Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

o, reaktywacja :) ja muszę się pochwalić - jestem w 9 tygodniu ciąży. Niestety, ciąża jest zagrożona, byłam w szpitalu, teraz leżę w domu. Staram się być dobrej myśli... Pozdrawiam.

Anik, gratulacje, musisz byc dzielna, wszystko na pewno bedzie dobrze:) poleniuchujesz sobie troszke przynajmniej:)

Czesc dzewczeta ;) Gratulacje Anik77 - zycze duzo zdrowka i aby szybciutko minely te miesiace !!! Skoro sie chwalimy, to ja tez musze ;) JESTEM W CIĄZY !!!! Bylam u lekarza, wg usg jest to 5,5 tygodnia, ciaza bardzo wczesna, bo w tym cyklu, co zaszlam, to faktycznie dni plodne mi sie przesunely znacznie . Na razie wszystko przebiega i wyglada w porzadku, oby tak dalej. :D Trzymam kciuki za reszte, buziaki 👄

Hej ! Zaktualizuje tabelke nr II, Anik77 pozwolisz, ze Cie tez do niej dopisze ;) Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata..........28,5.......Olsztyn........6.......10-13.01 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......4........20.01 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50..............ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...................Warszawa Kika..............Monika........11.........1...................Kraków Monique80......Monika.........7..........?...................Lodz Anik77...........Ania............ 9..........?...................Gliwice Miki3............Joanna..........6..........?...................Wrocław

Miki3 Anik77 Tak się ciesze że Wam się udało. Gratuluje Wam z całego serduszka.................................................... Ja już najgorszy etap mam za sobą. Już za nie długo skończe 4 miesiące. Ogólnie czuje się dobrze, chociaż te trzy miesiące to były różnie. Bardzo ale to bardzo męczyły mnie mdłości. Ale i tak uważam że to njaszczęśliwszy okres w życiu kobiety. Anik77: Trzymam kciuki. Napewno bedzie dobrze.

Wow, dziewczyny gratulacje z całego serca, super że wam się udało Miki3, Anik super!!! Dawno mnie tu niebyło wogóle na kafe nie chciałam wchodzić żeby się nie nakręcać a i tak się nie udało jak narazie nie jestem w ciąży. Za tydzień @ więc czekam na efekty ale i tak wątpie żeby się udało wszystko wskazuje na to że dostane @. Dziewczyny napiszcie jakie były wasze objawy ciążowe i jak się teraz czujecie? Pozdrawiam was i wasze fasoleczki bardzo gorąco Buziaki pa

Czesc Agniesia - jak milo ,ze sie odezwalas ;) Jezeli chodzi o mnie, to nie wiem czy ci cos pomoze opis moich objawow ciazowych, bo w zasadzie ich nie bylo, oczywisice oprocz braku @ i troche nabrzmialych piersi, bolacych delikatnie brodawek, to nic wiecej. Dzis jest juz u mnie 9 tydz. i nadal, z reka na sercu, moge napisac, ze nic mi nie dolega, to, ze jestem w ciazy nadal sugeruje brak @ i oczywisice piekne usg mojego szkraba z USG. Chyba mozna powiedziec, ze zaliczam sie do szczesciar ciazowych, bo nie dopadly mnie ani mdlosci, ani wymioty, nie mam zachcianek, ani nic innego :). Byc moze wszystko przede mna ;), ale te teoretyczne objawy pierwszych 2 miesiecy juz mnie ominely na pewno !!! Pozdrawiam ;)

Cześć! Miki3 , Anik77 - wielkie GRATULACJE!!!! :) :) :) Mi się jeszcze nie udało... :( Już pół roku... Raz miałam pozytywny test ciążowy, spóźniającą się @ i już byłam pewna gdy nagle @ przyszła... Ale teraz już nie myślę o dziecku i zajęłam się swoim hobby (malarstwo) no i studiami. Ciekawe jak inne dziewczyny? Zaneta25 tez chyba jet w ciąży. Zabajona nie z tego co wiem. PZDR!

Teraz dopiero przeczytałam bo ostatnio wogóle nie mam czasu. Rzeczywiście Miki jesteś szczęściarą zadnych objawów to się żadko zdarza a jednak.Pewnie będzie chłopiec ale zobaczymy. Napisz czasami co u ciebie, jak się czujesz itd. Inne dziewczyny niech też napiszą co u nich. Prawie tpolc upadł ale czasami można go odświerzyć. Ja czekam na @ i jestem ciekawa czy będzie w sumie żadnych objawów zaciążenia niemam ale poczekamy zobaczymy. Pozdrawiam

Gość Zaneta25
hej :) ja tez jestem w ciązy mam termin na pazdziernik fajnie ze ten topik jeszcze jest :)))

Hej ! Zaktualizuje tabelke: Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata..........28,5.......Olsztyn........6.......10-13.01 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......4........20.01 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50..............ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...................Warszawa Kika..............Monika........11.........1...................Kraków Monique80......Monika.........7..........?...................Lodz Anik77...........Ania............ 9..........?...................Gliwice Miki3............Joanna..........9..........?...................Wrocław Zaneta25........Zaneta.........?...........?.................. Wejherowo

Gość Zaneta25
Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50..............ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...................Warszawa Kika..............Monika........11.........1...................Kraków Monique80......Monika.........7..........?...................Lodz Anik77...........Ania............ 9..........?...................Gliwice Miki3............Joanna..........9..........?...................Wrocław Zaneta25........Zaneta........6..........0................. Wejherowo

Gość podciąganie

Gość podciąganie

Gość wyciąganie tematu na wierzch
Hej ! Zaktualizuje tabelke: Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata..........28,5.......Olsztyn........6.......10-13.01 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......4........20.01 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50..............ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...................Warszawa Kika..............Monika........11.........1...................Kraków Monique80......Monika.........7..........?...................Lodz Anik77...........Ania............ 9..........?...................Gliwice Miki3............Joanna..........9..........?...................Wrocław Zaneta25........Zaneta.........?...........?.................. Wejherowo Jana .............?.................?............?..................wiem że jestes w ciąży :)

O, witam :) no to ja też zaktuallizuję tabelkę, może się coś ruszy :) Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata..........28,5.......Olsztyn........6.......10-13.01 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......4........20.01 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50..............ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...................Warszawa Kika..............Monika........11.........1...................Kraków Monique80......Monika.........7..........?...................Lodz Anik77...........Ania............ 18..........3..................Gliwice Miki3............Joanna..........9..........?...................Wrocław Zaneta25........Zaneta.........?...........?.................. Wejherowo Jana .............?.................?............?..................wiem że jestes w ciąży Gratuluję wszystkim zaciążonym :) a za resztę trzymam kciuki!!!!

No, w końcu mi się udało. A jak pisałam 21.02 to już byłam w ciąży tylko o tym nie wiedziałam :p Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata..........28,5.......Olsztyn........6.......10-13.01 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50..............ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...................Warszawa Kika..............Monika........11.........1...................Kraków Monique80......Monika.........7..........?...................Lodz Anik77...........Ania............ 18..........3..................Gliwice Miki3............Joanna..........9..........?...................Wrocław Zaneta25........Zaneta.........?...........?.................. Wejherowo J_a_n_a .........Joanna.........9................0..............Zielona Góra

Witajcie dzieczyny . Gratuluje nowym mamusią. I tez uzupełniam tabelkę Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata..........28,5.......Olsztyn........6.......10-13.01 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50..............ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...................Warszawa Kika..............Monika........24.........6...................Kraków Monique80......Monika.........7..........?...................Lodz Anik77...........Ania............ 18..........3..................Gliwice Miki3............Joanna..........9..........?...................Wrocław Zaneta25........Zaneta.........?...........?.................. Wejherowo J_a_n_a .........Joanna.........9................0..............Zielona Góra Ja już jestem za połową. Ale ten czas leci. Jeszcze niewiem co bedę miała chłopca czy dziewczynke ale w sumie jest mi obojętnie byle by zdrowe było. Ciąże odpukac przechodze dobrze. Odczuwam już ruchy maleństwa - super uczucie. Pozdrawiam i życze miłego dnia.

No to i ja się zaktualizuję Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata..........29.......Olsztyn.............9.......30-31.03 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50..............ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...................Warszawa Kika..............Monika........24.........6...................Kraków Monique80......Monika.........7..........?...................Lodz Anik77...........Ania............ 18..........3..................Gliwice Miki3............Joanna..........9..........?...................Wrocław Zaneta25........Zaneta.........?...........?.................. Wejherowo J_a_n_a .........Joanna.........9................0..............Zielona Góra No i po tej @ idę na hsg do szpitala. Miałam w tym cyklu piękny pęcherzyk, pekł (monitorowałam), maż ma dobre wyniki (150 mln. 50% ruchomych, więc 75 mln., z czego 80 % szybkich). Ciązy nadal nie ma, więc ... :( szukam dalej. J_A_N_A - gratuluję raz jeszcze :)

Hej ;) to mi tez wypada zaktualizowac ;) No to i ja się zaktualizuję Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Zabajona........Beata..........29.......Olsztyn.............9.......30-31.03 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50..............ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...................Warszawa Kika..............Monika........24.........6...................Kraków Monique80......Monika.........7..........?...................Lodz Anik77...........Ania............ 18..........3..................Gliwice Miki3............Joanna..........15..........?...................Wrocław Zaneta25........Zaneta.........?...........?.................. Wejherowo J_a_n_a .........Joanna.........9................0..............Zielona Góra JANA - wielkie gratulacje !!! Duzo zdrowka i spkoju Ci zycze !!! Zabajona - trzyma jsie i nie trac wiary !!! Pozdraiwam wszystkie mamusie, te oczekujace i te przyszle :) Buziaki :)

no, to hsg dało efekt :) u lekarza jeszcze nie byłam, ale wg terminu @ dzisiaj kończę 5 tydzień :) pozdrawiam :)

Gratulacje Zabajona!!! bardzo się cieszę :) Ja jestem aktualnie w 27 tygodniu. Mam problemy, ale nie jest najgorzej. Pozdrawiam!!!

Będzie dobrze, Zabajona :) ty też się trzymaj i dużo zdrówka życzę 🌻

Aktualizacja !!! Zabajona gratuluje fasolki ;) 🌼 Dbaj o siebie i malenstwo !! U mnie wszystko ok !!! Dzidzia rosnie, ja juz po polmetku ciazy, na razie brzuszek maly, ale z dnia na dzien bedzie pewnie wiekszy i da sie we znaki !!!! Anik77 - poprawiam twoj tc. Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50...........ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...............Warszawa Kika..............Monika........24.........6................Kraków Monique80......Monika.........7..........?................Lodz Anik77...........Ania............ 27..........3..............Gliwice Miki3............Joanna..........23..........?...............Wrocław Zaneta25........Zaneta.........?...........?................Wejherowo J_a_n_a .........Joanna.........9...........0...............Zielona Góra Zabajona........Beata...........5...........0...............Olsztyn Pozdrawiam !!!

No to ja jeszcze poprawię tabelkę, bo mi kologramów przybyło ;) Miki, płeć już znasz? Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50...........ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...............Warszawa Kika..............Monika........24.........6................Kraków Monique80......Monika.........7..........?................Lodz Anik77...........Ania............ 27..........9..............Gliwice Miki3............Joanna..........23..........?...............Wrocław Zaneta25........Zaneta.........?...........?................Wejherowo J_a_n_a .........Joanna.........9...........0...............Zielona Góra Zabajona........Beata...........5...........0...............Olsztyn

Czesc kobitki ;) Witam Anik77 - niestety albo stety, zalezy jak to interpretowac, ale plci nie znamy jeszcze, bardzo bym juz chciala, ale na ostatniej wizycie - usg polowkowym malenstwo tak sie pozwijalo i odwrocilo, ze nic nie bylo mozna uchwycic, ale za to w nagrode pokazywalo nam caly czs buziaczke;) Slodki widok :) Mam nadzieje, ze teraz przy najblizszej wizycie znowu podgladniemy malca i moze go zaskoczymy i da sie zobaczyc co tam ukrywa !!! A u ciebie ??? Znasz plec ? Pozdrawiam 🖐️

No to na chwile wyciągam stary topik :p Będę mieć córeczke :) Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_..........Atena...........9..........0,50...........ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...............Warszawa Kika..............Monika........24.........6................Kraków Monique80......Monika.........7..........?................Lodz Anik77...........Ania............ 27..........9..............Gliwice Miki3............Joanna..........23..........?...............Wrocław Zaneta25........Zaneta.........?...........?................Wejherowo J_a_n_a .........Joanna.........24...........7...............Zielona Góra Zabajona........Beata...........5...........0...............Olsztyn

Witam :) ja prawdopodobnie też będę miała córcię. Bardzo się cieszę, bo jedną już mam i uważam, że małe dziewczynki są cudne :) Jana, jak się czujesz? Ja niestety nadal mam problemy i leżę plackiem, bo jestem zagrożona porodem przedwczesnym. Pocieszam się tylko tym, że to już 34 tydzień, więc nawet gdyby dziecko już przyszło na świat, nie będzie już najgorzej. A co u reszty dziewczyn??? Pozdrawiam!!! atena_..........Atena...........9..........0,50...........ok.Szczecina miki25...........Monika.........9..........1...............Warszawa Kika..............Monika........24.........6................Kraków Monique80......Monika.........7..........?................Lodz Anik77...........Ania............ 34..........9..............Gliwice Miki3............Joanna..........23..........?...............Wrocław Zaneta25........Zaneta.........?...........?................Wejherowo J_a_n_a .........Joanna.........24...........7...............Zielona Góra Zabajona........Beata...........5...........0...............Olsztyn

Hej, hej :) O jak milo, ze cos sie u nas ruszylo :) Ale to chyba wina upalow, ze nikt tu nie zaglada, bo w taki upal, to komputer niezle grzeje dodatkowo :) No ja tez juz sie moge pochwalic plcia, wylamuje sie i bede miala SYNUISA :) Czuje sie naprawde rewelacyjnie, oby juz tak do konca bylo, teraz jestem w 30tc, czyli powoli do mety sie zblizam :) Poprawiam tabelke i poszerzam ja o plac ! Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 3........29.01 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia............1.........17.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick.............Imię............ TC.....Kilogramy.......Miasto........Płeć atena_..........Atena...........9..........0,50......ok.Szczecina.....? miki25...........Monika.........9..........1..........Warszawa.........? Kika..............Monika........24.........6...........Kraków............? Monique80......Monika.........7..........?...........Lodz...............? Anik77...........Ania............ 34..........9.........Gliwice.........córcia Miki3............Joanna..........30..........8.........Wrocław.......synek Zaneta25........Zaneta.........?...........?..........Wejherowo.......?. J_a_n_a .........Joanna.........24...........7.......Zielona Góra...córcia Zabajona........Beata...........5...........0..........Olsztyn...........? Pozdrawiam :)