Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

Nie jestem bo wczoraj na dobre dostalam@ i wszystko mnie dzisiaj boli. Ale obawiam sie ze byla tylko jajeczko sie nie zagniezdzilo :-(Ide do gina jutro - troche bez sensu bo mnie nie zbada, ale sobie przynajmniej pogadam bo to nowa, ze strej zrezygnowalam... Pozdrawiam Monika

Witam! Ja mam pełno nauki i mało czasu. Przykro mi Monique, że dotałaś @, nowy cykl nowa nadzieja, tym trzeba się pocieszać... Ja też mam @.... Ale w końcu NORMALNĄ a nie jakieś niedorobione plamienie i może w końcu będzie normalny cykl i większa zansa na dzidzię:) Powodzenia wszystkim! PZDR!

Hej, No i bylam wczoraj u nowego Gina. Babka podeszla do sprawy profesjonalnie - przerazila mnie. Dala mi tyle skierowan, na badanie USG co 2-3 dni i nawet dla miska na nasienie, ze wpadlam w panike... Chyba troche przesadzila... no i 100 zl mnie to kosztowalo a nawet nie mogla mnie zbadac przez @. I to wszystko by doprowadzilo mnie do bankructwa - nie mowiac juz o tym ze bym sie musial z pracy zwolnic zeby latac po calym miescie o roznych porach dnia... Nawet sie nie mialam komu wyplakac po powrocie do domu bo Miska od pon nie ma i wroci dzisiaj wieczorem dopiero. No ale uzgodnilismy ze przeczekamy ten cykl - jeo i tak wlasciwie nie bedzie ciagle w grudniu, a ja jeszcze na trzy dni do Budapesztu lece i to akurat jak mam miec te jedne badania i usg. A w styczniu pojdziemy - razem - do Salve - tam przynajmniej jest wszystko na miejscu i lekarza sobie wybiore zeby godziny pasowaly i cena... No wiec chyba przerw w starankach bo Miska nie bedzie... A z obliczeniem owulacji...mozecie mi pomoc? prosze... Cykle mialam 29, 31,31, 32 dni no i ostatni 26 dni... @ dostalam 26.11. wiec mi owu wyszla ok 12.12 - myslicie ze dobrze policzylam? Dzieki za pomoc....Pozdrawiam Monika

Witam! Ja bym powiedziała, że 11.12 ale w tym wypadku to chyba lepiej poobserwować śluz, szyjkę macicy i temperaturę, jak chcesz dokładnie wiedzieć, bo przecież nie zawsze owulacja jest równo w połowie cyklu. U mnie końcówka @. Dzień szósty, więc jest świetnie :) Prawdziwa @, jak dawniej, to chyba znaczy, że po tornieli ani śladu (na USG tez ani śladu) i mój cykl wrócił do normy :) Może teraz w grudniu będzie dzidzia...? Fajnie by było... :) PZDR!

Gość temat spada

No własnie :) Gdzie my sie wszystkie podziewamy, takie zapracowane przed swietami chyba ??? !!! Daj cie znac, co i jak u was i jak samopoczucie u naszych mamus !!! U mnie pelne oczekiwanie na @ lub to drugie, choc teraz sie tyle zmienilo w moim zyciu zawodowym, ze sama nie wiem, co bedzie lepsze, jestem strasznie skolowana, ale co przyniesie los, uznam, ze to bedzie dla mnie lepsze i tak ma byc !!! Oczywisice mam na mysli same pozytywne aspekty pracy zawodowej, ale albo rybki, albo akwarium No zobaczymy !!! Czekam na jakis odzew dziewczyny !! Pozdrawiam :) 🖐️

Cześć Miki3! Temat spadł nam trochę, nic nie pisałam, bo nie chcę prowadzić monologu :) Jakby co to zapraszam na topik: \"Planujące ciążę\" Ja tez czekam na @ lub ciążę ... Dzisiaj siedemnasty dzień cyklu. Ostatnio @ dostałam 20-ego dnia cyklu. Jak na razie łudzę się, że może... Tempka jest, szyjka podniesiona, tylko że piersi nie bolą czym się martwię. A poza tym, mam wrażenie, że to nie będzie takie proste. Że będę musiałą się leczyc czy coś... Jak na razie nastawiam się na @ a nadzieja nadzieją :) PZDR!

Czesc 🖐️ Oj, cos mam przeczucie, ze nasz topik smiercia naturalna zaginie, nikt sie nie odzywa, a pewnie reszta co \"zafasolkowala\" przeniosla sie na inne topiki, ktore sa im blizsze !!! No cuz, byc moze taka kolej rzeczy, kazdy ma prawo, ja tez sie przyznam, ze zagladam mniej, ale nie dlatego, ze nie chce pisac, tylko, tak glupio prowadzic monolog sama ze soba !!! A jak juz tu jestem, to pochwale sie, ze tym razem znowu nie wyszlo, to juz 3 cykl stran za mna i znowu przyszla \"krwawa marry\" Ale mam nadzieje, ze ten dzien nastapi, kiedy na tescie ujrze 2 krechy !!! Pozdrawiam i czekam na jakis odzew, bo inaczej, to moze oficielnie oglosze upadlosc tego topiku :) Buziaki :)

Miki3 ja jeszcze tu jestem :) Ale chyba naprawdę lepiej zajrzyj na \"planujące ciążę\", tam jest nas więcej. Przykro mi, że znowu @ :( I co tu gadać, że będzie następny cykl, skoro i tak CI od tego weselej nie będzie... Po prostu musisz sie tzymać jakoś i jak najmniej o tym myśleć... U mnie 22 dzień cyklu. @ nie ma, ale brzuch kłuje z lewej strony. Nie spodziewam się, że to już to. Jakoś przestałam wierzyć, że mi się uda :( Choć nadzieja dalej się tli...... :) PZDR!

Hej Jana ! Nie, dziekuje, nie mam zamiaru przylaczac sie to zadnego topiku, tak juz postanowilam, ze dopiero sie odezwe i dolacze do dziewczyn, kiedy bede w ciazy i wowczas bede prowadzila ozywione dyskusje z mamusiami rodzacym w tym samym miesiacu co ja, ale poki co, przyznam szczerze, ze zle mnie nastrajaja te wszytkie dyskusje, oczywiscie nie mam zamiaru nikogo obrazic, chce po prostu sie oderwac od tego myslenia i analizowania i \"chwilowo\" zapomniec o kafeterii. Tak, wiec pozdrawiam cie Jana i zycze udanych staranek, a byc moze jeszcze sie spotakmy np. na topiku \"Rodzimy w ...... ?\", kto wie ??? Buziaki, a tym czasem zycze wszytkim, zdrowych, radosnych i spokojnych swiat Bozego Narodzenia i spelnienia tego najwiekszego marzenia :) Do siego roku :) Czesc 🖐️

Hej - wczoraj mialam dwie kreseczki :-)))))))))))))))))))))) Pozdrawiam i zycze w nowym roku udanych prob!!!

Hej :) Wszystkiego njlepszego w NOWYM ROKU, tym które juz zafasilokowaly i tym, ktory usilnie tak jak ja, staraja sie !! Aby ten rok przyniosl wszystkim szczesliwe dni i chwile radosci z malymi kruszynkami !!! Topik nasz jak widac umarl smiercia naturalna, ale zapewne kazda z was dolaczyla juz do topikow zwiazanych w wazymi datami porodu ! Trzymajcie sie wiec cieplo i zdrowo !!! MONIQUE - wielkie gratulacje !!! To do ktorego miesiaca sie zaliczasz sierpien czy wrzesien ??? Dbaj o soebie i trzymaj kciuki za nas wszystkie :) Pozdrawiam ! 🖐️

Hej Wychodzi mi 3 wrzesnia. Jutro ide do lekarza... Pozdrawiam i trzymam kciuki. Monika

HEj Monique :) Oczywisice jak masz ochote i checi, to zagladaj na ten topik, nikt poza nami juz tu sie nie odzywa, ale bedzie milo jak od czasu do czasu coś napiszesz ! Mnie np. bardzo interesuje jak sie czujesz i czy masz jakies objawy ? JAk sie zorientowalas, ze jestes w ciazy, po tescie czy juz wczesniej cos przeczuwalas mialas nietypowe oznaki, napisz cos wiecej !!! Date porodu masz sper ;), moj maz jest z 3 wrzesnia :) Pozdrawiam i do uslyszenia ;)

AKTUALIZACJA Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 2........22.12 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........18.12 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............5........14-16.12 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......2........05.12 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena.........9..........0,50...............ok.Szczecina miki25..............Monika.......9..........1...................Warszawa Kika.................Monika.......11.........1...................Kraków Pozdrawiam i życze miłego dnia.

Hej Kika ! Zmobilizowals mnie do poprawy tabelki, bo juz calkiem o niej zapomnialam, szkda, ze ciagle ta pierwsza modyfikuje !!! A co ty taka "cicha woda"' :) GRATULUJE przejscia do drugiej tabelki, super :D Napisz cos wiecej, co ? gdzie ? kiedy ? HA ha ha, oczywiscie bez szczegolów ;), bardziej chgodzi mi o twoje samopoczucie i pierwsze spostzrezenia i objawy. Trzymaj sie cieplutko !!! Pozdrawiam 🖐️ Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 2........22.12 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........3........17.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata...........28.......Olsztyn..........5.......14-16.12 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......2........05.12 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena.........9..........0,50...............ok.Szczecina miki25..............Monika.......9..........1...................Warszawa Kika.................Monika.......11.........1...................Kraków

Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 2........22.12 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........3........17.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata...........28.......Olsztyn..........5.......14-16.12 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......2........05.12 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena.........9..........0,50...............ok.Szczecina miki25..............Monika.......9..........1...................Warszawa Kika.................Monika.......11.........1...................Kraków Monique80.........Monika........7..........?...................Lodz

Cos Moniki dopisaly :-) Czuje sie dobrze....:-) A bylo to tak: Moje cykle sie rozregulowaly calkowicie, meza prawie nie bylo w grudniu w domu, lekarka mnie nastraszyla wiec postanowilam nic nie liczyc i nie probowac tym miesiacu... no i po swietach sie zorientwalam ze wlasciwie to powinnam @ niedlugo chyba dsotac i sobie sprawdzilam...i zeczywiscie spozniala sie, ale ostatnio to u mnie normalne wiec co tam, brzuch mnie pobolewal na dole i piersi sie zrobily drazliwe tak ze nie moglam na brzuchu spac...i w srode doszlismy do wniosku ze jak nic nie bedzie do piatku to kupujemy test i robimy w sobote rano. Ale w piatek rano pojawilo sie lekkie brazowawe plaminie wiec bylam przekonana ze dostalam @, trudno sie mowi.... Ale przez caly piatek nic i sie wkurzylam i postanowilam i tak zrobic test zeby miec dowod ze nie jestem w ciazy i nie psuc sobie sylwestra myslami ze \' a moze...\'. No i zrobilam w lazience poszlam pogadac z mezulkiem wrocilam do lazienki po 3 minutach i ....szok - DWIE KRESKI. No i radosc na calego - i tak mi sie strasznie rece trzesly :-) Rodzice szczesliwi - no i wiekszosc znajomych sie dowiedziala bo na Sylwestrze sie razem bawilismy.... Ale mi wyszla dluga opowiesc... A teraz troche mnie mdli i pobolewa brzuch czasami (tak ciagnie). Piersi przestaly troche bolec tylko sie chyba troche powiekszyly. No i mam wzdety brzuch lekko, ale to pewnie jeszcze po swietach :-) Pozdrawiam Monika

Dzieki Monique !!! Milo, ze opisalas swoje odczucia !!! Wiesz, ja jestem zywo zainteresowana, wiec bylam ciekawa :) Zagladaj i od czasu do czasu pisz, jak tam zmienia sie twoj organizm i zycze, aby tych zmian uciazliwych bylo jak najmniej :) Pozdrawiam

Gość Agniesia 81
Witam Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Monique gratulacje fajnie że ci się udało. Dawno mnie tu nie było najpierw nie miałam przez jakiś czas netu a później poprostu nie miałam co pisać. U mnie nadal bez zmian 3 cykl starań trwa. Już nadal nie myślę że może się teraz uda może za jakieś 3 miesiące co będzie to będzie. Pozdrawiam

No to ja też poprawie tabelkęNick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........3........17.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata...........28.......Olsztyn..........5.......14-16.12 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......2........05.12 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena.........9..........0,50...............ok.Szczecina miki25..............Monika.......9..........1...................Warszawa Kika.................Monika.......11.........1...................Kraków Monique80.........Monika........7..........?...................Lodz

Witajcie -miło znowu was widzieć. Gratulacje Monika !!! Super !!! Ja też zaktualizuję tabelkę, bo nieświeża :) No to ja też poprawie tabelkęNick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........3........17.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata...........28,5.......Olsztyn........6.......10-13.01 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......2........05.12 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena.........9..........0,50...............ok.Szczecina miki25..............Monika.......9..........1...................Warszawa Kika.................Monika.......11.........1...................Kraków Monique80.........Monika........7..........?...................Lodz

O jak milo !!! Co za ruch od nowego roku na naszym topiku, a ja go juz na straty spisalam, a moze te moje slowa zadzialay jak prowokacja ;) i dzieki temu w kazdej z nas obudzil sie duch tworczy i zaczelysmy znowu pisac :) Super :D, oby tak dalej ! A tak na marginesie, faktycznie tabelek II zdominowaly Moniki, no cuz, Monik juz brak w I tabelce, moze teraz czas na Joanny, a bylo by milo :) Buzaiki, pzodrawiam :)

O... myślałam, że tu już nikogo nie ma... A ja dalej nic... 5 cykl starań w trakcie... :( Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........3........17.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata..........28,5.......Olsztyn........6.......10-13.01 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......4........20.01 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena.........9..........0,50...............ok.Szczecina miki25..............Monika.......9..........1...................Warszawa Kika.................Monika.......11.........1...................Kraków Monique80.........Monika........7..........?...................Lodz

Czesc Jana :) Uszy do gory !!! Moze najblizszy cykl bedzie owocny ;) Ja tez mam taka ndzieje, bo w moim przypadku to juz beda 4 starania :) Trzymaj sie cieplutko i do \"napisania\" 🖐️

Nie czytalam jeszcze waszych topikow ale ze znalazlam ten temat a chce sie pochwalic wiec szybciutkop pisze ze wlasnie wrocilam od gina i jestem w 6 tyg ciazy...termin mam na 13 wrzesnia... :) ale sie ciesze...choc mam tez pewne obawy,czy dam rade jak to bedzie...czy wy tez tak mialyscie,ze kiedy dostawalyscie @ to ryczec sie chcialo ze jeszcze nie teraz ze nie w tym mies a kiedy juz zaszlyscie w ciaze to nagle zaczely pojawiac sie obawy,czy dacie rade,jak przebiegnie ciaza...

My nie jesteśmy jeszcze w ciąży - zmylił Cię tytuł. We wrześniu zaczęłyśmy się starać o dziecko. Niektóre już zaciążyły i przeniosły się na inne topiki. A inne, jak ja, dalej próbują. A przy @ ryczą...

Witam po baaaaardzo dlugiej nieobecnosci:) Na początek wszystkiego dobrego w nowym roku :) Serdecznie gratuluje pania, ktorym sie udalo zajsc w ciaże:) Widze, ze i wy tu nie czesto zagladacie:( Moj mezczyzna i ja na razie \"zawiesilismy starania o maluszka\", za duzo mielismy ostatnio problemow, ale juz na szczescie wychodzimy na prostą wiec pewnie niedlugo znow zaczniemy \"pracowac\" nad dzidzią:) pozdrawiam was bardzo goraco:) i zagladajcie tu czesciej:)

O proszę :) a myślałam że już topik umarł... Ja jeszcze nie zaciążona. Eh...