dole cos poczuje. szyjka macicy wysoko, miekka, sluz bialy. tempki nie mierze tak jak sobie to postanowiłysmy ... zawsze 2 dni przed @ mam juz w srodu przy szyjce krew a teraz nic ...i jajniki ciągną jutro robie teścik i napisze co i jak. trzymajcie kciuki :-)

Czesc kobietki :) 🖐️ Oj Miki25, chyba jzu ci moge GRATULOWAC, oczywiscie zrobie to jutro ponownie jak juz nam oznajmisz ta nowine, ale sadze ,ze to to ;) Koniecznie opisuj nam swoje objawy na beizaco i napisz jeszcze czy mialas jakies podejrzane objawy w kilka dni po zapłodnieniu, cos innego, zastanawiajacego :) Anik77, nie martw sie prosze, pewnie cie to nie pocieszy, ale ja tez znowu dostała @, przyszla dzisiaj, ale ja dobrze wiedzialam, ze bedzie, nic nie wskazywalo, zeby nie doszla !!! Nie ten cykl, to moze grudniowy :) Buzka pozdrawiam :) 🖐️

Aktualizacja tabelki jeszcze :) Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 2........22.12 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........18.12 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............4........20.11 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......2........05.12 Miki25.............Monika..........25......Warszawa........4........21.11 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena...........?...............?...................ok.Szczecina

Witam! Miki25 trzymam kciuki! NAPISZ koniecznie jak test?! Ja dzisiaj w dobrym humorze:)Zaliczyłam kolokwium:)Byłam u ginekologa i torbiel całkiem się wchłonął! :) :) :) Jestem zdrowa! :) Fakt, że coś mu się nie podobała śluzówka, że chyba za cienka jak na środek cyklu. Ale i tak juz lepiej niż poprzednio. Mam jeść Duphaston jeszcze dwa cykle ale już po jednej tabletce. A jak @ nie przyjdzie to do niego zaraz telefonować:) Oby nam wszystkim nie przyszła...:) PZDR!

Gość miki25
dziewczyny MAM FASOLKE jestem taka szczęśliwa.... :-) :-) dzis rano kiedy jeszcze moj mężuś spał zrobiłam tescik i po 10 sekunach były grube 2 krechy... ale moje szczescie sie cieszyło... drugi zrobiłam w ciągu dnia i to samo (innej firmy) miałam takie przeczucie od dnia owulacji ze sie uda tym razem i tak jak wam wczesniej pisałam w tym cyklu byly zupełnie inne objawy a mianowicie normalnie: ciągniecie jajnikow tylko do owulacji potem 7 dni ciszy a potem 7 dni prze okresem znów ciągnięcie a w tym cyklu: przed owu ciągnięcie, z 2-3 po owulacji tez ciągnięcie. 7 dni po zapłodnieniu kropla brunatna na wkładce (zagnieżdzenie) a potem tylko takie mrowienie czy cos takiego na dole po środku (pewnie macica) inne objawy: slinotok, brak plamienia przed okresem a i chyba najwazniejsze tak jak wam pisałam kochane, zaraz po owulacji szyjka sie zamknęla dosłownie na 1 dzień a potem 4-5 dni była bardzo miękka i podnosiła się do góry, potem do konca cyklu była wysoko i lekko rozpulchniona, zreszta do dziś... to chyba wszystko co na dzis pamietam, jestem bardzo podekscytowana Wam życze upragnionej ciąży jak najszybciej dziewczątka, uda sie zobaczycie. trzymam za WAS WSZYTKIE BEZ WYJĄTKU KCIUKI

GRATULUJE GRATULUJE GRATULUJE Miki25, nie masz pojecia jak bardzo sie razem z toba ciesze, oj i bylabym chyba nieuczciwa, gdybym ci nie napisala, ze zazdroszcze ci rownie bardzo !!! :) Oczywiscie jest to pozytywna zazdrosc i mam nadzieje, ze kazda z nas \"w swoim czasie\" doświadczy takiego szczescia jak dzisiaj twoje :) Pozdrawiam cie mocno, zycze teraz tylko samych radosci, aby te 9 m-cy szybciutko minelo, a w czasie tym omijaly cie duzym lukiem wszelkie niedogodnosci ciazowe :) Trzymaj sie cieplutko i dbaj o sibie i swojego szkraba :) Pozdrawiam :) 🖐️ GRATULUJE GRATULUJE GRATULUJE

Oj cos mi nie wyszlo, mialo byc tak: Gratuluje 🌼 Gratuluje 🌼 Gratuluje 🌼

Gość miki25
dziekuje Ci miki3 powiem szczerze sie sie jakoś martwie ale pewnie na wyrost, za tydzień wizyta u ginka oh ja chyba jeszcze nie jestem swiadoma tego co przede mną życze Ci wielkiego powodzenia, całuski

Miki25 - mysle, ze twoje obawy sa na wyrost, ale z drugiej strony sa na pewno uzasadnione, nie ma chyba pod sloncem kobiety, ktora by sie nie martwila o swoje jeszcze nie narodzone dziecko !!! Ale jak najwiecej mysl pozytywnie !!! I jak to powiedziala moja kolezanka, ze dziecku nigdy nie bedzie nigdzie tak w zyciu bezpiecznie jak w łonie mamusi !!! Wiec tezraz dobra energie muisz mu przekazywac ! Buzka :) 🖐️ Milej nocki !!!

Miki25 - mysle, ze twoje obawy sa na wyrost, ale z drugiej strony sa na pewno uzasadnione, nie ma chyba pod sloncem kobiety, ktora by sie nie martwila o swoje jeszcze nie narodzone dziecko !!! Ale jak najwiecej mysl pozytywnie !!! I jak to powiedziala moja kolezanka, ze dziecku nigdy nie bedzie nigdzie tak w zyciu bezpiecznie jak w łonie mamusi !!! Wiec tezraz dobra energie muisz mu przekazywac ! Buzka :) 🖐️ Milej nocki !!!

GRATULACJE Miki25!!!!!!!!! Zazdroszczę:) Zaraź nas wszystkie swoim zafasolkowaniem! :) I zdawaj częste relacje ze samopoczucia i objawów :) PZDR!

GRATULACJE Miki25!!!!!!!!! Zazdroszczę:) Zaraź nas wszystkie swoim zafasolkowaniem! :) I zdawaj częste relacje ze samopoczucia i objawów :) PZDR!

Gość miki25
dziekuje Wam, na pewno będę do Was zaglądać żeby przekazywać Wam dobre fluidy ;-) no i troszke sie już z Wami związałam. czekam teraz spokojnie na pierwsza wizyte u lekarza no i zobaczymy myślcie pozytywnie, bużka :-)

Witajcie! Gratuluję szczęsciarze !:) Ja zaczęłam nowy cykl LECZENIA. Dodatkowo dostałam od mojej ginki skierowanie do poradni leczenia niepłodności w szpitalu wojewódzkim. Mam tam zadzwonić i się zapisać, bo trzeba czekać. Akurat zbiega się to z moim postanowieniem zmiany lekarza od nowego roku. Myślę, ze z 3 miechy poczekam (kolejka plus limity przyjęć). Co poza tym? Łykam sobie wiesiołek, może zacznę więcej śluzować. I to wsio. Na ten rok rozdział fasolki zamknęłam, bo z pewnością się nie uda. Skupię się na plamieniach - czyli na duphastonie. Dzidzia nie chciała przyjść do mamusi, to teraz będzie musiała czekać. Niestety. Taki \"lajf\".

Gość Atena____
Dawono mnie nie było ale o was pamietam!!!! Serdeczne gratulacje MIKI25 🌻 🌻 🌻 i wpisz sie do tabelki Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 2........22.12 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........18.12 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............4........20.11 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......2........05.12 Miki25.............Monika..........25......Warszawa........4........21.11 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena.........9..........0,50...............ok.Szczecina A termin mam na 1.07.2006 Pozdrawiam was bardzo gorąco. czytam wszystko i trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny busiaki 👄

AKTUALIZACJA Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 2........22.12 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........18.12 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............5........14-16.12 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......2........05.12 Miki25.............Monika..........25......Warszawa........4........21.11 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena.........9..........0,50...............ok.Szczecina

Witam! Dziś trzeci dzień Duphatonu. Juz tylko 1 tabsa dziennie:) Ciągle się zastanawiam czy miałam owulację czy nie. Śluz jakiś niewyraźny był w tym cyklu :o Co mi się wydaje, że póki jem Duphaton to nici z dzidzi...:( PZDR!

musze reklamować klawiature, \"s\" mi sie kiepko wciska... Miał być DuphaSton.

Gość miki25
AKTUALIZACJA Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 2........22.12 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........18.12 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............5........14-16.12 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......2........05.12 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena.........9..........0,50...............ok.Szczecina miki25..............Monika.......9..........1...................Warszawa Atena dziekuje za gratulacje i wiesz co jest zabawne ja mam termin na 1 sierpnia :-) pozdrawiam Was dziewczyny wszystkie buzka i powodzenia :-) :-)

Witam! Dostałam dzisiaj@ !!! :( W trakcie branie Duphastonu, 20 dzień cyklu. Właściwie to raczej plamienie i chyba już prawie przeszło (brzuch bolał klka godzin, kilka kapek na wkładce) ale i tak jetem załamana. Nie wiem czy dalej brać Duphaston :( Moja poprzednia małpa trwała 2 dni ale przynajmniej w terminie była. Buuuu :( Nie aktualizuje tabelki póki @ się nie rozkręci... PZDR!

AKTUALIZACJA Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 2........22.12 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........18.12 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............5........14-16.12 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......3........24.12 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena.........9..........0,50...............ok.Szczecina miki25..............Monika.......9..........1...................Warszawa Cóż, dzisiaj @ jak z pompy leci. Przynajmniej jet normalna choć w nienormalnym terminie :( Następny cykl stracony bo łykam dalej Duphaston i pewnie zadziała mi jak zabezpieczenie przed ciążą. :( Jestem podłamana..... 😭 PZDR!

Hej, Strasznie dawno sie nie odzywalam...Gratuluje Miki25 Organizm mi sie rozregulowal calkowicie... Ostatnia @ mialam 31.10 - ostatnio cykl moj trwa ok 30-31 dni wiec nastepna miala byc ok 1.12. A tu 19 - plamienie - jednodniowe....a od soboty 26 - znowu plamienie - juz trzeci dzien - takie niewyrazne - brazowe. Brzuch mnie boli od czasu do czasu i biust - caly czas. Umowilam sie wreszcie do gina nowego - prywatnie - na czwartek, ale jak bedzie @ to mnie nie bedzie mogla zbadac:-( No i humorek mam kiepski bo misiek na tydzien wyjechal :-( Pozdrowionka Dziewczyny :-) Monika

A co tu taki zastuj dziewczyny !!! Halo, jets tu kto ??? Monique, a zmoe ty jestes w ciazy, bylas u gina, i cos wiesz wiecej !!! Pozdrawiam wszystkie i zagladajcie tu czesciej !!! 🖐️